musoil 47 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Na dniach będę kupował Forzę 6. Zastanawiam się czy nie wziąć do tego coś z tych gier : Dead Rising 3, State of Decay, Sunset Overdrive, ew. Quantum Break. Nie przepadam za sandboxami, ale te 3 gry można za 50zł już wyrwać. Jest tu jakiś antyfan sandboxów któremu się mimo to któraś z tych gier spodobała? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Sunset to mus - genialna pozycja, goty 10/10 Resztę można olać Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Wszystko poza QB mozesz brac smialo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Quantum Break nie jest sandboxem, ale z podanej przez Ciebie listy to IMO najlepsza gra. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Ja bym Sunset Overdrive bral. Swietna gierka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 551 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Na dniach będę kupował Forzę 6. Zastanawiam się czy nie wziąć do tego coś z tych gier : Dead Rising 3, State of Decay, Sunset Overdrive, ew. Quantum Break. Nie przepadam za sandboxami, ale te 3 gry można za 50zł już wyrwać. Jest tu jakiś antyfan sandboxów któremu się mimo to któraś z tych gier spodobała? Forza VI Gra, dla której XO znalazł się u mnie w domu. Sunset Overdrive bierz bez zastanowienia. Jedna z najlepszych rzeczy jaka trafiła się na tej generacji. Quantum Break nie jest niczym wybitnym, ale to bardzo dobry tytuł. Również śmiało możesz atakować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 SO to must have bez dwóch zdań, a QB, to mimo wszystko dobra gra, no i ma ten plus, że nie jest osadzony w otwartym świecie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 10 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2016 Ok, dzięki za rady, no to ugryzę tego sunseta jeszcze. A co do QB to wypadałoby w coś od remedy zagrać w końcu, bo oba max payne'y i Alan mnie ominęły. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Alana ograj koniecznie - jest we wstecznej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Alana wraz z dodatkami możesz wyrwać jako bonus do QB, o ile ktoś nie wykorzystał kodów lub jeżeli kupisz nówkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 728 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 pytanko w co lepiej zainwestować kasę? Divinity Original Sin czy MgsV ? Bo mam dylemat i w sumie nie wiem po obu czego się spodziewać, Divinity kusi bo w sumie niewiele takich gier jest. Z kolei o mgsie to naczytałem się tak skrajnych opinii że szok, łącznie z tym że to inna gra niż Ground Zeroes co lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 Divinity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 Zależy jeszcze jaki typ gry bardziej Ci odpowiada i na co masz ochotę. Moim zdaniem MGS broni się jedynie gameplayem. Divinity to perełka gatunku na konsolach i jeżeli lubisz RPG, to nie masz się nad czym zastanawiać. A jeżeli masz z kim grać co-op (lokalnie lub online), to do 'oceny' z miejsca dopisz dwa oczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 728 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 no właśnie ponoć w Mgsie gameplay super, a jednocześnie misje są strasznie powtarzalne. Czaje się na niego już ponad rok. Z kolei to już nie pamiętam kiedy grałem w grę taką jak Divinity, naczytałem się o niej sporo dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 (edytowane) pytanko w co lepiej zainwestować kasę? Divinity Original Sin czy MgsV ? Bo mam dylemat i w sumie nie wiem po obu czego się spodziewać, Divinity kusi bo w sumie niewiele takich gier jest. Z kolei o mgsie to naczytałem się tak skrajnych opinii że szok, łącznie z tym że to inna gra niż Ground Zeroes co lepsze? Zdecydowanie MGS 5. Około 300 godzin z gierą spędziłem przechodząc ją na obu platformach. Na PS4 zrobiłem platynę. Polecam ponieważ gameplay to miód. Edytowane 30 grudnia 2016 przez Kyokushinman Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 2 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2017 Halo 5 brac pod multi?fajne to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 2 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2017 Ja tam za bardzo nie wiem, ale ponoć za takie pytania należy się lincz xD Ale na poważnie. Bierz i się nie zastanawiaj. W multi będziesz miał co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2017 to zależy.Grałeś w jakieś halo ? Czy multi w poprzednikach ci podeszło ? Ja nigdy za multi w halo nie przepadałem ale lubię co opa w tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 2 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2017 No nie wiem, jak jest noga w fps to w Multi go zniszczą i szybko się podda. Tak sami girsy, zwłaszcza Ultimate gdzie zostali sami wymiatacze - wbije do lobby i będzie maltretowanie gnasherem Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 2 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2017 ogrywam master czif kolekszyn..a za czasow x360 duzo gralem w h3 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2017 Halo 5 najlepsze multi fpp na konsole, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Ok gram od wczoraj i przeskok z stylu gry w np h3 jest ogromny ;) wszyscy jadą mnie jak chcą choć kogoś czasem tez ustrzele ;) trzeba sie przestawić ale juz widzę ze fun jest konkretny ;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 South Park: The Stick of Truth. Nie ma wersji na X1? Wikipedia mnie zmyliła... wskazuje, że gra wyszła na poprzednią jak i aktualną generację. Co do...? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 może o wsteczną chodziło? skoro odpalisz to potraktowali że wyszła, a że nie jest dedykowana pod X1 to już inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2017 Jest w wstecznej nawet dodają kody SoT w preorderach do sequela. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi