Opublikowano 26 lutego 20187 l Remington się mi ostatnio posypał (ledwo się gwarancja skończyła). Jakoś wilgoci zaciągnął i ładowanie szlag trafił. Szukam czegoś nowego (broda + głowa). Coś polecacie w przystępnej cenie?
Opublikowano 26 lutego 20187 l Nie wiem co to znaczy przystępna cena, ale tu masz spory wybór Remingtonów sklep
Opublikowano 19 marca 20196 l Kupilem ostatnio Reuzel strong hold (blue) i jestem zachwycony. Swietnie pachnie, mocno trzyma wlosy i nadaje im zdrowego polysku. Do tego na luzie mozna chodzic w czapce, wiec nie pizga w glowe, a po jej zdjeciu przeczesac wlosy reka, zeby jednym ruchem ogarnac fryzure. polecam, czuc roznice w porownaniu z beach boyem
Opublikowano 20 marca 20196 l A Beach Boy teraz ma odświeżoną formułę, nie jest już tak klejący, lepiej trzyma, łatwiej się nakłada.
Opublikowano 20 marca 20196 l 9 godzin temu, -Q- napisał: Kupilem ostatnio Reuzel strong hold (blue) i jestem zachwycony. Swietnie pachnie, mocno trzyma wlosy i nadaje im zdrowego polysku. Do tego na luzie mozna chodzic w czapce, wiec nie pizga w glowe, a po jej zdjeciu przeczesac wlosy reka, zeby jednym ruchem ogarnac fryzure. polecam, czuc roznice w porownaniu z beach boyem To ja tego. Pomada jest na wodzie, ale dawno nie miałem czegoś tak dobrego we włosach.
Opublikowano 20 marca 20196 l Kupię to w zwykłej drogerii ? Jak cena? Bo na pierwszy rzut oka widzę, że Bicz boj jednak sporo tańszy.
Opublikowano 20 marca 20196 l Nie kupisz. Kupisz np. tutaj: https://barbersupply.pl/product-pol-854-Reuzel-Extreme-Hold-Matte-Pomade-Matowa-Pasta-35g.html
Opublikowano 20 marca 20196 l 3 godziny temu, Rozi napisał: Nie kupisz. Kupisz np. tutaj: https://barbersupply.pl/product-pol-854-Reuzel-Extreme-Hold-Matte-Pomade-Matowa-Pasta-35g.html Kamil, na ile wystarcza takie pudełeczko? Używanie codzienne. @Plugawy no świniak tylko dla prawilnych DZIKÓW Edytowane 20 marca 20196 l przez Wiolku
Opublikowano 20 marca 20196 l Ja też brałem Reuzela, bo Rozi kiedyś go tu polecał tylko ja kupiłem sobie dwa małe pojemniczki po 35g do testowania. Była to niebieska matowa co kupił @-Q- i różowa woskowa. Woskowa wygrała, bo lepiej mi się trzyma i wygląda na włosach i dodatkowo ładnie pachnie, a jakoś w listopadzie wjechał pojemnik 340g i połowy jeszcze nie skończyłem. Edytowane 20 marca 20196 l przez Bartolinsky
Opublikowano 20 marca 20196 l ja mam taka i imo nie jest matowa e: wtf czemu forum nie skaluje grafik Edytowane 20 marca 20196 l przez -Q-
Opublikowano 6 maja 20195 l Widzę Reuzel króluje w temacie, dobrze, bo to bardzo dobre produkty. Ostatnio kupiłem czerwoną puchę nawet nie sprawdzając co to, wcześniej też miałem czerwoną i to był supermocny mat o kremowym kolorze. Tym razem to pomada na bazie wody o średniej mocy, nadająca wysoki połysk i zapachu koli waniliowej. Mój błąd ale jestem zadowolony.
Opublikowano 7 maja 20195 l Wow, ale super wygląda. Tylko niestety nie mogę używać pomad z wysokim połyskiem, bo na moich blond włosach wyglądają, jakbym ich nie mył przez tydzień
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l Taki kupiłem: Głównie do ścinania świeżych włosów na szyi i na policzkach, do nosa może i do włosów na plerach.
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l dobre do golenia jaj ale trzeba uważać bo łatwo zaciąć wora Edytowane 2 sierpnia 20195 l przez sosnaa
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l fajny taki duży dred, wygląda trochę jak kupa, a trochę jak system do przenoszenia wszy. Albo jak skrytka na narkotyki. Edytowane 12 sierpnia 20195 l przez grzybiarz