Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tearaway Unfolded

Featured Replies

Opublikowano

Demko było wyborne. To serio wciąga jak cholera i do tego wreszcie ktoś pomyślał jak fajnie można wykorzystać diodę w DS4. Ale przed tym muszę jeszcze zakupić jeden masterpiece - Dust: An Elysian Tail. Wiem, że rok temu było za darmo w Plusie ale nie miałem jeszcze wtedy PS4. To dopiero giera :obama:

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 93
  • Wyświetleń 31,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na trailerze już widać nowe miejscówki i patenty. Nic dziwnego. Przeniesienie tej gry wyglądającej identycznie jak na Vicie, byłoby niemożliwe. Co i tak nie zmienia faktu, że gra to meh.

• Niech Sony w końcu uśmierci tego przenośnego trupa i całe siły skieruje na PS4, które już sprzedało się w 10mln. Bardzo dobra decyzja, bo mało kto grał w tą oryginalną grę, a na PS4 ma szanse się wybi

• okradziono vitowcow!!!!!!!!!!!!!! czekam na port killzone mercenary na ps3 i gravity rush2 jako ex na ps4!!!!!!!!   a tym czasem pisze raport na ciebie

Opublikowano

Kupil ktos?? Zaznecze ze nie gralem w to na Vicie wiec jakies porównania do pierwowzoru wgl mnie nie interesuja. Dobra jest z tego platformowka??

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Dobra gra, by pokazać bajery nowego Dual Shocka, czy obsługę kamerki. Przeszedłem pierwszy level i faktycznie czuć tu rękę twórców LBP.

Opublikowano

Przeszedłem na Vite, a teraz zamierzam przejść na ps4. Dla mnie bardziej przygoda, jak platformer. Na vicie grało sie super z wykorzystaniem jej atutów. Zobaczymy, jak na ps4: co pozmieniali, co dodali :) 

Opublikowano

Poziomy prawdopodobnie te same, jednak trochę bardziej rozbudowane. Ja Sam, choć przeszedłem oryginał na Vite, zamierzam nabyć także tą wersję, gdyż w perspektywie zbliżających się świat nada się wyśmienicie jako klimatyczny bez stresowy szpil.  

Opublikowano

Ale ogólnie jest na plus jeżeli chodzi o zawartość względem wersji na Vitę.  To fajna gierka, a po obecnej cenie to moim zdanim must have, no chyba że w grudniu/styczniu będzie w plusie;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem niesamowicie zaskoczony, jak wielkie potrafią teraz byc poziomy. Nie mam aktualnie podłączonej kamerki, ale samo wykorzystanie ds4, jak najbardziej na plus. Nawet wichurę można wywołać :) Jest fajnie. 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Trudno. Nie będę marudził, bo kupiłem właśnie nówkę za 10€.

• 5 lat później...
Opublikowano

Powinna. W wersje ps4 grałem tylko chwile ale vitowa idealna pod dzieciaki, 0 rowy poziom trudności i te zabawy z dekorowaniem i inne pierdoły

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 14.11.2022 o 19:03, Ukukuki napisał:

Ok dzięki, to u młodego wyląduje ta gierka. 

Pewnie ze bedzie zadowolony. Ja ze swoim wbilem 2 platyny z tym ze na Vicie jest o wiele lepiej. Wykorzystuje ficzery konsolki.