Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Już widzę tą planszę w Mecce, Jerozolimie albo na stacji paliw.

akurat już w ttt2 była arena w arabii saudyjskiej - a nowa postać pdobno jest właśnie z arabii saudysjkiej

500px-Glow_of_the_oil.jpg

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 229 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xd

• A mi jakby ktoś w 1998 roku powiedział, że 23 lata później Tekken nie będzie wyznaczał jakości grafy w bijatykach, dorzucą jakieś posrane rage arty, nawalą bezpłciowych pokemonów a muzyka będzie ssać

Opublikowano

Meh, ta stacja paliw z pokrytym przez chrom Veyronem byłaby bardziej odpowiednia. Ikoną turnieju o tytuł króla żelaznej pięści jest niedźwiadek, który w T4 wystąpił w podkoszulce, zatem nie ma co brakiem tolerancji się wykazać, choć racja, Tekken coraz mniej poważny się robi.

Opublikowano

Jak dwóch pajaców w naszym kraju pobiło sie o niego to znaczy, że Tekken jest poważną grą :D

Opublikowano

Nie słyszałeś? Choć to chyba nie o Tekkena samego, ale na jakimś spędzie Tekkenowym, czy tam ogólnie bijatykowym (zakładając, że mówimy o tym samym).

Opublikowano

Nie słyszałeś? Choć to chyba nie o Tekkena samego, ale na jakimś spędzie Tekkenowym, czy tam ogólnie bijatykowym (zakładając, że mówimy o tym samym).

O tekkena , bitka była ustawiona ale sama walka to nic przy jej trailerze[emoji3]

Edytowane przez Wojtas1986

Opublikowano

Fajerbale z dupy, w tej części nabierają nowego znaczenia.

Na nowy rok nie widziałem tyle rozbłysków, co w tej (niegdyś) wielkiej grze, którą ma być - podobno, Tekken 7.

Opublikowano

tekken7camerahbudm.jpg

Ciekawostka. W T7 będzie można wybrać po której stronie chce się grać i jeśli dwie osoby wybiorą tą samą stronę, to dla jednego z nich kamera obróci się. Czyli na przykład oboje mogą grać po lewej.

Opublikowano

No na bank bede ogrywal to na dwoch monitorach.

Opublikowano

No przeciez wiadomo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejny ukłon w stronę kaszuali.

Każdy wie, że nawet średnio zaawansowanym nie robi różnicy z prawej czy z lewej.

Możesz korzystać z czegoś takiego jak uczysz się ćwierćkółek i dragon punchów, ale na dłuższą metę tylko się upośledzisz. Rzekłem.

Opublikowano

Kolejny ukłon w stronę kaszuali.

Każdy wie, że nawet średnio zaawansowanym nie robi różnicy z prawej czy z lewej.

Możesz korzystać z czegoś takiego jak uczysz się ćwierćkółek i dragon punchów, ale na dłuższą metę tylko się upośledzisz. Rzekłem.

Wcale nie, sporo topowych graczy na turniejach woli jedna badz druga strone .

Opublikowano

Jak grałem Ling Xiaoyu to z obu stron wyglądała równie pięknie. Ciekawe jak ten ekran przeniosą na konsole, pewnie oleją. 

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem czy wiecie, ale tylko z lewej strony da sie posadzic niektore trudne juggle. Boskon z Mashterem zdaja sie potwietdzac ta teze.