Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 263 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

W biedrze byly dopiero co po 6zl/125g stąd moje skonfundowanie i pretensjonalnosc.

Ladnie polski kapital rucha w du.pe swoich patriotow.

Opublikowano

Borówki, tylko świeżo z plantacji od rolnika za 10zł/1kg

Opublikowano

W biedrze byly dopiero co po 6zl/125g stąd moje skonfundowanie i pretensjonalnosc.

Ladnie polski kapital rucha w du.pe swoich patriotow.

A na zachodzie 1 euro/kg :czesc:

Opublikowano

xD

Jadlbym tak dlugo az bym nabral fioletowego koloru.

Opublikowano

Tyle co w Biedrze była promocyja na borówki, 125g za 2.49 zł. Nakupiłem jak poje/bany, genialne w smaku, słodkie, amerykańskie.

Opublikowano

Czyli wyrównali z Lidlem. Czyli w sumie nadal drogo z tego co tu czytam.

Opublikowano

Biedra ma teraz swoje napoje aloesowe, nie było ceny, smaku też nie znam, sklad raczej jak inne.

Opublikowano

Kupilem w lidlu vigo kombucha. Warto otwierac? Bo etykieta taka jakby ten napoj leczyl co najmniej raka.

Opublikowano

W Lidlu jeszcze jest do dostania woda z kokosa po tygodniu azjatyckim. Mocno polecam, bo partia im się trafiła genialna w smaku. A cenowo sztosik, 2.99 za puszkę.

Opublikowano

He no wlasnie tez ja kupilem. Taka zielona puszka od vitasia?

Opublikowano

Dokładnie, kiedyś chyba brali od innego producenta i jakieś takie kwaśne to było, niedobre. Teraz jest takie jak ma być.

Opublikowano

Woda z kokosa bardzo dziwny napój. Biorę łyka, myślę smaczne, biorę drugiego, to samo, a potem już zaczyna mnie mdlić i jest nie do wypicia.

Opublikowano
  • Autor

No dziwny, piłem niedawno z lidla, otworzyłem puszkę, wziąłem łyka, siadłem na kompa. A za chwilę coś czuję wali skarpetami, wracam do kuchni, wącham puszkę, a to ta "woda z kokosa".

Opublikowano

Zatem zachowam ostroznosc. W ogole ostatnio lidl to samo go.wno obesr.ane. Nacialem sie na miesie, czorizo a nawet workach na smieci :|

Opublikowano

Zatem zachowam ostroznosc. W ogole ostatnio lidl to samo go.wno obesr.ane. Nacialem sie na miesie, czorizo a nawet workach na smieci :|

Jak ktoś lubi czorizo to polecam kiełbaski Pepperroni Tesco Finest. Kupiłem w promocji 4 zł za 100g, dobry skład i mega w smaku.

Opublikowano

Do tesco mi niestety troche nie po drodze, ale Red zachwalal czorizo z biedry, wiec nastepnym razem dam mu szanse. Bo tego lidlowego syfu juz nie tkne i odradzam.

Opublikowano

Było przyzwoite, ale nigdy nie jadłem innego czorizo wiec moze okazać się jeden wuj.

Opublikowano

Zobaczymy. Ciezko bedzie przebic to cos z lidla.

Opublikowano

Jakby czorizo z biedry nie mialo tyle kcal to jadlbym tak dlugo az bym nabral brązowego koloru.

Opublikowano

A ono nie powinno byc czerowne?