Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Doprawdy nie mam pojęcia.

I tym oto haslem powinienes skonczyc swoja egzystencje na forum.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@exact

masz kurwa link do mojego profilu koło każdego mojego posta pod awatarem, mam przyjechać do ciebie do domu i jeszcze za ciebie w to kliknąć?

a wartość możesz poznać wpisując steam calculator w google, dasz sobie radę, wierzę

edit: musze meliski się napić bo już krzywo w literki klikam

Myślę mobilinie bo siedzę na telefonie i nie mam tego. Sprawdzę w domu.
Opublikowano

Ale za to, że To The Moon nie przeszedłeś powinieneś dostać bana.

Zerknij w co ostatnie grałem ;). To jest następna gra jaką chcę ograć, wczoraj próbowałem zacząć, ale nie miałem siły.

Zacznij lepiej szanować Half-Life 2 <_<

@exact

Ale google masz i ciężko nie jest znaleźć...

Opublikowano

Zerknij w co ostatnie grałem ;). To jest następna gra jaką chcę ograć, wczoraj próbowałem zacząć, ale nie miałem siły.

Zacznij lepiej szanować Half-Life 2 <_<

No ale 1,5h godziny na karty nabite już dawno... ;)

Będę chciał physics-puzzle platformer, to pogram w Limbo, czy coś. <trollface>

Opublikowano

Suavek czy ty wypowiadasz się na temat HL2 po ograniu w niego ledwo 2h? Masz ty rozum i godność? HL2 i Epizody i dopiero można pozwolić ludziom mówić cokolwiek na ten temat, a to i tak tylko w superlatywach.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Kruku wielki obrońca steama i blacharzy, a ma niecałe 90gier na steamie, w które grał więcej niż 2h xD I trochę ponad 10gier, w które grał więcej niż 10h.

#trollnadtrollami #iluminati #wszyscykłamiom

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

oficjalnie potwierdzono - Tomb Raider czasowym ex-em dla Xbox

Opublikowano

Kruku wielki obrońca steama i blacharzy, a ma niecałe 90gier na steamie, w które grał więcej niż 2h xD I trochę ponad 10gier, w które grał więcej niż 10h.

NIC NIE JEST TAKIE JAK SIĘ WYDAJE

Opublikowano

cry more :)

Żadne zaskoczenie,ten kto myślał,że to będzie ex na zawsze dla Xbone musiał być bardzo naiwny.

+1 tym większa beka z Mazzeo

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

a wiecie ze tomb raider to bedzie czasowy ex??!!!

Opublikowano

Żadne zaskoczenie,ten kto myślał,że to będzie ex na zawsze dla Xbone musiał być bardzo naiwny.

Opublikowano

Powala mnie naiwnosc ludzi myslacych ze TR bedzie czyms innym niz tylko Tymczasowym EXem na platforme $

Opublikowano

cry more :)

+1 tym większa beka z Mazzeo

cry more xD jak i tak nie będzie na plejstejszyn

Opublikowano

pytanie tylko czy wyjdzie tez na ps4 skoro ponoc microsoft ma wykladac kase na jego developing - moze wzorem ryse i dr3 tylko dodatkowo na pc?

Opublikowano

oficjalnie potwierdzono - Tomb Raider czasowym ex-em dla Xbox

Wiemy to od GamesComu
Opublikowano

Wydaje mi sie ze juz to przerabialismy.

Opublikowano

tak wiem, ze wiemy choc niektorzy usilnie sie upierali

i nie chce mi sie wierzyc, ze na PS4 sie nie doczekamy jakos w 2016

Opublikowano

Znaczy te 2-4h to niegrane, tylko włączone menu do wypadnięcia kart.

Opublikowano

tak wiem, ze wiemy choc niektorzy usilnie sie upierali

i nie chce mi sie wierzyc, ze na PS4 sie nie doczekamy jakos w 2016

jesli microsoft faktycznie finansowo wspiera developing to o ps4 mozna zapomniec - wyobrazasz sobie by firma placila by stworzyc gre, ktora potem trafia do konkurencji i jeszcze pewnie dzieki mocy ps4 bylaby ciut ladniejsza? niedorzecznosc jak dla mnie choc w tej branzy nic mnie nie zaskoczy

Opublikowano

Wracamy z powrotem do exów.

Myślicie, że Uncharted 4 wyjdzie w 2015roku czy przełożą premierę? Został rok, a widzieliśmy niesamowicie długi trailer, gdzie Drake wstaje.

Jeśli nie wyjdzie w przyszłym roku to co zostanie z exów na PS4? Bloodborne i The Order?

Srogo.

Opublikowano

Stawiam ze Uncharted 4 przesuna na 2017, a w zamian dostaniemy Uncharted Collection xD.

Opublikowano

Wracamy z powrotem do exów.

Myślicie, że Uncharted 4 wyjdzie w 2015roku czy przełożą premierę? Został rok, a widzieliśmy niesamowicie długi trailer, gdzie Drake wstaje.

Jeśli nie wyjdzie w przyszłym roku to co zostanie z exów na PS4? Bloodborne i The Order?

Srogo.

Wiesz, że to samo można powiedzieć o xboksowych eksach, prawda?

Opublikowano

A śmieje się z Medrka że gra w gry z Plusa, mimo że Mendrek pewnie ma więcej godzin wygranych.

Dodatkowo wmawia szatankowi że nie jest hipokryta XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.