Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yakuza: Zero

Featured Replies

Opublikowano

103h jak zrobie ostatnie 6 sidequestow

Oraz czy jest jakis cap na podbijanie stylow Legendary?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 148,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla mnie takie gry to jest esencja tego hobby. Dzięki takim grom jeszcze aktywnie uprawiam to hobby, mimo wszędobylskiego wtryniania się patentów dla januszostwa i coraz większych liczby gier typu "pr

• No bo nawet sie komitet zrobil Pic by Pleju Pawcio kawaikunai? 笑 Pawcio is he not cute? Lol

• Cholera mogles pisac wczesniej, ja myslalem ze to trzeba jedna za druga  

Opublikowano

Skonczylem...

10/10 jest to jedna z tych gier ktore oferuja tak wspaniala historie i taka karuzele emocji ze nie zwracasz uwagi na niedoskonalosci ( grafika, archaizmy )

Jest to zdecydowanie top 10 gier w jakie gralem podczas tych 16 rozdzialow bylem zly, smutny, mialem raz lzy w oczach czegos takiego nie przezylem chyba od FFX albo Persony 4 Golden.

Wie ktos czy mozna kupic gdzies OST z tej gry?

Leca napisy dalej mowie 10/10

:obama:

Ja pewnie dzis/jutro skoncze ehhhhh, taka fabula to moglaby w nieskonczonsc sie ciagnac :frog:

Opublikowano
:pawel: ja dopiero 3 chapter robię. :yao:
Opublikowano

Gry to jego życie!

Ja mam jakieś 15h i skończyłem wczoraj chapter nr 6!

Opublikowano

Na liczniku mam 93h jeszcze zajmie mi z 10h jak zrobie ostatnie suby. Tak gralem bardzo duzo bo tak sie wkrecilem.

Opublikowano

Spoko, spoko, wiem co jest Dishonored 2 170h na liczniku, pozdro świry konsolowe!

Opublikowano

Ja nabilem 170h robiac fabule, wszystkie substory, zaliczajac na trofik cat fights, itd jak bede jeszcze na legendzie przechodzil to spokojnie wpadnie +100h.

Moj rekord to jednak Salt and Sanctuary tam w lekko ponad 2 tygodnie wbilem 200h :dunno:

Pozdro wariaty!

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Poratuje ktos streszczeniem pisemnym z pierwszej i drugiej czesci. Te filmik co są w Y3 to mi za mało na zrozumienie całości

Opublikowano

Jak masz zamiar grac w 0 to nie musisz znac 1 i 2 bo 0 to prequel, a jak masz zamiar grac w 3... no to tez nie musisz znac jakos szczegolowo 1 i 2, na pewno wystarczy ci to co tam bylo, czyli kto jest kim i co mniej wiecej robili ostatnio, te gry nie maja ciaglosci fabularnej.

Opublikowano

Będę zaczynał od 3. No jestem ciekawy czy sie zaprzyjaźnie z Yakuza

Edytowane przez Luk248

Opublikowano

Ja dopiero 3 chapter :v  Chociaż w drugim chapterze zrobiłem wszystko, przynajmniej tyle.

P.S

Co do tematu grania i spędzonych godzin (przy singlu), w sumie w tej generacji najwięcej z Wieśkiem spędziłem ~120 godzin na PC, ~100 na Ps4.

Opublikowano

Też zaczynałem od 3, reminiscencje poprzednich części dostępne w menu gry zupełnie wystarczą. Na płycie że ścieżka dźwiękową masz jeszcze opis bohaterów, klanów i powiązań pomiędzy nimi myślę że też warto przeczytać. No i sam soundtrack jest genialny przesłuchalem całą płytę kilka razy zanim zacząłem grać.

Ja jestem po 4 chapterach w zero i już 20 h na liczniku 1/3 subsów zrobione i 16% completion. Myślałem że yakuza 5 jest długa (ponad 70 h przegrane) ale w y0 100 h pęknie jak nic.

Edytowane przez kes

Opublikowano

Dobra bo nie czaje, o chu chodzi z treningiem u Tatsu, chcę odblokować umiejętności przez trening u niej ale nie wiem co robię źle, bo nie moge niczego odblokować wykonując trening?

Opublikowano

A czy w pobocznych misjach są  cutscenki? W trojce bylo tak w sladowej ilości misji, a jak jest w Zero?

Opublikowano

Z tego co napotkałem to scenki są na zasadzie tych na silniku gry z klepaniem X i czytaniem tekstu.  Jeśli chodzi Ci o jakieś wstawki z VA to chyba nie spotkałem ani jednej.

Opublikowano

Dobra bo nie czaje, o chu chodzi z treningiem u Tatsu, chcę odblokować umiejętności przez trening u niej ale nie wiem co robię źle, bo nie moge niczego odblokować wykonując trening?

A zarabiasz odpowiednią ilość pieniędzy w misjach z manekinami? A może nie ściągasz długów?

Opublikowano

Musisz zarobić określoną ilość kasy w danym wyzwaniu.  Trzeba rozwalać skrzynki, które dają najwięcej kasy. Jak rozwalisz manekiny to zadanie się kończy nawet jak zostanie ci jeszcze trochę czasu. Co 2 wyzwania pojawia się opcja ściągnięcia długów. Jak nakopiesz kolesiowi to dostajesz skilla.

Opublikowano

Aha czyli wykonuję dwa treningi (pierwszy żeby uzyskać 1mlnY drugi 2mlnY) dostaje zadanie i po jego wykonaniu dostaje skilla? 

Opublikowano

Dobra panowie, nagralem *WSZYSTKIE mozliwe do wykonania HEAT actions jako Kiryu :obama:

*wylaczajac epickie QTE i heaty z bossami zeby nie bylo spoilerow :cool:

Ten w 47 sekundzie jest chyba moim ulubionym, choc w sumie prawie wszystkie sa za(pipi)iste. xD

No to teraz dokonczyc ten majstersztyk i pora zabrac sie za drugie tyle montowania heatow, tylko tym razem jako Goro :dog:

Opublikowano

Ok Majima Goro 100% Story i Subquestow!!!

Cale szczescie skonczylem Kabarety na 100% swietna minigierka cos jak Ruskie Jajeczka tylko z "dziewczynami"

Dziwnie to brzmi i wyglada ale daje frajde o_O