Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Śmietanowy, przez "Ś" jak Śmietana.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 280,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano
  • Autor

1249850572_by_teqila_600.jpg

Może trochę offtop, ale również tu, literka zmienia produkt.

Opublikowano

No idz do dobrej restauracji i dostań coś z waniliną zamiast wanillą to na pewno będziesz kontent xd

Opublikowano

Bardziej wyobrażam sobie stojącego siebie w sklepie, proszącego o cukier wanilinowy, a baba mówi do mnie, że tego nie pomalujesz.

Opublikowano

Rzucili do Lidla waniliowa cole i od razu dali na nia promocje (2 x 1l za 4,80).

Opublikowano

nazwy są ważne

Opublikowano

Pół Rzeszowa zwiedziłem dziś-szukałem tego ich robota Hoffen Chef Express i nie było nigdzie.To chyba produkt widmo.Ma ktoś to?

Opublikowano

Te podróby Thermomixa zarówno w Biedrze jak i Lidlu są wykupywane w kilkanaście minut po otwarciu sklepu przez Grażyny. Schodzą szybciej niż schab po 4.99 czy torebki Wittchena. 

Opublikowano

Były tylko w 2 Biedronkach chyba.Reszta twierdziła że w ogóle nie dostali.Yeti z gazetki.Lepiej kupić na necie niż szukać-przynajmniej w przy takiej cenie jak teraz jest.

Opublikowano

Bo tak się nakręca sprzedaż. Nie chodzi żebyś kupił robota tylko za nim gonił i odwiedził sklep a jak już tam będziesz to kupisz coś przy okazji. 

Koleżanka co w Lidlu pracuje mówiła, że na te powiedzmy 6 sztuk na sklep co dostają połowa jest już zaklepana przez załogę lub ich rodzinę a o resztę biją się najwytrwalsi co stoją pół godziny przed otwarciem. 

Opublikowano

Nie ma robota-nie ma zakupów:) Swoją drogą zdziwiłem się bo były miejsca gdzie kolejek do kasy nie było.Szok.

Opublikowano

W Biedrze rzucili Maltesers w różnych odmianach tzn. jako czekolada, figurka zająca i klasyczne kulki. Omnomnon. 

Opublikowano

W lidlu filet z lososia norweskiego 29.90 zl :mog:

I bylo sporo dostepnych, nie rzucali sie jak na schab.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano
  • Autor

No bo to łosoś. U mnie w polo jak zrobili promo na pierś z kurczaka, to kolejka z mięsnego była aż na sklep :/

Opublikowano

Dobre smieszki w tej Biedrze. W ramach wielkanocnych zakupów mozna kupic płyte Slayera "Reign in Blood" :dog:

Opublikowano

Na winylu?