Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ja gardzę biedronką pod względem piwa, bo nigdy przynajmniej u mnie nie ma lodówek. Latem ciepłe piwo sprzedawać...

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 279,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano
  • Autor

Jak większa Biedrona, to latem mają piwa w lodówkach, dokładnie w miejscu masła/margaryny :)

Opublikowano

Ja gardzę biedronką pod względem piwa, bo nigdy przynajmniej u mnie nie ma lodówek. Latem ciepłe piwo sprzedawać...

u mnie pobliska biedronka ma mikro lodowke na browary (choc w nich sam shit pokroju tyskiego), za to podbilski lidl bez lodowek (a szkoda bo czasem w tygodniu piw trafia sie jakies ciekawe)

Opublikowano

Na kacu smaka mam zawsze na niezdrowe, syfiaste żarcie ale chociaż by napchali polepszaczy żeby smak był lepszy a bułka to papier w panierce. ;/

chlebek to oni robią ze świńskiej sierści.

Smacznego!

Opublikowano

Nie rozumiem też ludzi kupujących piwo (poza tymi z mniejszych browarów, gdzie alkohol można jeszcze wyczuć zdezelowanymi kubkami smakowymi). Warki, Tyskie a nawet Heinekeny to przemysłowe wybryki, które oferują promil tego co powininna zawierać butelka z piwem.  Gdyby Polska była bardziej cywilizowanym krajem to co drugi dom byłby wyposażony w destylarnię i pędzenie wysokoprocentowego bimbru na którym wychowali się nasi dziadkowie i ojcowie. 

Opublikowano

Nie rozumiem też ludzi kupujących piwo (poza tymi z mniejszych browarów, gdzie alkohol można jeszcze wyczuć zdezelowanymi kubkami smakowymi). Warki, Tyskie a nawet Heinekeny to przemysłowe wybryki, które oferują promil tego co powininna zawierać butelka z piwem.  Gdyby Polska była bardziej cywilizowanym krajem to co drugi dom byłby wyposażony w destylarnię i pędzenie wysokoprocentowego bimbru na którym wychowali się nasi dziadkowie i ojcowie. 

XD

jak ostatnio się widzieliśmy to nie wybrzydzałeś

chyba że teraz jesteś dziany i walisz tylko AIPA :sir:

Opublikowano

nie chciałem robić Tobie i Nat przykrości to wypiłem ;] nacodzień coraz rzadziej odwiedzam knajpy

Opublikowano

Jakie piwo więc drogi eM spełnia twoje wygórowane oczekiwania? Tylko żeby je można w Polando dostać.

Opublikowano

te z małych browarów. Nie wiem czy masz facebooka bo tam jest fajny fanpage gdzie jest podane co i jak pić. Ja lubię Ciechana i Kozlaka, ale ty z dolnoślaskiego powinieneś kiedyś się wybrać do czech i tam popróbować ich specjali. 

Opublikowano

po co jak pełno tego piwa we wro, każda knajpa ma czeskie piwa

Opublikowano

Nie no co ty Koval, Ciechan i Koźlak to niesamowicie rzadkie, niepite przez nikogo browce, które znaleźć można tylko na specjalnej stronie na niszowym, dostępnym tylko w Czechach portalu Facebook.

Opublikowano

ale tylko  w czechach  w knajpie przy każdym stoliku można spotkac łapki na muchy

Opublikowano
  • Autor

To zależy, czy ktoś pije jedno piwko dla smaku, czy żeby się "napić" ze znajomymi.

Ja już dałem sobie spokój z szukaniem "swojego" piwa. Wróciłem do Dębowego Mocnego:)

Opublikowano

hVIFTtI.jpg

Opublikowano

Nie no co ty Koval, Ciechan i Koźlak to niesamowicie rzadkie, niepite przez nikogo browce, które znaleźć można tylko na specjalnej stronie na niszowym, dostępnym tylko w Czechach portalu Facebook.

Prychnąłem. Ogórkozo - jak się postara - Tymonem Grabowskim tego forum.

Opublikowano

14040096_1759348467655005_29480175136389

Tutaj świetne piwo

Mi bardziej Pils z tej serii smakował, ale generalnie wszystkie z Dukli warto. Szczególnie polecam Dzikiego Samotnika i Nieproszonego Gościa http://browardukla.pl/kategoria-produktu/piwo/ 

A te ich Baltic Portery w różnych smakach... oj cholera warto warto warto.

Sprawdzajcie na FB bo chłopaki jeżdżą po całej Polsce.

Opublikowano

No to się w sumie zgadza. Przecież nie dla kobiet :P

Opublikowano

Kupilem beef jerky w zabce. Jedno sweet chili drugie honey bbq. Niezle nawet. To honey bbq nie smakuje ani honej ani bbq tylko jakims ziolem ale jest dobre. Cena za to iscie zaporowa - 6zl za 25g.

Opublikowano

To i tak w promocji bo standardowo to tak z 10 PLN trza dać.

Opublikowano

Pośmiewanie z postów użytkownika _M_ to właśnie synonim niestarania się. Ale dla poznaniaków idealnie zawieszona poprzeczka.

Opublikowano

Bylem dzisiaj po dluzszej przerwie w biedrze, i zastanawiam sie jak mozna odzywiac sie tymi produktami majac swiadomosc, ze spozycie ich grozi rakiem.

Kilka dni temu zmarla mama mojego kolegi na raka i nie wykluczone, ze spodowodowane to bylo jedzieniem kupowanym z biedronki.