Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 279,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

W biedrze byly dopiero co po 6zl/125g stąd moje skonfundowanie i pretensjonalnosc.

Ladnie polski kapital rucha w du.pe swoich patriotow.

Opublikowano

Borówki, tylko świeżo z plantacji od rolnika za 10zł/1kg

Opublikowano

W biedrze byly dopiero co po 6zl/125g stąd moje skonfundowanie i pretensjonalnosc.

Ladnie polski kapital rucha w du.pe swoich patriotow.

A na zachodzie 1 euro/kg :czesc:

Opublikowano

xD

Jadlbym tak dlugo az bym nabral fioletowego koloru.

Opublikowano

Tyle co w Biedrze była promocyja na borówki, 125g za 2.49 zł. Nakupiłem jak poje/bany, genialne w smaku, słodkie, amerykańskie.

Opublikowano

Czyli wyrównali z Lidlem. Czyli w sumie nadal drogo z tego co tu czytam.

Opublikowano

Biedra ma teraz swoje napoje aloesowe, nie było ceny, smaku też nie znam, sklad raczej jak inne.

Opublikowano

Kupilem w lidlu vigo kombucha. Warto otwierac? Bo etykieta taka jakby ten napoj leczyl co najmniej raka.

Opublikowano

W Lidlu jeszcze jest do dostania woda z kokosa po tygodniu azjatyckim. Mocno polecam, bo partia im się trafiła genialna w smaku. A cenowo sztosik, 2.99 za puszkę.

Opublikowano

He no wlasnie tez ja kupilem. Taka zielona puszka od vitasia?

Opublikowano

Dokładnie, kiedyś chyba brali od innego producenta i jakieś takie kwaśne to było, niedobre. Teraz jest takie jak ma być.

Opublikowano

Woda z kokosa bardzo dziwny napój. Biorę łyka, myślę smaczne, biorę drugiego, to samo, a potem już zaczyna mnie mdlić i jest nie do wypicia.

Opublikowano
  • Autor

No dziwny, piłem niedawno z lidla, otworzyłem puszkę, wziąłem łyka, siadłem na kompa. A za chwilę coś czuję wali skarpetami, wracam do kuchni, wącham puszkę, a to ta "woda z kokosa".

Opublikowano

Zatem zachowam ostroznosc. W ogole ostatnio lidl to samo go.wno obesr.ane. Nacialem sie na miesie, czorizo a nawet workach na smieci :|

Opublikowano

Zatem zachowam ostroznosc. W ogole ostatnio lidl to samo go.wno obesr.ane. Nacialem sie na miesie, czorizo a nawet workach na smieci :|

Jak ktoś lubi czorizo to polecam kiełbaski Pepperroni Tesco Finest. Kupiłem w promocji 4 zł za 100g, dobry skład i mega w smaku.

Opublikowano

Do tesco mi niestety troche nie po drodze, ale Red zachwalal czorizo z biedry, wiec nastepnym razem dam mu szanse. Bo tego lidlowego syfu juz nie tkne i odradzam.

Opublikowano

Było przyzwoite, ale nigdy nie jadłem innego czorizo wiec moze okazać się jeden wuj.

Opublikowano

Zobaczymy. Ciezko bedzie przebic to cos z lidla.

Opublikowano

Jakby czorizo z biedry nie mialo tyle kcal to jadlbym tak dlugo az bym nabral brązowego koloru.

Opublikowano

A ono nie powinno byc czerowne?