Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie mam pojecia co to za random ten spoony, ale widze ze nie zna sie na grach, wiec to moze i lepiej.

Opublikowano

Wyłączyłem po 3 minutach. Podobało mi się w FF8 to że postacie w końcu są duże i widzę je na ekranie. W FF9 wrócili do zmniejszenia postaci ale były one wyraźnie lepiej widoczne na ekranie przez lepszą grafikę. Dalej w żadnego finala już nie grałem. 

Opublikowano

Jeśli mowa o Forzie Horizon 2 to gra wywalila mi się więcej razy niż Battlefielda od dnia premiery.

Oczywiście występują zamrożenia, są jaja ze zmianą biegów, czasem wywala głos z gry lub głos się zawiesza

Mi sie ani razu nic takiego nie zdarzylo. 

Opublikowano

sobotnia rozmowa bedac naje.bany z dwoma kumplami, zatwardzialymi pc-towcami i ich argumenty, ze pc to rasa panow - bo wsteczna kompatybilnosc, bo emulatory, bo quake live, bo fps + myszka, bo heroes of might and magic 3, bo promocje na streamie

pokolenie nostalgii i gabena [*]

Opublikowano

Niby czlowiek wie, ze drivesrak bedzie crapem, juz chcialby gnoic i wysmiewac klapersow, ze kolejny raz musza zmuszac sie do grania, ale jednak odczuwa jeszcze pewna irracjonalna niepewnosc.

Napisze tak, zeby klapki zrozumialy (tylko na odwrot), bo z mysleniem jest u nich slabo, skoro wybrali ps4:

wiecie, ze kolejny raz uyebaliscie klasowke, ale ludzicie sie, ze moze jednak pani da "dwa z dwoma" i zdacie wreszcie do nastepnej klasy.

Niestety, skonczycie 18 lat i zostaniecie z 5 klasami i z zakurzonym ps4.

pozdrawiam

Opublikowano

Ale trzecie Hirołsy to szanuj. Nawet teraz gra się w to dobrze.

Opublikowano

mgs5, bloodborne, batman, wiedzmin3, uncharted4, persona5, mortal kombat x, nowy doom, moze mirrors edge2, moze final fantasy XV, no man's sky, rime, nowy ratchet i pewnie jeszcze cos - faktycznie ps4 przez cale 2015 bedzie zbierac kurz

Ale trzecie Hirołsy to szanuj. Nawet teraz gra się w to dobrze.

do mnie ta czesc jest w moim top25 gier wszechczasow wiec szanuje ale co to za argument za pc :P - sam dobrze wiem ze czasy mojej podstawowki to byly zlote czasy pc - half life1, heroes3, faraon, dangeon keeper, blade runner itp

Opublikowano

dangeon keeper

xDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ej nie wiedziałem, że śmierć irasa wywoła takie poruszenie, ci z gejonly to w ogóle slabe psychicznie jednostki. Groźby w stosunku userow, modow czy wieczne fochy i obrażanie się. Co te plejstejszon robi z ludźmi.

Zwyczajne prowo aby wege jednostki miały coś z życia.

Ehh dungeon keeper, pierwsza część rewelacyjna, do dziś często wracam.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

dangeon.

Opublikowano

Dandżon.

Opublikowano

football menager - nie bijcie :(

Opublikowano

Ej nie wiedziałem, że śmierć irasa wywoła takie poruszenie, ci z gejonly to w ogóle slabe psychicznie jednostki. Groźby w stosunku userow, modow czy wieczne fochy i obrażanie się. Co te plejstejszon robi z ludźmi.

Zwyczajne prowo aby wege jednostki miały coś z życia.

Ehh dungeon keeper, pierwsza część rewelacyjna, do dziś często wracam.

Ta prowo xd
Opublikowano

Jeśli mowa o Forzie Horizon 2 to gra wywalila mi się więcej razy niż Battlefielda od dnia premiery.

Oczywiście występują zamrożenia, są jaja ze zmianą biegów, czasem wywala głos z gry lub głos się zawiesza

Mi sie ani razu nic takiego nie zdarzylo. 

Nie wiem co ludzie mają z tym wywalaniem na 'pulpit'. Boniu stoi w gralni od trzech tygodni, ograłem na nim już kilkanaście gier (to więcej niż na PS4 w przeciągu 6 miesiecy) i ani razu nie miałem przykrej sytuacji z wysypywaniem się gry. Jedynie ze snapowaną appką od achievementów był problem - nie zawsze się aktualizowała i pokazywała poprzednio odpaloną grę.

Shadow of Mordor - kozaaaaaaak.

Opublikowano

To było wiadome że Shadow of Mordor da radę a Drive Club nie.

Opublikowano

Ten Shadow of the Mordor wygląda nieziemsko, przynajmniej na screenach (PS4)

9nGRhU.jpg

ibuNLfJ2Lxjv93.jpg

UrQCTx.jpg

ovQW6e.jpg

wYu1Lg.jpg

io2cYkkZAVjuP.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

W ogóle beczunia, FH2 średnia ocen 87,30% a hajpowane destiny 76,82% a klapki sobie wmawiają, że gra jest super bo miał być mesjasz, do tego activision zapłaciło za recki żeby nie było totalnej żenady :teehee:

W ogóle beczunia. Taki wojownik x-boksa jesteś a konsoli nawet nie masz. W żadną z w/w gier nie grałeś ale znaffce udajesz.

Opublikowano

witam

ps4>xbox one

pozdrawiam.

kolejna bomba prawdy

Opublikowano

W ogóle beczunia, FH2 średnia ocen 87,30% a hajpowane destiny 76,82% a klapki sobie wmawiają, że gra jest super bo miał być mesjasz, do tego activision zapłaciło za recki żeby nie było totalnej żenady :teehee:

W ogóle beczunia. Taki wojownik x-boksa jesteś a konsoli nawet nie masz. W żadną z w/w gier nie grałeś ale znaffce udajesz.

Handluj z tym :hi:

w ogóle Suteq dobrą beke wrzuciłeś z tym wątkiem na forum gejonly

Z tego co widzę na tym PE jest masa ludzi, dla których Xbox 360 to była pierwsza konsola, czasów PS2 czy lat 90 nie znają. Gadać z nimi to jak z dzieckiem lat 12 co gra wyłącznie w Minecrafta - można próbować, ale po co? Nie mają podstawowej wiedzy i wyrobionego gustu, nic dziwnego że ten analfabeta Soul jest u nich elitą.

iras xd

Uważaj, bo ci dupkę w statusach obrabiają.

Dobrze mieć dynamiczne ip. Teraz będą zachodzić w głowę, które to pozostałe 15 moich kon

Moldar jaki zdrajca

zczerze mam to w (pipi)e, widać tylko jakie płaczki dzieciaczki tam są i jarają się tymi statuskami. I widać, że mocno piecze, bo ciągle odwiedzają to forum

BECZUNIA WOJNY MIĘDZYPLANETARNE

bloodsuckers+7.jpg

Opublikowano

Można jakiś link prosić? Widzę tu duży potencjał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.