Opublikowano 26 czerwca26 cze 2 godziny temu, devilbot napisał(a):. Drozdu stamtąd wyszedł dawno temuJa byłem zmuszony, a Ciebie i tak długo tolerowano.1 godzinę temu, devilbot napisał(a):screeny z najlepszej nowożytnej serii jrpg w tym przypadku część trzecia sagi XenobladeEhh miałem grać w ten weekend ale zostałem brutalnie oszukany
Opublikowano 26 czerwca26 cze 54 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Banquet for Fools (PC)To zdjęcie jak wyjęte z Tormenta w początkowej kostnicy
Opublikowano 26 czerwca26 cze No powiem gierka wciąga, taka podróż w nieznane, wiadomo dialogi nagrane w języku Oghmy, cośtam mamroczą, ale świat inny niż wszystkie. Poza tym całkiem niezłe te mechaniki RPG tutaj są. No i jest notatnik, w sensie piszesz sobie sam w nim, bo tak to pusto xD.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. @PiotrekP - dodatkowe pytanie - masz ustawiony (w grze, nie w konsoli) ten tryb 120Hz? Bo ja mam i zastanawiam się, czy to czasem nie jest jego wina, że moje screenshoty z Crimsona są ciemne jak cholera, a Twoje wyglądają zajebiście
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. @Wredny to stary 47" (albo 49") tv samsunga i on nie ma nawet 120hz. A że daje radę to go nie wymieniam póki co. O tych ciemnych screenach już nie raz pisałem. Miałem też z tym problem.Bardziej mnie tu wkurza ten lag przy pauzowaniu. Gra jeszcze działa przez sekundę i jak chcesz zrobić fajne ujęcie podczas walki, to postać i tak już jest w innej pozycji. Tutaj 7 razy próbowałem a i tak nie wygląda to tak jak chciałem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):@Wredny to stary 47" (albo 49") tv samsunga i on nie ma nawet 120hz.OK, czyli to może być to, bo ja mam włączone te 120Hz (w opcjach gry), bo bez tego to w samej grze miałem ciemno - muszę sprawdzić swoją teorię, bo Crimson Desert jest jedynym tytułem, który mi taki ciemny wychodzi na screenach.