Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Better Call Saul

Featured Replies

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 54,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały ten serial był niepotrzebny  

• O kurwa. Najnowszy odcinek to po prostu majstersztyk. Monolog Chucka na końcu to jedno z lepszych rzeczy jakie widziałem w TV w ostatnich czasie. Co za wybitne aktorstwo w całym epizodzie!   Najlep

Opublikowano

ten odcinek chyba jak żaden inny przedtem miał wypisane na czole "Breaking Bad" coś pięknego :wub:

a te ujęcia z "butów" omg :banderas:

Opublikowano

To fakt, sam początek scena na drodze i praca kamery to BB, ale do samego BB po chemiku to jeszcze daleko panowie.

W drugim ep fajną zmyłke wstawili z tym gościem od roweru, wyglądał z daleka jak Walter

Opublikowano

To nie chodzi o "daleko". Ma to swoj klimat i co ważne jako odlam od podstawki, wymiata w kazdym aspekcie. Co raczej jest nie często spotykanym zjawiskiem. 

Opublikowano

Nie chodziło mi o klimat z tym "daleko" tylko że fabularnie to jeszcze daleko zanim się połączą :D

Opublikowano
10 godzin temu, Słupek napisał:

ten odcinek chyba jak żaden inny przedtem miał wypisane na czole "Breaking Bad" coś pięknego :wub:

a te ujęcia z "butów" omg :banderas:

Ten odcinek BCS, w ktorym akcja dziala sie u Eladio byl nawet jeszcze bardziej breakingbadowy :D

Opublikowano

Mialem oglądać gdy bedzie wszystko dostepne, jednak uleglem i lece na bieżąco. No kosa jest straszna. I jakos okrutnie szybko czas leci. :/

Opublikowano

Jakie piękne zdjęcia w tym odcinku i super klimat. Aż boli bardziej, że nie ma całego sezonu na raz.

Opublikowano

Dla mnie watek Mike'a jest najlepszy.

I ogladajac kolejne odcinki BCS, w sumie coraz bardziej zauwazam jak w BB

Spoiler

malo realistyczne bylo, ze taki ogorek jak Walter zaj.ebal Gustavo i (zwlaszcza w ten sposob) Mike'a

Opublikowano

Rzadko zdarza mi sie zeby ogladac tyle odcinkow dziennie a jednak cale BCS nadrobilem w 4 dni i chce jeszcze :( Nie wiem czemu tyle zwlekalem z tym serialem

No i dla mnie tez watek Mike, Gusa i kartel to wszystko czego bym potrzebowal. Juz prawie zapomnialem od czasow BB jak bardzo ich lubilem.

@boston_luke ta, tez na to zwrocilem uwage xD i jeszcze

Spoiler

Blizniacy ktorzy w BCS robia masakre bez przygotowania, niszcza wszystko jak terminator a nie poradzili sobie z Hankiem mimo ze wzieli go praktycznie z zaskoczenia na tym parkingu 

Opublikowano

Masz troche racji, ale 

Spoiler

Hank mimo wszystko byl szkolonym agentem DEA (to ostrzezenie minute przed, tez mu troche pomoglo), a blizniacy stosowali tylko brutalna sile (bardzo efektywna, ale jednak). Gus czy Mike stosowali zupelnie inne metody dzialania.

Mi natomiast watek kartelu takze sie bardzo podoba, ale 2 ulubione odcinki BCS to 

Spoiler

proces Jimmy'ego (troche dziwie sie, ze aktor grajacy Chucka nie dostal za to nawet nominacji Emmy) i dochodzenie w sprawie smierci policjantow w Filadelfii. A oba byly malo podobne do stylu BB.

I dlatego jestem bardzo ciekawy jaki nastepny serial/film stworzy Vince Gilligan po tym.

Opublikowano

Streetlife - you can run away from time
Streetlife - for a nickel or a dime
Streetlife - but you better not get old
Streetlife - or you're gonna feel the cold

:wub::wub::wub:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Openingowy montaż w nowym epie to czysta magia. Już ze 3 razy obejrzałem. Coś pięknego. Odcinek też mega i nastał moment na który wszyscy czekali :obama: 

Time Jump i narodziny Saula Goodmana. Nareszcieee 

:fsg: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Netflix w Bułgarii dostaje nowe odcinki dzień później i aż mnie skręca jak tak opisujecie na świeżo.

Opublikowano

To w Bułgarii też mają Netfliksa? :shok: