Opublikowano 8 lutego 201510 l Wielkie gratulacje !! Przede wszystkim organizatorowi i wygranemu Świetna rywalizacja, a sama społeczność DC tylko się rozwinęła. Brawa!!Mogę tylko żałować dość szybkiego wycofania się z turnieju
Opublikowano 8 lutego 201510 l Klasa światowa ten przejazd Ex4cta. Gratulacje dla obu, poziom prawie identyczny, zdecydowały milimetry. Pozdro
Opublikowano 9 lutego 201510 l Gratulacje dla Zwycięzcy![emoji482] Poziom Czołówki dla mnie nie osiągalny ale jeździło się zacnie[emoji594][emoji4]
Opublikowano 9 lutego 201510 l Gratulacje dla organizatora i wszystkich biorących udział a przede wszystkim dla Ex4cta, kosmici sa wsród nas
Opublikowano 4 września 20159 l To moze ja zaczneOferuje PSN 100zł w nastepnej miesiecznej rywalizacji DC. Ktos sie dorzuca i robimy?