Opublikowano 11 czerwca 201410 l Widocznie Ty nie grałeś w taktyczne shootery w swoim życiu, skoro to Cię jara
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Bo to było prowo. A jestem z czasów gdzie śmigałem na NESie, ktorego szmuglowałem z ojcem niemiec. Więc swoje już przegrałem. CS nigdy mnie nie zajarał i nie spędziłem nawet minuty z tą grą. Czyli wypowiadasz się nt. skillowości strzelanek (lub jej braku) nie mając żadnego obycia w temacie. Jezu... Widocznie Ty nie grałeś w taktyczne shootery w swoim życiu, skoro to Cię jara Teraz popadamy ze skrajności w skrajność. Są gry totalnie arcade'owe i gry całkowicie symulacyjne, te pierwsze wymagają tylko zwinnych palców, te drugie poświęcania czasu i karzą za najdrobniejsze przewinienie. Tyle, że w przypadku gier sieciowych to są rodziny, pojedyncze przypadki. Najczęściej masz coś pomiędzy, coś co wymaga i skilla i poświęcenia czasu, ale przyda się też zwinna ręka, bystre oko i łut szczęścia. Edytowane 11 czerwca 201410 l przez TopsyTurvy
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Bo to było prowo. A jestem z czasów gdzie śmigałem na NESie, ktorego szmuglowałem z ojcem niemiec. Więc swoje już przegrałem. CS nigdy mnie nie zajarał i nie spędziłem nawet minuty z tą grą. Czyli wypowiadasz się nt. skillowości strzelanek (lub jej braku) nie mając żadnego obycia w temacie. Jezu... Kto powiedział, że nie mam obycia w temacie ? Nie grałem tylko nigdy w CS'a i tyle. A co do skillowości, wypowiadam się tylko na temat splatoona i nie widzę tu nic co spowodowałoby że bym musiał ruszczyć głową. Edytowane 11 czerwca 201410 l przez kidnappa
Opublikowano 13 czerwca 201410 l chlopaki - seriously ? Teraz sie o skillowosc w Splatoon klocicie ? 3/4 osob znudzi sie tym strzelaniem po 5 minutach...
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Hehe, tak dupka piecze, ze dostal bf4.5, ze az do dzialu nintendo przypelzal. Mam go w ignorach, ale strzelam - "EJ SERIO SIE TYM JARACIE?" Tak, jaramy sie tez rzucaniem bananami w wyscigach dla 5latkow. Idz zbieraj trofiki, w koncu "nie mozesz miec konsoli bez osiagniec". Jezusie...
Opublikowano 13 czerwca 201410 l To nie cw. A ty easye nie komentuj jak nie masz wii u i nie zamierzasz mieć. Splatoon zapowiada się na fajną zabawę. Liczę że będzie tym dla buggerfielda czym mario kart jedt dla forzy czy gt6 . Wszystkie wyścigi w multi mnie nudziły ale mario kart bawi niemiłosiernie:). Chce takiego samego funu w tej grze.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l No co ty, fun sie w ogole w grach nie liczy! Liczy sie: 1. trzaskanie trofikow 2. autoaim 3. "powazna" stylistyka LIKE A BOSS
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Tez mnie to wku*wia że gracze zapomnieli o podstawowej rzeczy w grach czyli gameplayu i ważniejsze dla nich jest grafika, liczenie pikseli ( na konsoli!?!? Zachowują sie jak blacharze) trofea i szaro bura poważna stylistyka, zapomnieli o czystej radości z grania i delektowaniem sie gameplayem Splatoon wyglada świetnie, tylko wyglada na to że bedzie trzeba grać z ekipa, bo z randomami za dużo sie nie ugra
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Blantman - Ty najlepiej wiesz jaka konsole mam zamiar kupic ? Widocznie Kubson przehypowali produkcje w statusach , bo gameplay poki co powala tak samo jak SO. Edytowane 13 czerwca 201410 l przez easye
Opublikowano 13 czerwca 201410 l 3/4 osob znudzi sie tym strzelaniem po 5 minutach... Gra wyglada bardzo dobrze - Borderlands w singlu i coopie na filmikach mnie odrzucalo, ale jak usiadlem z padem, to przez paredziesiat dobrych godzin sie oderwac nie moglem.Z HALO to samo - singiel na filmach dretwy i nudny, do poki nie dolaczyl kumpel online - i tutaj wierze ze bedzie podobnie. Destiny ma oferować olbrzymie możliwości w kwestii kreowania, rozwoju i modyfikacji bohatera - a to w takich grach zawsze wciaga, do tego tryb wieloosobowy zapowiada sie swietnie. Bungie to mega firma, ich multiplayerowe produkcje zawsze staly na wysokim poziomie i nie wierze, ze Destiny sie nie uda. moze splatoon to bylby szpil zycia easiego? W koncu jak gra go "odrzuca" po fimikach, a potem w nia zagra to jest GOTY. Zenada...
