Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

posiadacze xbona dostali za darmo Killer Instinct z jednym zawodnikiem xDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

X360 olali xD przypominam, że jest to 2014 rok i konsola jest na rynku od 9 lat

weź się lecz klapku 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

1. PSN działa dziś bez ziewania - wiem, bo sobie gierki ściągałem.

2. Jeśli grę ze średnią ocen 72% ktoś nazywa crapem, to zalecam mu sesje z LocoCycle i Crimson Dragon na XOne.

3. Czy posiadacze konsol MS i Nintendo (hehe) prócz gier w abonamencie dostali/dostaną dodatkowo dużą grę ze wszystkimi trybami, tylko z mniejszą liczbą innego contentu?

Ponadto, skoro każdy tutaj powołuje się na średnią z recenzji, to raz jeszcze przytoczę liczbę gier ze średnią powyżej 70% na PS4, XO i Wii U:

PS4 - 85

Wii U - 79

XOne - 48

Dostajemy regularnie. Nazywa sie to u nas demem, moze slyszales kiedys te nazwe. Ostatnio dostalismy przed premiera forzy horizon 2 i nawet net nie padl.

Opublikowano

wchodzę na tego polskiego eurogamera a tam wielka oczoje.bna reklama driveclub. już wiem skąd to 8/10 xD.

Opublikowano

X360 olali xD przypinam, że jest to 2014 rok i konsola jest na rynku od 9 lat

weź się lecz klapku

No. FH 2 rodem z 2006 r., Free2Pay Project Spark nie wiadomo kiedy, Ori nie wiadomo kiedy. Nie ma co, pożegnanie z przytupem.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Jak tam exy na PS3 w tym roku (8 rok) i w przyszłym (9 rok) ? Rozumiem, że Sony nawet szybciej olało swoje dojne krowy ?

Zanim znowu coś niepełnosprytnego napiszesz to lepiej idź kup drajwcrapa, mesjasza gier wyścigowych z grafika jak na PS3 i ocenami 4/10, ratuj studio, które powinni zamknąć za taka wtopę xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

weź się lecz klapku

No. FH 2 rodem z 2006 r., Free2Pay Project Spark nie wiadomo kiedy, Ori nie wiadomo kiedy. Nie ma co, pożegnanie z przytupem.

będzie assasins creed rogue i rise of the tomb rajder. ori w 2015 (prawdopodobnie pierwszy kwartał).

Opublikowano

weź się lecz klapku

będzie assasins creed rogue i rise of the tomb rajder. ori w 2015 (prawdopodobnie pierwszy kwartał).

I The Crew, którego nie będzie na PS3.

Opublikowano

kilak osób pytało o mnie rano, więc zamieszczam moją obszerną recenzje z DriveClub, którą pisałem cały dzień!

jeździ sie lepiej niż gifami!

Pozdrawiam

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Jak tam exy na PS3 w tym roku (8 rok) i w przyszłym (9 rok) ? Rozumiem, że Sony nawet szybciej olało swoje dojne krowy ?

Zanim znowu coś niepełnosprytnego napiszesz to lepiej idź kup drajwcrapa, mesjasza gier wyścigowych z grafika jak na PS3 i ocenami 4/10, ratuj studio, które powinni zamknąć za taka wtopę xD

#truthbomb

no ale klapki na oczach nie pozwalają dostrzec brudnej czystej prawdy, niestety

Opublikowano

Czystej brudnej prawdy.

Opublikowano

weź się lecz klapku

I The Crew, którego nie będzie na PS3.

i tak marny line-up w obliczu takich megaton jak guilty gear xrd, persona 5 i ryū ga gotoku ishin!, ale próbujcie dalej botki. jeszcze zapomniałem o screamride na xbox360.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Co za piekny dzien:

Psn leży na kolanach xD

DriveClub ma 72 na mc xD

Yeti i Fanek głowy w dół, w piach jak strusie xD

Siedzą cicho i zacierają na bank ręce odliczając dni do premiery SO ze moze bedą mogli sie pośmiać ale pamiętajcie takiej żenady jaka zrobiło Sony i DC nic nie przebije xD

Aha i jeszcze jest Kotlet dla którego SO był hajpowanym tytułem i teraz niby robimy dystansik xD

No nic życzę wam miłego ścigania sie w klubach 6 osobowych tylko szkoda ze nie ma lobby :(

PSN ma się dobrze, radzę się doinformować.

Przestań już sobie wmawiać, mam konsole sony i mam problemy z wyświetlaniem znajomych.
Ale co mam wmawiać, psn działa, to serwery dc padły, a to różnica.

Działa, ale chu.jowo, jak zawsze. 

Opublikowano

Działa bardzo dobrze. Dusta dziś ściągnąłem błyskawicznie. Za pisanie takich głupot powinieneś dostać bana.

Opublikowano

Po cyrku jaki Sony odwala z Drivecrapem wstyd być entuzjastą PS4.

Ale akurat PSN działa dziś dobrze.

Opublikowano

Mozna juz w Conkera zagrac na xbonie? Czy jeszcze nikt nie zrobil?

Opublikowano

#PS4 właśnie dostało grę wyścigową roku, jednym czystym wydechem z rury wydechowej zmiotło na raz dwóch konkurentów. Forza 5 i Forza Horizon 2. Więc myślicie że Xboty będą siedzieć spokojnie i tolerować ten stan rzeczy? Cały dzień próbują zakłamać rzeczywistość. 

PSN wcale nie leży działa cały dzień rewelacyjnie. Driveclub przyjechał i pozamiatał, do czasu aż project Cars nie odbierze jemu korony to król!!! 

Opublikowano

#PS4 właśnie dostało grę wyścigową roku, jednym czystym wydechem z rury wydechowej zmiotło na raz dwóch konkurentów. Forza 5 i Forza Horizon 2. Więc myślicie że Xboty będą siedzieć spokojnie i tolerować ten stan rzeczy? Cały dzień próbują zakłamać rzeczywistość. 

PSN wcale nie leży działa cały dzień rewelacyjnie. Driveclub przyjechał i pozamiatał, do czasu aż project Cars nie odbierze jemu korony to król!!!

No to już wracaj grać w driveclub zamiast wykrzykiwać hasełka.

Opublikowano

Zepsuł cały nasz dzień zwycięstwa i panowania zieleni.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Poczekaj na posty botków jak wrócą z forumowego eventu forza horizon 2, ja wymiękłem po 3h godzinach grania, oni jeszcze napyerdalaja. 10 osób naraz z forumka w jednym wyścigu, dawno tego nie widziałem.

Opublikowano

Od kiedy 72% to najlepsza gra w danym gatunku? Chyba, że ussr na myśli tylko ps4 chociaż Rivals ma lepsze oceny więc no kolejne kłamstewsko.

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.