Opublikowano 9 stycznia 20214 l Fin. Piękna to gra była i ogrywanie jej na PS5 to sama przyjemność pomimo braku 4k60fps. Nie jestem typem completionist więc ubite tylko dwie walkirie ale może kiedyś. Czekam na Ragnarok! Edytowane 9 stycznia 20214 l przez WisnieR
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Z ciekawości. Jak wrzucacie screeny? Zgrywacie na pena czy z przeglądarki na konsoli?
Opublikowano 10 stycznia 20214 l 7 godzin temu, mitra napisał: Z ciekawości. Jak wrzucacie screeny? Zgrywacie na pena czy z przeglądarki na konsoli? Jednym, dedykowanym, malutkim, zajebistym, przydatnym przyciskiem na padzie.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l 7 godzin temu, mitra napisał: Z ciekawości. Jak wrzucacie screeny? Zgrywacie na pena czy z przeglądarki na konsoli? ja zazwyczaj wrzucam stąd https://gamerdvr.com
Opublikowano 10 stycznia 20214 l 1 minutę temu, ASX napisał: ja zazwyczaj wrzucam stąd https://gamerdvr.com Czyli każdy może tak wejśc, wpisac nick i zobaczyć wzystkie zrzuty jakie zrobiłem?
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Teraz, LiŚciu napisał: Czyli każdy może tak wejśc, wpisac nick i zobaczyć wzystkie zrzuty jakie zrobiłem? tak, o ile pozwoliłeś na to w ustawieniach konsoli
Opublikowano 10 stycznia 20214 l no to fajna ta stronka, może też jest taka do playstation, chociaż to co piszą twórcy tej strony planują w przyszłości rozszerzyć na ps i switcha
Opublikowano 10 stycznia 20214 l 38 minut temu, Boomcio napisał: Jednym, dedykowanym, malutkim, zajebistym, przydatnym przyciskiem na padzie. Chyba się nie zrozumieliśmy. Wiem jak robić screeny i filmiki z rozgrywki, bardziej mi chodziło jak to wrzucić na forumka.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l A, to nawet wrzucisz bezpośrednio z telefonu tak zrobili teraz. Ale to już te, co masz zassane z konsoli.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l 2 minuty temu, Boomcio napisał: A, to nawet wrzucisz bezpośrednio z telefonu tak zrobili teraz. Inaczej xD Robię sobię fotkę w trybie foto podczas gry na PS4, zapisuję zrzut w pamięci konsoli. Jak wtedy z dysku konsoli wrzucić na forumka? Przez przeglądarkę w konsoli wejść na forumka, czy zgrać fotę na pena i z kompa na forumek?
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Z ps app, którą instalujesz na telefonie, tablecie, kompie możesz zasysać screeny z gier. Np wchodząc w wiadomości w których je wysłałeś. A bezpośrednio z poziomu screenów chyba nie.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Tylko, że jak publikujesz fotkę na PS4/5 czy to w wiadomości, tablicy czy na twiterze to jest ona wtedy w .jpg. Jeżeli wolisz .png to najlepiej skopiować na pena.
Opublikowano 11 stycznia 20214 l 22 godziny temu, ASX napisał: ja zazwyczaj wrzucam stąd https://gamerdvr.com Szkoda ze tylko xbox na ten moment. Napisane ze w przyszlosci bedzie wiecej platform. Super.
Opublikowano 13 stycznia 20214 l Zacząłem Sea of Solitude na pierwszy rzut oka wygląda na ładną gierke próbująca opowiadać o jakiś poważnych problemach psychologicznych. No zobaczymy co z tego wyjdzie
Opublikowano 17 stycznia 20214 l 24 minuty temu, ASX napisał: Sea of Solitude skończone I jak ten SoS? Mam na liście do ogrania.
Opublikowano 17 stycznia 20214 l 2 minuty temu, balon napisał: I jak ten SoS? Mam na liście do ogrania. ubogi i powtarzalny gameplay ale całkiem ciekawa historia poruszająca tematy rodzinne. Można zagrać, zwłaszcza że gra jest króciutka
Opublikowano 17 stycznia 20214 l Slicznie wyglada ten sea of thieves ale jakos nie moglem sie wkrecic mimo ze lubie takie klimaty
Opublikowano 17 stycznia 20214 l No ja potrafiłem się wkręcić grając w coopie z Figusiem i Asaxem. Samemu to trzeba mieć dużo samozaparcia lub naprawdę lubić takie klimaty.
Opublikowano 17 stycznia 20214 l Ja samemu też też nie gram, sama gra też raczej nie jest do tego stworzona.
Opublikowano 17 stycznia 20214 l No ale co mówicie, że samemu nie ma nawet co robić tego głównego wątku? Mnie ten design, art style i klimat mega jara, ale nie lubię max grać w coopach itp. połączeniach. Można wyłączyć bycie online w tej gierce? Ja zawsze pierwsze co wyłączam taką opcje. Nie chcę aby ktoś się do mnie dołączał, ani widzieć innych graczy.