Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Edycja Ultimate za 209zł obecnie. Do tej pory miałem kompletnie wywalone na ten tytuł (ostatni Tekken przy którym bawiłem się naprawdę dobrze to TK3 oczywiście) ale tak mnie naszło jakoś. I tutaj pytanko: ta cena, ta edycja - ma to sens?

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 215,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xd

• A mi jakby ktoś w 1998 roku powiedział, że 23 lata później Tekken nie będzie wyznaczał jakości grafy w bijatykach, dorzucą jakieś posrane rage arty, nawalą bezpłciowych pokemonów a muzyka będzie ssać

Opublikowano

Niedawno na PSN była zwykłą edycja za 79 zł. Ja na razie bym się wstrzymał, poczekaj tydzień, może coś się trafi taniej.

Opublikowano

Pierwszy season pass jak dla mnie do zaorania (postacie pokemony jak Geese czy Noctis nikogo), ale na drugi się skuszę (Ania :s159:, Lei, może Negana nie spieprzą, chociaż on to się do Mortala nadaje z tym bejzbolem) jak będzie promocja.

Opublikowano

Jest też wersja z sezonem pierwszym za 169, z tym że ja celuję zawsze w opcje full (jeśli chodzi o bijatyki), więc golas w sumie średnio mnie interesuje. Dlatego pytam czy ta cena a Ultimate jest ok. Ta edycja jest dostępna w pudełku też? Jakoś nie mogę się doszukać.

Opublikowano

Znalazłem jedną na ps4 w pudełku za 339 zetta. Ciężko o wersję fizyczną, sam zadecyduj jak wydać hajs.

Opublikowano

Amer, jakbyś brał T7 plus SP1 w ostatnich promocjach, a teraz kupił w promocji SP2 to wyszłoby całość za 205 PLN. Ultimate za 209 PLN nic więcej w sobie chyba nie ma, więc taniej raczej nie znajdziesz kompletu.

Opublikowano

No ta wersja Ultimate za 209 PLN to jest właśnie Black Friday, taniej tego nie wyrwiesz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj o 12 startuje święto tekkena, czyli finały TWT. W sobotę turniej ostatniej szansy, zapisanych około 300 osób w tym kilku Polaków.

Jutro finały właściwe, a na koniec na 99% odkrycie nowych DLC.

Ja się zamykam w piwnicy z prowiantem i oglądam od A do Z.

Opublikowano

Od jutra dostepni Marduk, Armor King, Julia i Negan, czyli zadnych zaskoczen.

2XjLo13BEwmK3BWf5Szu2tZmWKNX_4uz-4F5RFgN

:fsg:

Edytowane przez smoo

Opublikowano

Ok sprostowanie, od jutra Marduk i Armor King, Julia i Negan w pozniejszym terminie.

Trailer Negana, fajny pomysl ale postac widac ze poki co we wczesnej fazie produkcji.

:dynia:

Opublikowano

Trailer Negana został przygotowany osobno, tej zawartości nie będzie w grze.

PS Największy turniej na świecie wygrał operator Pandy. Musiałem wbiec na scenę i pogratulować ;).

Opublikowano

Samej sceny z trailera nie bedzie, ale na fragmentach gameplayu na ktorym go pokazuja wyglada poki co bardzo slabo, fatalna animacja i kompletnie nie pasuje do konwencji, wyglada jakby go z zywcem z injustass wyciagneli albo innego mortala.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam takie pytanko, gdzie uderzać jeśli po wpisaniu kodu na season pass próbując pobrać postać muszę ponownie za nią zapłacić?

Opublikowano

A który masz Season Pass i z którą postacią jest problem?

Opublikowano

pierwszy i nie mam Elizy. grę kupilem w preorderze a że gram tylko Paulem to olałem, a teraz córkia mnie lobbuje, żeby ją odblokować...

Opublikowano

Tak myślałem. Eliza nie jest częścią Season Passa, była dodawana w ramach osobnego kodu do pre-orderów. Powinieneś był dostać kod ze sklepu, w którym zamówiłeś grę.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Żulia i Nigga dostepni 28/02.

Dobre memy w trailerze :D

Opublikowano

W Promce znowu zakupiłem T7 , czy jeśli Mam golasa online mogę trafić na fighterow z dlc?

Opublikowano

Tak, same DLC tylko odblokowuje postacie. Paczki zajmują po niewiele ponad 1 MB.

Opublikowano
W dniu 17.02.2019 o 15:15, Di napisał:

Tak, same DLC tylko odblokowuje postacie. Paczki zajmują po niewiele ponad 1 MB.

Kuba a jest jakieś aktywne comunnity graczy ? Backdash , tekkenpro leży .