Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Milan uciekaj póki moźesz. Tutaj blokują konta sa przezywanie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak dla kogo. Ja odrazu sprzedałem fata jak się slimka pojawiła (i całe szczeście bo dowiedziałem się, ze po pół roku ją YLOD zabił).

Tak przy okazji:

Konsola jest (pipi)a ogromna prawie dwa razy tyle co PS4 

microsoft-xbox-one-sony-ps4.jpg

PS4vsXBOXONE_06.jpg

Yhym. Konsola jest duża ale bez przesady.

Opublikowano

Ale wielkie bydle, nigdy bym tego nie postawił na moich nowoczesnej półce. 

Opublikowano

super fotki Ins

xb1newest-131-640x426.jpg

no i słowo kluczowe PRAWIE, a i jeszcze zasilacz dochodzi do tego. Jakby tak zmierzyć dokładnie objętości tych konsol to myślę że spokojnie by doszło do prawie dwukrotnej przewagi Xa w gabarytach.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/wymienie-sony-playstation-4-2-gry-na-xbox-one-CID99-ID6Mwhr.html#afd3081546

http://olx.pl/oferta/zamienie-3-miesieczna-konsole-ps4-na-xbox-one-CID99-ID6HvhN.html#afd3081546

http://olx.pl/oferta/playstation-4-2pady-4-gry-zamiana-na-xbox-one-poznan-CID99-ID6UCFt.html#611ff1a750

Xbox One wyszedł w Polsce i od razu ludzie zaczęli wystawiać ogłoszenia, że wymienią swoją nadkonsolę na mesjasza.

Co ciekawe wcześniej nie było takich ogłoszeń.

To jak, kto chciał to już ma Xboxa?

Opublikowano

super fotki Ins

xb1newest-131-640x426.jpg

no i słowo kluczowe PRAWIE, a i jeszcze zasilacz dochodzi do tego. Jakby tak zmierzyć dokładnie objętości tych konsol to myślę że spokojnie by doszło do prawie dwukrotnej przewagi Xa w gabarytach.

Mogli spokojnie zrobić mniejszą konsolę ale po przebojach z 360tką obrali taką drogę i w ogóle im się nie dziwię. Co i tak mi nie przeszkadza, bo we wnęce obok jest dekoder NC+ i pasuje to do siebie ;P  PS3 Fat też było spore i brzydkie, ale trzeba było to przeboleć.

PS. Prawie na każdej fotce widać jak bardzo upośledzony jest plastik w PS4.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Najlepiej wyglądającą konsolą Sony jest Playstation 2 FAT.

Playstation 3 FAT też wygląda rewelacyjnie, od razy widać było że ma się do czynienia z Nex-Gen, bezprzewodowe pady, Blue Ray, sieć psn, trofea, znajomi.

Playstation 4 wygląda w tym zestawieniu rewelacyjnie, wygląd wygiętej żylety, jej niewielki rozmiar, minimalizm w menu sugerują to że sprzęt jest dla graczy i służy do grania. Nie ma tu niepotrzebnych gówien jak zdjęcia, filmy, czy mp3, Sony znów strzeliło w 10. I do tego jak stoi pionowo to prezentuje się dwa razy lepiej. 

To jak wygląda Xbox w tym porównaniu jest żałosne. Konsola wygląda jakby projektant nie mógł się zdecydować na spójną całość. I to tego ten rozmiar, to jest marnotrawstwo przestrzeni i materiału. A pad wygląda jaka z czasów Dreamcasta. Plastikowa zabaweczka na baterie paluszki. 

Edytowane przez ussr

Opublikowano

Ussr,To nie MS jako pierwsze wprowadziło system punktacji gracza.

Trofea pojawiły się w późniejszym czasie.

PSN również wystartował później niż Xbox Live....

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

jedyne co ps3 wprowadziło next genowego jak weszło to bluray, reszta była już wcześniej na x czy na x360

Opublikowano

Przez ostatnie strony dowiedzieliśmy sie, ze Ins ma mega chvjowy gust, a lokomotywa woli lepszy plastik niż GDDR5, co przyniosą kolejne godziny?

Xbon wizualnie prezentuje sie jak duża cegła, albo otyla, brzydka amerykanka, która potrafi tylko leżeć i wpierdalac hamburgery. Coż za nowoczesny i oryginalny desing, zupełnie jak odtwarzacz vhs z lat 90.

PS4 to zgrabna, filigranowa japoneczka, która w odróżnieniu od amerykańskiego grubasa ma dwie nogi na których dumnie stoi pionowo obok 55 calowego tv (botom taki tv jest niewskazany, bo będzie widać wszelkie ząbki i rozdzielczości 792p). Już nie wspomnę o sławny piknieciu przy uruchomieniu i białej, dodajacej elegancji kresce (w końcu to sprzęt baronów, więc biała kreska musi być)

Podsumowując, każda osoba, która ma chodzby minimum smaku i gustu stwierdzi, ze PS4 to designerskie dzieło artysty o ogromnym talencie. Xbone jak to xbon, na zewnątrz i w środku zaprojektowany przez studentów pierwszego roku i to zapewne tych, którzy dostali sie na studia tylko i wyłącznie dla tego, ze dobrze grali w kosza, rugby czy inny dziwny amerykański sport, który w Europie nikogo, tak jak sam xbon.

XBON, BRZYDAL OD AMERYKANOW DLA AMERYKANOW.

Opublikowano

Dokładnie, głównie tez ze względu na BR cena konsoli była tak wysoka, ale był to najtańszy na rynku odtwarzacz BR, w czasach w których ludzie płaskie tv widzieli na filmach było to dość kontrowersyjne.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Odnośnie Waszej Małej wojenki dotyczącej designu konsol chciałem tylko zaznaczyć, że te nowe magnetowidy nie mają startu do tego, jak konsole powinny wyglądać.

PS4vsXBOXONE_06.jpg < Nintendo_GameCube.jpg

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

piękny <3.

Opublikowano

Do nowoczesnego salonu jak znalazł, dzieci mogłyby tylko pomylić z nową zabawką.

Opublikowano

Obie konsole są siebie warte pod względem designu. Taki Gamecube miażdży je konsolowym feelingiem bez żadnego problemu.

Opublikowano

Do nowoczesnego salonu jak znalazł, dzieci mogłyby tylko pomylić z nową zabawką.

troszkę by się zdzwiły odpalając coś takiego:

Eternal_Darkness_box.jpg

Opublikowano

Ta rączka/ucho z tylu Gacusia... <3

Ten feeling podczas pierwszego włączania nowych Zeld oraz wielu innych gier(MGS, RE, Marian, wyżej wymienione ED). Dorosły dziad czuł się jak dzieciak grający pierwszy raz w Soul Blade na automatach...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

#pcgaming

Testy przeprowadzono na bardzo mocnym PC, wyposażonym w CPU Intel Core i5 3570k, dysk SSD i kartę graficzną Nvidia GeForce GTX 780. Pomimo drogiego sprzętu z najwyższej półki okazało się, że Dead Rising 3 na PC ma bardzo poważne problemy z ciągłym zawieszaniem się.

DigitalFoundry napisało wprost, że "gra jest niezwykle łakoma na zasoby", co skutkuje niskim frameratem i że "czasami udawało się nam grać 10-15 minut bez problemów, ale najczęściej gra zawieszała się po minucie od startu"    

Sama grafa do tego PC kosztowała więcej niż Xbox One z Kinectem i EA Access xD

no ale warto - patrzcie jaki boost graficzki

Opublikowano

i ten zielony duży bo w niego głównie naku.rwiasz <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.