Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Tak czy siak słuchałem tego jako podcastu i Magicy, nie developerzy.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ostatnio mi wyskoczył podobny materiał o san andreas, tam to jest dopiero magia. Pieniądze i utalentowani ludzie to jest jednak combo
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Za każdym razem jak ktoś pisze o magii technicznej San Andreas przypomina mi się ten filmik:xdd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Warto zwrócić uwagę że gdyby powstał idealny silnik do gier, łączący najlepsze cechy topowych silników, to wydajność konsoli teoretycznie mogłaby być wyższa i o 50%
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 11 godzin temu, Pupcio napisał(a):No dość jasno pokazują że chcą ubić fizyki. Dead rising na płycie wyszedł chyba kilka miesięcy po premierze, teraz re9 i pragmata rzucili chyba 10 sztuk bo były ciągle problemy z dostępnościąOstatnio szukałem takiej gierki Ghost of a Tale w pudełku na PS4 i najtaniej znalazłem za 150 zł chyba używka. Tymczasem klucze na wersję PC latają po 3 zł do tego gra była rozdawana za darmo na gogu. Ciężkie czasy dla kolekcjonerów pudełek. Pamiętam jak się skończyła generacja xboxa 360 czy PS2 to gry latały po 10 zł. Teraz mamy PS5, za chwilę PS6 i gry z poprzedniej generacji kosztują majątek. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Chewie