Opublikowano 17 listopada 20186 l Edycja Ultimate za 209zł obecnie. Do tej pory miałem kompletnie wywalone na ten tytuł (ostatni Tekken przy którym bawiłem się naprawdę dobrze to TK3 oczywiście) ale tak mnie naszło jakoś. I tutaj pytanko: ta cena, ta edycja - ma to sens?
Opublikowano 17 listopada 20186 l Niedawno na PSN była zwykłą edycja za 79 zł. Ja na razie bym się wstrzymał, poczekaj tydzień, może coś się trafi taniej.
Opublikowano 17 listopada 20186 l Pierwszy season pass jak dla mnie do zaorania (postacie pokemony jak Geese czy Noctis nikogo), ale na drugi się skuszę (Ania , Lei, może Negana nie spieprzą, chociaż on to się do Mortala nadaje z tym bejzbolem) jak będzie promocja.
Opublikowano 17 listopada 20186 l Jest też wersja z sezonem pierwszym za 169, z tym że ja celuję zawsze w opcje full (jeśli chodzi o bijatyki), więc golas w sumie średnio mnie interesuje. Dlatego pytam czy ta cena a Ultimate jest ok. Ta edycja jest dostępna w pudełku też? Jakoś nie mogę się doszukać.
Opublikowano 17 listopada 20186 l Znalazłem jedną na ps4 w pudełku za 339 zetta. Ciężko o wersję fizyczną, sam zadecyduj jak wydać hajs.
Opublikowano 17 listopada 20186 l Amer, jakbyś brał T7 plus SP1 w ostatnich promocjach, a teraz kupił w promocji SP2 to wyszłoby całość za 205 PLN. Ultimate za 209 PLN nic więcej w sobie chyba nie ma, więc taniej raczej nie znajdziesz kompletu.
Opublikowano 17 listopada 20186 l No ta wersja Ultimate za 209 PLN to jest właśnie Black Friday, taniej tego nie wyrwiesz.
Opublikowano 1 grudnia 20186 l Dzisiaj o 12 startuje święto tekkena, czyli finały TWT. W sobotę turniej ostatniej szansy, zapisanych około 300 osób w tym kilku Polaków. Jutro finały właściwe, a na koniec na 99% odkrycie nowych DLC. Ja się zamykam w piwnicy z prowiantem i oglądam od A do Z.
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Od jutra dostepni Marduk, Armor King, Julia i Negan, czyli zadnych zaskoczen. Edytowane 2 grudnia 20186 l przez smoo
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Ok sprostowanie, od jutra Marduk i Armor King, Julia i Negan w pozniejszym terminie. Trailer Negana, fajny pomysl ale postac widac ze poki co we wczesnej fazie produkcji.
Opublikowano 3 grudnia 20186 l Trailer Negana został przygotowany osobno, tej zawartości nie będzie w grze. PS Największy turniej na świecie wygrał operator Pandy. Musiałem wbiec na scenę i pogratulować ;).
Opublikowano 3 grudnia 20186 l Samej sceny z trailera nie bedzie, ale na fragmentach gameplayu na ktorym go pokazuja wyglada poki co bardzo slabo, fatalna animacja i kompletnie nie pasuje do konwencji, wyglada jakby go z zywcem z injustass wyciagneli albo innego mortala.
Opublikowano 11 grudnia 20186 l mam takie pytanko, gdzie uderzać jeśli po wpisaniu kodu na season pass próbując pobrać postać muszę ponownie za nią zapłacić?
Opublikowano 12 grudnia 20186 l pierwszy i nie mam Elizy. grę kupilem w preorderze a że gram tylko Paulem to olałem, a teraz córkia mnie lobbuje, żeby ją odblokować...
Opublikowano 12 grudnia 20186 l Tak myślałem. Eliza nie jest częścią Season Passa, była dodawana w ramach osobnego kodu do pre-orderów. Powinieneś był dostać kod ze sklepu, w którym zamówiłeś grę.
Opublikowano 17 lutego 20196 l W Promce znowu zakupiłem T7 , czy jeśli Mam golasa online mogę trafić na fighterow z dlc?
Opublikowano 17 lutego 20196 l Tak, same DLC tylko odblokowuje postacie. Paczki zajmują po niewiele ponad 1 MB.
Opublikowano 18 lutego 20196 l W dniu 17.02.2019 o 15:15, Di napisał: Tak, same DLC tylko odblokowuje postacie. Paczki zajmują po niewiele ponad 1 MB. Kuba a jest jakieś aktywne comunnity graczy ? Backdash , tekkenpro leży .
Opublikowano 18 lutego 20196 l Grupa na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/942317035908446/ Ewentualnie discord, ale tam siedzi mniej osób: https://discord.gg/BZDw5gg