Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

że roczne gry wychodzą w 1080@60.

4 letnie. Nie mogę się doczekać powrotu do metro. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ladny mindfuck z ta zamiana avatarow pyry nam zafundowaly xD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A co tam u botków? 912p/52fps :lol:

fajnie metro skończyłem jeszcze na x360, diablo chwile pograłem na PC i już lece kupować ps4 dla tych gierek, olo

Q2ZBYmB.gif

Opublikowano

Jeszcze efekt masy w 1080p/60FPS. Zaraz się okaże, że niepotrzebnie nadrabiałem to przed next genem.

Opublikowano

Nie rozumiesz, na PC gra sie tylko w gry z Xboxa.

Opublikowano

Jeszcze efekt masy w 1080p/60FPS. Zaraz się okaże, że niepotrzebnie nadrabiałem to przed next genem.

Ja nadal w backlogu mam cala trylogie bo jedynke rzuciłem po 10h

Opublikowano

Mnie się całkiem podobało, ale jedynka już się mega zestarzała pod względem oprawy. Dwójka i trójka nie wymagają z kolei wielu ulepszeń.

Opublikowano

Jedynka zaje.bista

933982_10202088200592506_1839377549_n.jp

Opublikowano

mass effecta bym kupił bo nie grałem w żadną część, chociaż chwile jednak grałem w demo dwójki i wyglądało to bardziej na pif paf niż rpga.

Opublikowano

are you me

Opublikowano

Daj się ludziom kapkę pobawić.

Opublikowano

mass effecta bym kupił bo nie grałem w żadną część, chociaż chwile jednak grałem w demo dwójki i wyglądało to bardziej na pif paf niż rpga.

Jedynka może nieco odstraszać od całej serii, ale zawsze można ustawić poziom very easy, coby w miarę szybko i mniej boleśnie przeskoczyć samą fabułę. Czyli jedyny element tej gry, który się nie postarzał. Omijając ją można nieco stracić podczas grania w następne części. Tymbardziej, że są one dużo bardziej współczesne i cholernie wciągające.

Opublikowano

bierz me od początku - super seria strzelanek. tylko nudna eksploracja planet w jedynce, ale można do tremorów postrzelać.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

wiadomo. czekanie to najlepsze rozwiązanie kiedy całą trylogię masz dostępną od ręki. klapy gonna klap.

Opublikowano

Jedyne co mogą zrmasterować to prawie już mityczne 1080/60, bo nie sądzę, że gra otrzyma nowe tekstury i jakieś usprawnienia. Do poprawy mogłoby pójść jedynie drętwe  sterowanie z "jedynki", ale w to też nie wierzę.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Mogliby też podmienić cały system walki na ten z trójki.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Yeti sobie chyba wzial za bardzo do serca podtytul tego cw, na wszystko czeka, dlatego przez ostatni rok ogral 8gier na ps4.

Opublikowano

Następni po sutqu, którym trzeba wszystko łopatologicznie wyjaśniać, bo nie łapią ironii. Z kim ja tu "dyskutuje", na szczęście wakacje się kończą, gimnazjum już czeka, tylko uważajcie na języku polski, aby w przyszłości publicznie nie popełniać taki gaf.

Opublikowano

CW to ma wyczucie, akurat wczoraj zainstalowalem sobie jedynke, tak bardzo tesknilem za tymi windami <3

Gralem do 3ej w nocy i spokojnie moge stwierdzic ze jedynka > dwojka > gowno > trojka. Eksploracja planet, spory kawalek cytadeli do zwiedzania, wiekszy nacisk na elementy rpg a nie pif paf oraz gra nie traktuje cie jak debila, po ME ogram sobie jeszcze Dragon Age'a ponownie, oczywiscie jedynke, czyli chyba ostatnia sensowna gre RPG od Bioware.

PS. Czuje sie na tyle hardkorem ze tym razem bedzie #teamKAIDAN

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

are you me

Powiedz mi jeszcze, że masz wszystkie Zeldy z Wii i GC w backlogu to jesteśmy w domu

1308147940001.png

Opublikowano

Następni po sutqu, którym trzeba wszystko łopatologicznie wyjaśniać, bo nie łapią ironii. Z kim ja tu "dyskutuje", na szczęście wakacje się kończą, gimnazjum już czeka, tylko uważajcie na języku polski, aby w przyszłości publicznie nie popełniać taki gaf.

DAT IRONY xD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.