Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Vettel to klasa Strolla. Z Webberem potrafili w 10 okrążeń po starcie odjechać na 20 sekund. Zaś Alonso co i raz się ocierał o mistrza (by przegrać przegraną sprawę). Hamilton emeryt nie wiem na co liczył? Że jak Schumacher pokona Rosberga? No i tak samo go "pokonuje". Nie ma dna, nie ma tragedii, ot klasa Strolla, czyli topowy kierowca, ale niewystarczająco (0,2-0,3 sek do maxa). Jeśli Newey w 2026 znowu zrobi 1-2 sek przewagi na okrążeniu to Stroll będzie mistrzem (nawet 0,5s mu wystarczy), Hamilton ma trudniej bo mu Leclerc przeszkodzi.Co do deszczu to idzie ogromny front deszczowo-burzowy. Te ranne już wygasły, ale teraz idzie coś nieprzewidzianego, wszystkie modele (poza Icon D2 się skompromitowały i pokazują brak opadów gdzie teraz leje ogromny front, ale jest na tyle płytki że może się rozrzedzić, patrząc na szybkość to powinno być ok 16-tej).
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Stroll im wszystkim to buty powinien polerować, gdyby nie kasa tatusia to w F1 by go nie było
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. człowiek wyszedł podgrzać obiad a tu zmiana na prowadzeniu, co się stało?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ciekawe czy Oscar już wie kto jest faworyzowany w zespole Wyścig klasycznie nudny. Dobrze, że nie oglądałem live to przewijałem tylko co chwila.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 godziny temu, Kaczi napisał(a):człowiek wyszedł podgrzać obiad a tu zmiana na prowadzeniu, co się stało?Trzeba było wcisnąć pauzę.39 minut temu, Moldar napisał(a):Ciekawe czy Oscar już wie kto jest faworyzowany w zespole Wyścig klasycznie nudny. Dobrze, że nie oglądałem live to przewijałem tylko co chwila.Wp pilot pozwala przyśpieszyć 2x (lub 1,5x) z dźwiękiem. Ale trzeba oglądać później (ja oglądam głównie na żywo, ale z przerwami).Nie ma żadnego faworyzowania. Oscar wybrał złą strategię jak większość, a Lando przypadkiem dobrą. Gdyby to było nie przypadkiem to by wygrał zdecydowanie, a tak zniszczył opony za Russellem więc potem dużo tracił. Nie było nudno, ale dużo bałaganu, zaś deszcz ominął tor (ledwo co, ale to ostatki frontu więc parę kropel było).PS. Leclerc miał usterkę podwozia, stąd taka masakra i 42 sekundy straty (ok. 1,5 sek na lap).