Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

i w co będą grać blaszki? Do stycznia sporo czasu xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

xD chłopaki, możemy się obrzucac (pipi), że nakladki na gałki czy gry w 720p, ale chyba możemy wszyscy razem zgodnie powiedzieć, że pecety to największa malaria, dno ścieków oraz beczka starych rzygów.

Opublikowano

Boziu, to ja chodzę robię zdjęcia furom w ich naturalnym środowisku a Ci dalej o wyższości buraków nad asfaltem.

73550459056053789814.jpg

Opublikowano

xD chłopaki, możemy się obrzucac (pipi), że nakladki na gałki czy gry w 720p, ale chyba możemy wszyscy razem zgodnie powiedzieć, że pecety to największa malaria, dno ścieków oraz beczka starych rzygów.

Mądrego po szkołach to i miło poczytać.

Opublikowano

A to ktoś w to wątpi na forum konsolowym?

Jak z nich nie toczyć bekę jak po raz kolejny muszą czekać na GTA bo najpierw szlachta z next genami.

Opublikowano

http://www.gry-online.pl/S043.asp?ID=13406519&N=1

Polecam do kawki/herbaty. Ten ból dupy pecetowych gimbusów.

Przecież ty jesteś jednym z nich.

Gdybym nim był to dalej bym czekał na Mesjasza, a nie go ograł w premierę.

Opublikowano

UWAGA! KOLEJNA BOMBA PRAWDY PROSTO Z TEMATU XBONE!

Najbardziej wkurza mnie to, że z tego co ludzie piszą M$ daje w ramach wymiany wadliwych konsol jakieś stare odrapane używańce, a nie funkiel nie śmigane nówki:-\

Wysyłasz nową konsolę, bo m$ rzucił na półki terkoczące szroty, a z powrotem dostajesz używanego, obdrapanego bubla zapewne po innej naprawie. SUPER SERWIS KURTYZANO!

Dwa dni i trzy mity obalone:

- jakość wykonania

- niezawodność xbox live

- serwis

Co wam zostało? Gdzie jest wasz knur?! :rofl:

Dymają ich z każdej strony.

Opublikowano

Ciebie za to w ogóle nie dymaja ty zostałeś zgwałcony xD

exow brak, na koniec gra wyścigowa z 50 samochodami xD

reszta ficzerów w patchu xD

Analogi w dwóch padach masz w super stanie bo praktycznie nie grasz na ps4 bo taka nędza.

Opublikowano

Hahah, zaparz sobie meliski, złap głęboki oddech, rozluźni się i dbaj o xbona, bo zacznie coś trzeszczeć i serwis prześle ci złom innego bota. Także boty, dbajcie o podkonsole.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

a jakieś 2h było tak miło :D

Opublikowano

O xboxa jestem spokojny bo po prostu system weryfikuje czy naprawdę szanujesz markę.

Wszyscy co maja xboxa i rzucają bomby prawdy nie maja żadnych problemów.

Przypadek ? Nie sądzę.

Edytowane przez kubson

Opublikowano

OSTATECZNIE ROZWIĄZANIE SPRAWY DESTINY

Oczywiście pisałem o tym rok temu i oczywiście miałem rację że gra nie będzie tak wielka i majestatyczna jak Bungie ją reklamowało

Oczywiście :]

Te wszystkie zdolności które widać w tych urywkach multi to, jestem pewien, kontynuacja durnych pomysłów z Halo Reach czyli Armor Abilities na czele z Armor Lockiem, jakieś kur.wa hulk smash i inne bzdety, do tego broń bez recoila i z ADSem = meh

I dobrze że sam to napisałeś - ZAPOWIADA SIĘ, tak dokładnie, tylko się zapowiada, nie to że nie wierzę w Bungie ale przeczytałem już tyle artykułów i wywiadów z twórcami przechwalającymi się tą grą, jej ogromem oraz uniwersum które jest większe niż Halo czy Gwiezdne Wojny, a od E3 wypuścili 3 trailery z gameplayem z tej samej lokacji. Mówią o planetach, galaktykach do odwiedzenia a wałkują w gameplayu jedną miejscówkę.

Bungie przez miesiace robiło dużo szumu wokół swojej gry, sam uległem hajpowi, a to co zaprezentowali na E3 to nic więcej jak Borderlandsy, na dodatek w żaden sposób gameplay nie sugeruje że będzie to bardziej rozbudowane niż Borderlandsy.

Ostrzeżenie mu za to.

A tak swoją drogą to czemu cię to interesuje skoro jeździsz po grze na prawo i lewo?

Dopiero teraz przeczytałem. Nie nie jeżdże po tej grze, gdzie ty to widzisz niby? To że YETI coś tam (pipi) bo pałuje się, że gra Bungie będzie na plejstejszyn nie ma znaczenia. To że narzekam nie ma związku stricte z grą tylko z formą jak ją reklamują.

Ponoć nad grą pracuję 500 osób. Od ponad 4 lat. Bungie wielokrotnie, praktycznie w każdym artykule zaznaczało że to ich najbardziej ambitny projekt w historii.

No więc, powiem tak - nie widzę tego kompletnie. Od prawie roku dostajemy tylko jakieś skrawki gry, krótkie scenki i gameplaye z których nic nie wynika. A już na pewno nie wynika ambicja gry o której mówi Bungie. Gameplay z E3 wałkują już od paru miesięcy - tak jakby on rzeczywiście porażał czymkolwiek, tymczasem nie wyróżniał się niczym szczególnym. Niczym czego nie ma w tych nieszczęsnych Borderlandsach. Ograłem obie części tej serii, nawet wycalakowałem więc wiem co mówię - Destiny w żaden sposób nie powala na kolana. Klimat S-F jest spoko i nic poza tym.

