Opublikowano 16 marca 20187 l No idz do dobrej restauracji i dostań coś z waniliną zamiast wanillą to na pewno będziesz kontent xd
Opublikowano 16 marca 20187 l Bardziej wyobrażam sobie stojącego siebie w sklepie, proszącego o cukier wanilinowy, a baba mówi do mnie, że tego nie pomalujesz.
Opublikowano 17 marca 20187 l Rzucili do Lidla waniliowa cole i od razu dali na nia promocje (2 x 1l za 4,80).
Opublikowano 17 marca 20187 l Pół Rzeszowa zwiedziłem dziś-szukałem tego ich robota Hoffen Chef Express i nie było nigdzie.To chyba produkt widmo.Ma ktoś to?
Opublikowano 17 marca 20187 l Te podróby Thermomixa zarówno w Biedrze jak i Lidlu są wykupywane w kilkanaście minut po otwarciu sklepu przez Grażyny. Schodzą szybciej niż schab po 4.99 czy torebki Wittchena.
Opublikowano 17 marca 20187 l Były tylko w 2 Biedronkach chyba.Reszta twierdziła że w ogóle nie dostali.Yeti z gazetki.Lepiej kupić na necie niż szukać-przynajmniej w przy takiej cenie jak teraz jest.
Opublikowano 17 marca 20187 l Bo tak się nakręca sprzedaż. Nie chodzi żebyś kupił robota tylko za nim gonił i odwiedził sklep a jak już tam będziesz to kupisz coś przy okazji. Koleżanka co w Lidlu pracuje mówiła, że na te powiedzmy 6 sztuk na sklep co dostają połowa jest już zaklepana przez załogę lub ich rodzinę a o resztę biją się najwytrwalsi co stoją pół godziny przed otwarciem.
Opublikowano 18 marca 20187 l Nie ma robota-nie ma zakupów:) Swoją drogą zdziwiłem się bo były miejsca gdzie kolejek do kasy nie było.Szok.
Opublikowano 24 marca 20187 l W Biedrze rzucili Maltesers w różnych odmianach tzn. jako czekolada, figurka zająca i klasyczne kulki. Omnomnon.
Opublikowano 28 marca 20187 l W lidlu filet z lososia norweskiego 29.90 zl I bylo sporo dostepnych, nie rzucali sie jak na schab. Edytowane 28 marca 20187 l przez _Red_
Opublikowano 28 marca 20187 l Autor No bo to łosoś. U mnie w polo jak zrobili promo na pierś z kurczaka, to kolejka z mięsnego była aż na sklep
Opublikowano 28 marca 20187 l Dobre smieszki w tej Biedrze. W ramach wielkanocnych zakupów mozna kupic płyte Slayera "Reign in Blood"
Opublikowano 28 marca 20187 l http://www.biedronka.pl/index.php/pl/plyty-cd-na-wielkanoc-24-03 Paaanie, to trzeba polować, dużo dobroci.
Opublikowano 28 marca 20187 l Godzinę temu, krupek napisał: http://www.biedronka.pl/index.php/pl/plyty-cd-na-wielkanoc-24-03 Paaanie, to trzeba polować, dużo dobroci. W dobie Spotify to już raczej zawalacz miejsca. Jeszcze winyle. to klimat jest