Opublikowano 4 stycznia 20187 l Kochani:) mam pytanko. Ponieważ naszło mnie by kupić Tekkena w pudełku (planuję exy mieć na płytach), mam pytanie: czym sie różni edycja deluxe od zwykłej? rozumiem ze pewnie dali jakies dodatkowe postacie. Czy ta wersja deluxe to po prostu kod na season passa? Bo deluxe edition chodzi po 3 stówki. Trochę sporo jak za gierkę gdzie bije sie dwóch chłopków.
Opublikowano 4 stycznia 20187 l 16 minut temu, grzybiarz napisał: Kochani:) mam pytanko. Ponieważ naszło mnie by kupić Tekkena w pudełku (planuję exy mieć na płytach), mam pytanie: czym sie różni edycja deluxe od zwykłej? rozumiem ze pewnie dali jakies dodatkowe postacie. Czy ta wersja deluxe to po prostu kod na season passa? Bo deluxe edition chodzi po 3 stówki. Trochę sporo jak za gierkę gdzie bije sie dwóch chłopków. Deluxe posiada przepustke sezonową i ta wesja obecnie w foli to koszt 249
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Dodam tylko, że wciąż najlepszą i przy okazji najtańszą wersję znajdziesz na PC. Jeśli pogrywasz na blaszaku i masz warunki to możesz rozważyć taką opcję. Cenowo to chyba 150 zł za wersję deluxe. Delux to niestety bieda. Dosłownie para majtów dla każdej panienki i 3 pokemonowe postacie z final fantasy i innego chińskiego dziadostwa, które swoją drogą, będą... kiedyś (na razie jest geese howard z fatal fury). A, no i są kręgle xD Jak liczysz goldy, chcesz pograć przy piwku i chcesz wersję na ps4 to łykaj standardową No i to nie jest ex;] Edytowane 4 stycznia 20187 l przez gekon
Opublikowano 4 stycznia 20187 l W Seasson Pass co za tym idzie w wersji Delux beda tylko 2 postacie goscinne (Gesse, Noctis) a nie trzy. Eliza jest bonusem do preorderow ktora mozna kupic osobno.
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Tekken 7 nie jest EXem ale wersja na PS4 ma Juke Box Mode. Podczas premiery nie wiedziałem że tylko PS4 ma tą funkcje i kupiłem na PC. Gdybym wiedział to oczywiście wybrałbym na Playstation. Można sobie zmienić muzykę w grze na dowolną z wszystkich części. Strasznie żałuję że nie mogę sobie grac w siódemkę z muzyką z trójki. Kiedyś jak używki ostro potanieją to kupie sobie wersję na PS4 tylko dla tego trybu Edytowane 4 stycznia 20187 l przez GwynBleidd_79
Opublikowano 4 stycznia 20187 l Z tym exem to mnie poniosło. Sam nawet przez chwilę testowałem wersję pecetową - jednakże tak jak kolega wyżej pisał, chciałbym pograć z kumplem przy piwie, na kanapie.
Opublikowano 7 stycznia 20187 l Nowe CV od teamu KYSG. Tak sobie teraz zdałem sprawę z tego, że oni działają na scenie już chyba 20 lat
Opublikowano 7 stycznia 20187 l czym dłużej w to gram i czym dłużej patrzę, co ludzie w to wyrabiają, tym bardziej szanuję t7 Edytowane 7 stycznia 20187 l przez gekon
Opublikowano 17 lutego 20187 l Poszedł news na PPE.pl , moja spóźniona relacja ze światowego turnieju tekkena 7. Pozdrawiam wszystkich i jednocześnie zapraszam do subskrybowania mojego kanału Youtube. https://www.ppe.pl/news/56552/tekken-world-tour-finals-2017-relacja-z-wielkiego-turnieju-tekken-7.html
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l Dostałem zgodę na restreamowanie po polsku wszystkich nadchodzących turniejów Tekken World Tour :). Nie w każdy turniejowy weekend będę mógł to robić, ale postaram się jak najczęściej restreamować. Kolejna okazja już w ten weekend - turniej w Houston, -7h różnicy, więc na sobotę trzeba będzie przygotować dużo kawy (turniej zaczyna się o 19 naszego czasu, natomiast czołowa ósemka będzie wyłoniona o 4 nad ranem; w niedzielę prawdopodobnie tylko 2h, zaczynając od 20). Minusem jest to, że nie mogę udostępniać tych filmów na YouTube. https://www.twitch.tv/jakubdi
Opublikowano 4 maja 20186 l Tekken World Tour opuszcza Azję i powraca do USA, a konkretnie na Texas Showdown. Ogólną rozpiskę streama możecie obejrzeć tutaj: https://twitter.com/acekingoffsuit/status/992067996762951680. Ja natomiast zapraszam na polski stream Tekkena 7 jutro i pojutrze wieczorem, zgodnie z rozpiską z obrazka. Link do kanału: https://www.twitch.tv/jakubdi
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Dziwne, że nie było tutaj jeszcze wzmianki o World Tour w Łodzi, ranga Master, no to ten... odbywa się dzisiaj i jutro, z tego co się orientuję, obsada będzie dobra :V
Opublikowano 2 lipca 20186 l Gdyby ktoś chciał śledzić wiadomości o transmisjach z turniejów, może to robić tutaj: https://facebook.com/informatorbijatykowy/ Staram się zamieszczać je na bieżąco i do różnych bijatyk.
Opublikowano 2 lipca 20186 l Finały były dobre - chociaż Qudans ewidentnie nie wszedł dobrze w walkę. Jeonddiang z pierwszą wygraną w TWT. P.S Gra ktoś z forum jeszcze w Tekkena (Ps4)?
Opublikowano 2 lipca 20186 l Po kilku latach przerwy w graniu właśnie kupiłem sobie ps4 i tekkena 7. Leszcz jestem straszny bo zawsze grałem w soula, ale powolutku się poprawiam. Mam zieloną rangę online. Chętnie pogram i pogadam z polakami. Gram tylko Noctisem. PSN: C1REX-PL Pozdrawiam Krzysiek
Opublikowano 2 lipca 20186 l Ja czasem grywam, ale głównie kanapowo. Kto wie Heniu, może uda się nam zgrać na jakieś spary.
Opublikowano 7 lipca 20186 l Autor Nie gram już tak, jak kiedyś, ale z chęcią program z rodakami. Jakby co to jestem na wyspach, a co za tym idzie, łącze może nie być dość wystarczające. Spróbować warto.