Opublikowano 1 maja1 maj Czyściłem dzisiaj sobie konsolki i teraz są pięknie czarne. W oczy rzuciły mi się rysy na ps3 super slim na tych błyszczących panelach. Sprawdziłem Alliexpres i maja takie panele po kilkanaście złotych. Ciekawe jak z jakością? Ktoś już zamawiał? W komentarzach ludzie raczej nie narzekają, ktoś tylko pisał, że dostał krzywo docięte, ale na zdjęciu co wrzucił to różnica była mikroskopijna.
Opublikowano 5 maja5 maj Odpowiedź niejednoznaczna.https://www.psu.com/news/circana-survey-reveals-exclusive-games-are-the-main-reason-people-play-on-consoles/ Edytowane 5 maja5 maj przez aph
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Rumor: RockSteady Working On a Batman Beyond GamePaul Dini is returning to write for the game, and chose to bring back Terry McGinnis as Batman Beyond rather than the original concept under WB which had Damien Wayne picking up the mantle. Game takes place after a massive time skip post Arkham Knight, and the setting is described as a more grounded version of a futuristic city, think Cyberpunk 2077 rather than the original Animated Series, and no flying cars. There are parts of the city that are still untouched by the futuristic aesthetic, looking like the old Gotham. (Which seems to be where the leaked images take place?)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Niech to będzie prawda. Najlepsza animacja zaraz po Batmanie z lat 90
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Chyba ich jedyna szansa na powrót do życia. Uwielbiałem te bajke za dzieciaka
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie wiem czy tam w Cocksteady został jeszcze ktoś kto umie robić gry, ale też bym chciał żeby to była prawda. Beyond świetna bajeczka.