Szczerze? Po tym co widziałem nie sądze by Destiny w aspekcie RPG czy też arsenału miał jakiekolwiek pierdnięcie wobec Borderlandsów 2. Tymbardziej że Destiny wyjdzie również na PS3/X360 więc zbytnio nie poszaleją.

Jak duży będzie świat? Ile będzie planet? Co z kosmosem? Co z pojazdami? Jak dużo będzie RPG w tej grze? Jak dużo będzie gatunków przeciwników? W jaki sposób będzie zaprojektowana kampania, czy to będzie fabuła czy na wzór Borderów będziemy dostawać misje od NPCów? Co z levelowaniem postaci? Pytań jest jeszcze więcej.

I zamiast odpowiedzieć na nie Bungie od x miesięcy próbuje "sprzedać" grę pokazując te same miejscówki i przeciwników.

Jestem wielkim fanem Halo i Bungie i początkowo jak wychodziły koncept-arty z gry to oniemiałem z zachwytu (możesz sobie zobaczyć na poprzednich stronach w temacie), ale kiedy zaczęli pokazywać grę w ruchu to zbili u mnie hype prawie do zera. Bo to co pokazują nijak nie ma się do tego o czym wcześniej można było przeczytać. To tak jakby Skyrima reklamować 3 minutową walkę ze smokiem, albo GTA V pokazując strzelaninę w Sandy Shores.

Ale, oczywiście, kalifat klaperski zarzucał mi bul dupeczki

I od razu widać że multi to będzie kupa.

Ogólnie rzecz biorąc Destiny to IMO największe rozczarowanie ostatnich dwóch targów.

Wiadomo, że kupa, bo nie ex na X1.

Tymczasem wystarczy spojrzeć na ten filmik zeratula

Bungie pokazuje początkowy etap z gry mówiąc że wszędzie można pójść - TOTALNY BULLSHIT

Borderlandsy wciągają dupą Destiny. Ogromem i różnorodnością lokacji, elementami RPGowi, ilością modyfikacji, ilością broni, fabułą, postaciami pobocznymi, różnorodnością przeciwników. W zasadzie w Destiny tylko lepszy jest gunplay i nic więcej. A multiplayer to niezbalansowany kupsztal ze słabym kodem sieciowym. I trzeb mieć rak mózgu żeby tego wszystkiego nie widzieć.

Aż nie mogę uwierzyć że Bungie nad tym pracowało 5 lat.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

W sequelu naprawią!

Opublikowano

Czyli co Destiny to gra dla Januszy czy koneserów konsolowego pif-paf?

@up:do season pass też trzeba coś wrzucić:D

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Dla koneserów kolekcja szefa kuchni za kilka tygodni.

Opublikowano

Bungie specjalnie to zrobiło. Nie mogli się pogodzić z tym, że musza wydać gre na szroty od Sony i pokpili sprawę. Jako ex na Xbona - byłaby igła.

Opublikowano

Aż nie mogę uwierzyć że Bungie nad tym pracowało 5 lat.

Ile? :D

E: Faktycznie, ten czas leci.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

W skrócie :

Gry Bungie tylko na blachę i Xa : tzw. "legendarna seria"

Gry Bungie, będące multiplatformami : dla Januszy.

Opublikowano

Rockstar znowu pokazuje że nie dla psa kiełbasa :D nie będzie gta V pod choinkę na torrentach gimbie :D

Mistrzowie trolingu:

Gra tylko na konsole -> pecetowcy pełni bólu

Będzie na pc z next genami -> "ha ha 60/1080 złamasy, kochane rockstar "

...ale za rok, suckers -> "i tak miałem ściągnąć z piratów"

Ucz się Jaczes :D

Opublikowano

W skrócie :

Dokładnie tak, gdyby nowe uncharted wyszło na xboxa to już by nie było samograjem.

Opublikowano

Borderlandsy wciągają dupą Destiny Halo. Ogromem i różnorodnością lokacji, elementami RPGowi, ilością modyfikacji, ilością broni, fabułą, postaciami pobocznymi, różnorodnością przeciwników. W zasadzie w Destiny Halo tylko lepszy jest gunplay i nic więcej. A multiplayer to niezbalansowany kupsztal ze słabym kodem sieciowym. I trzeb mieć rak mózgu żeby tego wszystkiego nie widzieć.

FTFY.

Szkoda że wcześniej wam to nie przeszkadzało. A news o tym, że nie można wszędzie pójść spóźniony o kilka miesięcy, tuż po E3 o tym było. Bungie kłamie i robi korytarzyki? To też nigdy wam nie przeszkadzało i jaranko Halo było bo eks. Niestety takie wartości jak prawdomówność wynosi się z domu, a jak Bungie to dziecko Xboxa to klasy Naughty Dog nikt się nie spodziewał.

Opublikowano

W skrócie :

Dokładnie tak, gdyby nowe uncharted wyszło na xboxa to już by nie było samograjem.

Od Uncharted się odwal, bo nie ma i nie będzie na jedynego tak dobrej gry.

Opublikowano

porownac bordelandsy do halo 

moj forumek, taki piekny <3

@Up

Tomb Raider zjada Uncharted,

dziekuje, pozdrawiam i zycze milego weekendu!

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Przecież nikt nie porównał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.