Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

czyli w 2026 Merc robi papa :Coolface: chłopakom zostały 4 lata żeby coś zwojować. później jak zwykle ałdi porobi konkurencję :steamroller:

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 477,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Ok. Bo trochę się pogubiłem. Grupa VW wchodzi do F1 tylko z silnikami czy bolidami. Wiadomo, Porsche - RB 50/50% więc RB bolid Porsche silniki. Czy w dłuższej perspektywie i ich bolid? Audi - Sauber. Audi wykupuje Saubera (większość akcji) i też tylko silniki czy silniki + promowanie marki jako Audi? Była niby ta prezentacja, że Audi pokazuje bolid więc pewnie zespół. A jak zespół to jednak na pełnej pecie że fabryczny Audi i w dupie z Porsche, które tylko daje silniki? Dużo się o nich mówi ale takich konkretów chyba nie ma.

Opublikowano

Porsche daje silnik RB, fabrycznego zespołu raczej mieć nie będą (przynajmniej na razie). Audi przejmuje Saubera (?) i przez to mają swój fabryczny zespół + własny silnik od 2026 roku.

Przynajmniej ja to tak na razie zrozumiałem.

Opublikowano

Zgadnijcie ktory team
"Wait, what are these tires"
It's a mistake

:dynia:

Opublikowano

Przeżyjmy to jeszcze raz, bo nigdy się nie znudzi.

Opublikowano

Za ponad 15min w końcu koniec przerwy sierpniowej. Od razu obiad smakuje inaczej

Opublikowano

To będzie piękny pościg Maxa za podium. Perez mógłby wygrać.

Co ten Perez odjebał mój boże

Opublikowano

Alonso jak wyjaśnia Hamiltona xdddd

comment_1661692211hKoNc0ORMyFNBiPCH0S4eP

Opublikowano

Verstappen to chyba już zawsze powinien na starcie dostawać karę +10 pozycji, żeby wyrównać szanse.

comment_16616930248Y6hXTzERStXCLtD33qRzt

Opublikowano

zobaczymy czy grande straegia dowiezie dziś jakieś emocje ;)

Przynajmniej Lewis się przyznał że popełnił błąd

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

Ferrari jeszcze prawie punkty straciło [emoji1787] Kara dla LEC, czyli spada za ALO. Brawo, już się martwiłem, że Ferrari nic nie odwali.

Opublikowano

Kara 5 sekund dla LEC, więc spada za ALO 

xdddd