Opublikowano 13 czerwca 201410 l ale o czym Ty teraz piszesz, przeciez Splaton nawet nie bedzie mial sngla...? A cytujesz slowa o filmach z rozgrywki dla jednego gracza, ktore niestety chyba tylko w nielicznych grach wywoluje jakiekolwiek emocje. Edytowane 13 czerwca 201410 l przez easye
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Jakoś podczas prezentacji tego tytułu byłem lekko mówiąc sceptyczny... jakoś nie mogłem załapać podjarki tych trzech japońców... ale jak zobaczyłem gameplay 4 na 4 to suma sumarum stwierdziłem że dałbym tej grze szansę... szkoda tylko że trzeba czekać do 2015
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Widać, że to pomniejszy projekt Nintendo, robi go ekipa dość świeża, po części od ostatnich Mario 2D czy tych wszystkich Wii Fitów i Big Brainów. Może być gra dobra na godzinkę, niekoniecznie na długi czas, nie zdziwiłbym się, zobaczymy.
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Info z PPE: "Reggie Fils-Aime w rozmowie z GamesBeat potwierdził, że Splatoon otrzyma tryb dla jednego gracza. Zdaniem przedstawiciela Nintendo produkcje, które są pozbawione rozgrywki single-player to pomyłka. Wszystkie tytuły powinny posiadać kampanię pozwalającą doświadczyć zainteresowanym wielu nowych wrażeń". Edytowane 19 czerwca 201410 l przez Dobos
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Ja jestem za. Nintendo pokazuje że nie boi się ryzykować i albo wyjdzie albo nie a cieszy fakt że świeża krew za to odpowiada (m.in. wiele z tych osób pracowało nad Animal Crossing: New Leaf). Sam fakt że będzie singiel cieszy bo może być bardzo zabawny (nawet potrafiłbym sobie wyobrazić z tego jakąś animowaną produkcje). Gameplay zapowiada się jajcarsko i bije od tej produkcji przede wszystkim fun z gameplayu. Szkoda że trzeba czekać do przyszłego roku ale myślę że warto :-] Przy następnym ND Big N mogłoby się pokusić o ukazanie plansz do multi albo sam singiel.
Opublikowano 5 listopada 201410 l Zapowiada się trochę gra z kategorii Chibi Robo: fajny koncept, fajne wykonanie, nikt nie kupi, po roku nikt nie będzie pamiętać. Niestety.
Opublikowano 21 grudnia 201410 l A wg mnie gra zapowiada się genialnie i może nawet być niezłym hitem jak na Wii U. Ja kocham ten dreamcastowy klimat i gra wydaje się być głęboka. Tutaj ten wczesniejszy trailer, ale w 60 fpsach, w których gra oczywiście będzie hulać:
Opublikowano 26 grudnia 201410 l Piknie ta gierka wygląda w tych 60 klatkach/s - zapowiada się multiplejerowy mistrz. Na pewno nie na premierę, ale jakiś czas po niej, sprawdzę ten nieprzeciętny tytuł.
Opublikowano 26 grudnia 201410 l Dlaczego nie na premierę? U mnie to zależy od ceny. Jak będzie do dostania za max 150zł to biorę od razu.
Opublikowano 26 grudnia 201410 l @Dobos, choćby dlatego, że gra nie jest 100%ym pewniakiem, a do kupienia i ogrania, mam jeszcze trochę starszych WII U Hitów. Tak więc. Poczekam na recenzje i wrażenia forumowiczów, które pozwolą mi zdecydować czy inwestować w ten tytuł.
Opublikowano 26 grudnia 201410 l Na jednym z tych większych streamów N powiedzieli o tej grze tak jakby miała wyjść normalnie w pudełku. Jeśli tak, to cena ~150 zł.