Opublikowano wczoraj o 12:42 1 dzień jimmy spoilery Minigerki w Yakuzie są super, questy poboczne to typowe fetch questy, ale mają przynajmnjej spoko historie.
Opublikowano wczoraj o 14:09 1 dzień IMO najciekawsze zadania poboczne były na początku serii, bo RGG jechało wtedy mocno po bandzie, a im bardziej współczesna produkcja tym bardziej są stonowane, a szkoda. Mam ograne 0-6 i kończę Judgment, tak że jeszcze nie widziałem tych nowych gier po zmianie nazwy na prawilną.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 2 godziny temu, DarkStar napisał(a):IMO najciekawsze zadania poboczne były na początku serii, bo RGG jechało wtedy mocno po bandzie, a im bardziej współczesna produkcja tym bardziej są stonowane, a szkoda. Mam ograne 0-6 i kończę Judgment, tak że jeszcze nie widziałem tych nowych gier po zmianie nazwy na prawilną.Ktora część miala najbardziej zwariowane side questy? W zero i trójce pamietam bylo sporo zwariowanych misji.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 18 minut temu, oFi napisał(a):Ktora część miala najbardziej zwariowane side questy? W zero i trójce pamietam bylo sporo zwariowanych misji.W każdej coś jest. Być może zwyczajnie pierwsze doświadczenie najbardziej zapada w pamięć :), a ja zacząłem od Kiwami 1. Chodzi mi o te głupie questy z facetami w pieluchach, itp. Im głupsze tym lepsze dla mnie. Miałem wrażenie, że na początku stężenie krindżu było większe.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. w zero najlepsze bez dwóch zdań. Ja jeszcze te z 6ki lubie, szkoda że zniszczyli tę część do reszty dając kiryu do kolejnych gier
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Jak chcecie większego pojebaństwa, to grajcie w 7, 8 i Piratów, ludzie kochani, kurwa!!!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W Infinite Wealth przecież jest pod dostatkiem wątków "głupich zwariowanych z facetami w pieluchach" lol. W tym dosłownie. Kurde, ta seria nie może odpuścić facetów w pieluchach, ale też podchodzi do tych postaci serio. Wybitna gra pod każdym względem.Od ostatnich dwóch części to chyba tylko Dead Souls ma więcej "wariactwa" imo.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 23 hours ago, DarkStar said:IMO najciekawsze zadania poboczne były na początku serii, bo RGG jechało wtedy mocno po bandzie, a im bardziej współczesna produkcja tym bardziej są stonowane, a szkoda. Mam ograne 0-6 i kończę Judgment, tak że jeszcze nie widziałem tych nowych gier po zmianie nazwy na prawilną.W 7 są pojebane akcje, bardziej niż w klasycznych odsłonach.