Opublikowano 27 lipca27 lip Expedition 33 (ogólnie nie jestem fanem stylu wizualnego, bo gra wygląda jak bazowa gra na UE4 i często jest tu najebane wszystkich unrealowych filtrów aż za dużo, a motyw malarski miał znacznie większy potencjał wizualny, ale projekty lokacji są bardzo ładne i jest na czym oko zawiesić przez całą grę.
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Street Fighter 6Po paru (nastu?) miesiącach przerwy odpaliłem ponownie SF6. Miałem grę co prawda cały czas na dysku ale grałem w abominację od zenimaxa zamiast mordobitkę. Teraz dokupiłem wszystkie wydane sezony. Obecnie kończę WorldTour (chcę wymaksować moją fighterkę do bitew avatarów) i ćwiczę sobie nowe postacie. Ale jeszcze minie ciut czasu zanim wrócę na Online Hub, nie czuję się jeszcze wystarczająco kompetetywny, trzeba trenować przed zapisem na jakiś amatorski turniej
Opublikowano niedziela o 19:213 dni Dark Souls 3Na screenach wygląda to gorzej niż w rzeczywistości. Ale to chyba najlepszy outfit, choć portki z innego zestawu.
Opublikowano niedziela o 22:563 dni W ramach nadrabiania backloga kontynuowane są:Dragon Quest HeroesRiver City Girls 2
Opublikowano poniedziałek o 15:173 dni Echoes of the endNieduża gra małego studia ale bardzo spoko, zwłaszcza dla kogoś kto lubi takie uniwersa fantasy. Ok 150 zł na Steamie. Gra bardziej w stylu staroszkolnym, bez wypełniaczy, pewnie długością zbliżona do nowej Mafii.
Opublikowano poniedziałek o 17:053 dni 1 godzinę temu, Qbon napisał(a):Echoes of the endNieduża gra małego studia ale bardzo spoko, zwłaszcza dla kogoś kto lubi takie uniwersa fantasy.A coś więcej? Jak fabuła, postacie, walka? Wygląda ciekawie, takie Banishers trochu
Opublikowano poniedziałek o 17:273 dni 15 minut temu, drozdu7 napisał(a):A coś więcej? Jak fabuła, postacie, walka?Wygląda ciekawie, takie Banishers trochuWszystko jest dosyć uproszczone przez nieduży budżet, skończyłem dopiero 1 rozdział więc trudno coś więcej napisać ale podoba mi się sam świat. Fabuła wydaje się dosyć sztampowa póki co, walka na początku wydawało mi się, że będzie polegała tylko na machaniu mieczem jednym przyciskiem ale odblokowujemy później nowe umiejętności i ataki, jest też magia. Walka o dziwo dosyć brutalna jak na tego typu grę, są konkretne finishery. Jak najbardziej są podobieństwa do Banishers no i obie gry również zaliczają się do segmentu AA, jednak sama walka była w tamtej grze bardziej prosta chyba. Są też elementy platformowe. Ogólnie dosyć pozytywnie póki co chociaż tak jak mówię, jestem na początku ale mam ochotę grać dalej.