Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 673,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Nie zapomnijcie tylko o Metroid 2 który jest na GameBoy only :)

jest w VC na 3DSa ;) MP Zero Mission, Fusion, Super, Trilogy można ograć w VC na Wii U, M2 na 3DS.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Tak jak mówi Rajos albo DS lite albo PSP z emulatorem (to chyba nawet lepsza opcja imo bo możesz sobie Symphony of the night, Circle of the moon i Super Castlevanie IV na jednym sprzęcie zemulować do tego wszystkie metroidy). 

Może miałeś więcej szczęścia, ale próbowałem ze 2 razy od czasu kiedy mam PSP i nie udało mi się uruchomić Super Castlevanii na psp w zadowalającej jakości, jest tearing, slowdowny i inne. Inne gierki SNESowe mi działają w porządku.

Opublikowano

Akcja taka, że nie odpalałem SC IV na psp i nie potrzebnie przyjąłem, że nie mając problemów z innymi tytułami to tutaj będzie tak samo. 

:frog:

Opublikowano

Tak, to Sniper Elite 3. Fajna gierka tyle ze pełna bledów historycznych :P 

Opublikowano

yKMOtUU.jpg?1
Pograłem chwilę i ojpd... potęga tauntowania i chargów :banderas: Będzie lepiej niz u Raidenka.

Opublikowano

Nie mam czasu na tak rozbudowaną grę. A tutaj pogram godzinę na dzień i jest git.

Opublikowano

Bo nie jestem takim stulejarzem! Poważnie mówiąc, nic mi o żadnych patchu nie wiadomo bo zbytnio w temat się nie zagłębiałem przed zagraniem. Mam wersję z GOG.

Opublikowano

Patch usuwa resztki bielizny i dodaje "śmietankę" na fotkach. Bez szału, w dobie internetu. A gierka w rzeczy samej zacna. Chciałem kiedyś komplet achievementów zdobyć, żeby sobie "Zero Life" wrzucić na profil STEM.

Lo8BMns.jpg

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Ja dawno nie grałem, muszę wrócić do tej zacnej pozycji i grać po nocach jak współlokator nie patrzy :rayos: 

Opublikowano

Japa się cieszy podczas grania w gry Nintendo. Do dzisiaj żałuję, że nie kupiłem Luigi's Mansion kiedy używki latały po 20-30 zł. Dzisiaj kupno egzemplarza w miętowym stanie graniczy z cudem, a cena wzrosła niemiłosiernie. Na szczęście istnieją rozwiązania alternatywne.

JuEmtMM.jpg

Opublikowano

Który to polecił tego huniepopa? Kur.wa cały dzień grałem, ide spać, ale już 3 sukcesy były :)

Opublikowano

Z serii 'nadrabianie zaległości'

b6479eaf3368b694c2f0d5d6947f2a3a.jpg

:banderas:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Bardzo porządna gierka to jest. Mogli pójść drogą jakiegoś zyebanego spinoffa, a tu praktycznie pełnoprawny sequel. No i jak na możliwości DS'a to graficznie całkiem daje radę.

Opublikowano

Ale ponoć krótkie, z tego co słyszałem. Tak czy inaczej nie mogę się oderwać. Odżywają wspomnienia z wersji na ps2. Wielkie brawa dla człowieka, który zdecydował się na powrót do tych samych lokacji co w oryginale.

Edytowane przez Hum