Skocz do zawartości

Linkin Park

Featured Replies

• Odpowiedzi 175
  • Wyświetleń 32,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W podstawówce Kazik, prodigy, korn, deftones, pomijam staruszkowe Zappy i  King Crimson. Już pomijam co kto kiedy, ale należy pamiętać że linkin park nigdy nie był  w zadnym stopniu odkrywczy, ani dob

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Kogo? XD Milan to od dawna stary koń, który w przerwach od roboty piszę zaczepne bzdury by spuścić trochę powietrza z ciśnienia codzienności. Nikt, kim należy się przejmować i zwracać uwagę. Poza tym

• LP wyroznialo to, ze bylo dwoch wokalistow z czego jeden rapowal. I to bylo faktycznie nowe. Pomine splycone brzmienie oparte na power chordach, gitarzyscie jarajacym sie, ze stroi gitare tak, ze ma c

Opublikowano

dzieci zawsze będą mogły zobaczyć tate gdy pójda w Halloween na maraton piły

Edytowane przez milan

Opublikowano

5396_a1ff.jpeg

ps to prawda

Opublikowano

O, Weiland zmarl.

Opublikowano

Wydaje mi się, że na tym koncercie byli w lepszej formie. Pamiętam jak pożyczyłem od kolegi DVD z dodatku do płyty i było katowane.

Opublikowano

'katowane' dobre określenie

• 1 miesiąc temu...
  • 5 lat później...
Opublikowano

Niewydany wcześniej utwór, który nie trafił na meteore.

Opublikowano

po meteorze moga sprzedawac ogorki na targu. Tak, lubilem Linkin Park.

W szkole sredniej

Opublikowano
On 2/11/2023 at 12:20 PM, oFi said:

Szkoda, że nigdy już tego nie zaśpiewa. :frog:

ja tam za nim nie płakałem. Ot, piosenkarz z czasów mojej mlodosci. [ktory z czasem, gdy juz człowiek przesluchal wiecej wykonawcow traci na znaczeniu].

Opublikowano

Michał zapłacze tylko po Michniku.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Meteora 20th Anniversary Edition już na streamingach

Opublikowano

Linkin Park zawsze na propsie! Szkoda, że jak byli w Polsce to były czasy, gdzie nie miałem hajsu na koncert. Reanimacja to mi wchodziła jak złoto, pierwsza płyta i Meteora niestety się trochę kiepsko zestarzały, reszta płyt to już było popowe badziewie. Ostatnio byłem na koncercie Electric Callboy to są dopiero fajne gitarowe wariaty z jajem.

Opublikowano
5 godzin temu, ścierpła mi noga napisał:

Linkin Park zawsze na propsie! Szkoda, że jak byli w Polsce to były czasy, gdzie nie miałem hajsu na koncert. Reanimacja to mi wchodziła jak złoto, pierwsza płyta i Meteora niestety się trochę kiepsko zestarzały, reszta płyt to już było popowe badziewie. Ostatnio byłem na koncercie Electric Callboy to są dopiero fajne gitarowe wariaty z jajem.

Ja tam nadal wracam od czasu do czasu do hybrid theory, meteory i reanimation. Kolejne to juz wiadomo, inna bajka i mi to nie siadło.

• 1 rok później...