Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wielkie gratulacje !! Przede wszystkim organizatorowi  i wygranemu :) Świetna rywalizacja, a sama społeczność DC tylko się rozwinęła. Brawa!!

Mogę tylko żałować dość szybkiego wycofania się z turnieju :)

• Odpowiedzi 304
  • Wyświetleń 41,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ogłaszam Definitywny koniec Turnieju Driveclub   Ostatnia Runda Turnieju zakończyła się Zwycięstwem eX4cT_PL, drugie miejsce zajął KrzychuFOX, trzecie zaś przypadło Mathiu.       Ostateczna Tab

• Super! Dzieki wielkie za emocje ktore towarzyszyły mi przez 12 tygodni, dzieki wielkie organizatorowi za chęci i wspaniałe nagrody, dzieki Krzychu za walkę, dziś prawie sie poddałem, opierdzielilem j

• Mesamune, nie wiem o co teraz ta spina, organizator powiedział ze od rundy drugiej nie ma szlifowanie band, gwarantuje Ci wiec ze jak wygrasz kolejne 11 rund a rundę 1 przegrasz to Vita bedzie twoja.

Opublikowano

Klasa światowa ten przejazd Ex4cta. Gratulacje dla obu, poziom prawie identyczny, zdecydowały milimetry. Pozdro :)

Opublikowano

Gratulacje dla Zwycięzcy![emoji482] Poziom Czołówki dla mnie nie osiągalny ale jeździło się zacnie[emoji594][emoji4]

Opublikowano

Gratulacje dla organizatora i wszystkich biorących udział a przede wszystkim dla Ex4cta, kosmici sa wsród nas :) 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

To moze ja zaczne

Oferuje PSN 100zł w nastepnej miesiecznej rywalizacji DC. Ktos sie dorzuca i robimy?