Opublikowano 18 stycznia 201510 l ja już powoli olewam te paczki, gdybym nie wy(pipi)ał tyle hajsu w nie to dawno bym miał w składzie Hazarda czy Sancheza.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l https://www.youtube.com/watch?v=GTu9Ti8IQ2s&spfreload=10 fejk? mam nadzieje. ronaldo toty chodzi po 12-13mln coinsow, gdzie 10mln coinsow na allegro to chyba 1000zl xD + nie duzo mniej pewnie za pele i mamy wyplate
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Panowie, kupował ktoś monety na ps4? Kupilbym sobie 500k bo początki są straszne. Na PC chyba z 3 razy mi usunęli klub i trochę się boje. Na pleju jest o wiele więcej graczy i może nie wykryja. Ma ktoś doświadczenie?
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Witam, mam sporo coinsów na PS4 w Fifa 15 jeżeli ktoś zainteresowany to pisać
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Mam dziwne wrażenie, że już przed meczem wiadomo kto wygra. Są dni gdzie idzie wszystko, piłkarze biegają jak po jakimś abc, czy innym spidzie, a drugi raz nawet strzału nie można oddać. I żadne zmiany taktyki nie dają efektu.. I tak praktycznie awans za awansem do 3 ligi i wyjątkowo walczę o utrzymanie. Druga liga musi poczekać.. Nie mowie o tym, że wiele wygranych meczy miałem nie zaliczonych, a kondycja piłkarzy schodzi. Wiem, że to tylko gra, ale strasznie wku.rwiajaca
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Mam dziwne wrażenie, że już przed meczem wiadomo kto wygra. Są dni gdzie idzie wszystko, piłkarze biegają jak po jakimś abc, czy innym spidzie, a drugi raz nawet strzału nie można oddać. I żadne zmiany taktyki nie dają efektu.. I tak praktycznie awans za awansem do 3 ligi i wyjątkowo walczę o utrzymanie. Druga liga musi poczekać.. Nie mowie o tym, że wiele wygranych meczy miałem nie zaliczonych, a kondycja piłkarzy schodzi. Wiem, że to tylko gra, ale strasznie wku.rwiajaca Ja przegrywam ZAWSZE jak sędziuje ten skośnooki. No nie wiem o co chodzi -.-
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Co posadziłem okno Tevezem z około 30m. :O jutro zapodam filmik, bo dzisiaj już mi się nie chce wrzucać
Opublikowano 30 stycznia 201510 l Coś Wam później pokażę, bo teraz spadam na piwko w każdym bądź razie jest dobrze : ) huehue
Opublikowano 30 stycznia 201510 l Ok. Postanowiłem sobie otworzyć kilka paczek. Po 4 paczkach wypadło to: http://youtu.be/JpCwngO-BzE a potem po kilkunastu paczkach to: Edytowane 30 stycznia 201510 l przez orion50
Opublikowano 30 stycznia 201510 l Teraz sprzedaj i szybko inwestuj w Cuadrado Edytowane 30 stycznia 201510 l przez Labtec
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Potem jeszcze wypadł Robben, Aguero, 2x Reus, Benzema, Kompany, Courtouis. Owocnie
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Opchnij go poki sa takie chore ceny ~ 9 mln teraz kosztuje z 5 stow do przodu :OK:
Opublikowano 31 stycznia 201510 l No nie powiem, ładne paczki trafiłeś po sprzedaży samego "płaczka" możesz ogarnąć jakiś zacny skład.
Opublikowano 3 lutego 201510 l ja wczoraj sie wzialem na powaznie za ut w koncu. wczesniej gralem na premiere i bylo to guwno a teraz po prawie pol roku widze ze cos sie zmienilo i gra sie lepiej. mniej randomowosci, ci ktorzy graja lepiej i maja lepsze sklady wygrywaja. wczoraj w 7 lidze 5 zwyciestw z rzedu i remis na koniec, brakuje punktu do mistrzostwa, jak na premiere gralem w 8 to mialem problem zeby w ogole awansowac a caly gameplay mnie strasznie odpychal. a w paczkach nadal nic. wczoraj wpadl kuyt inform, poszedl za 12k... rownie dobrze moglem zrobic quick sell
Opublikowano 4 lutego 201510 l ehh a ja od pierwszej edycji FUTa trafiałem gów.no obesrane. najlepszy to chyba jakiś grajek za ~100k fakt, że nigdy nie kupowałem coinsów i otwierałem paczki tylko za monetki uciułane w grze, no ale kierwa