Opublikowano 16 września 201113 l "Nawet mając wszystkie te MGSy (oprócz MG1 i MG2 z Subsistence) widzę sens w inwestycji pieniędzy w taki pakiecik" Dokładnie. Mam tak samo. "Natomiast Peace Walker doda możliwość gra dualshockiem (dwie gałki) oraz ułatwi rozgrywki online, co w połączeniu z konwersją save'ów między platformami skutecznie wydłuży zabawę." Można by powiedzieć, że w końcu da się pograć w tą grę "normalnie". Ja już nie mogę się doczekać. 150 zł za taką grę to żadna kasa. Ja już się bałem, że będzie to kosztować około 300 zł.
Opublikowano 16 września 201113 l czyli co pierwszy metal gear bedzie ? bo z tego co czytalem to tylko 2,3 i peac walker
Opublikowano 16 września 201113 l Mam wszystkie części ale mimo to skuszę się po jakimś czasie na tą reedycję. Z miłą chęcią zagram znów w MGS 3, tym razem już bez dziwnej grafiki spowodowanej graniem na HD tv Edytowane 16 września 201113 l przez Paliodor
Opublikowano 16 września 201113 l czyli co pierwszy metal gear bedzie ? bo z tego co czytalem to tylko 2,3 i peac walker W japońskiej edycji będzie.
Opublikowano 16 września 201113 l no to troche lipa ze reszta dostanie bez jedynki,ale z drugiej strony o ile bedzie angielska wersja do wyboru mozna zaimportowac
Opublikowano 16 września 201113 l Japońska edycja nie zawiera Peace Walkera. Ten sprzedawany jest osobno. No i wątpię, aby zawierała angielską wersję. MGS1 to nic innego jak kod do pobrania wersji PSN. Gry nie ma na płycie w żadnym wydaniu. Ewentualnie możesz zakupić europejską edycję specjalną, która dodatkowo zawiera MGS4 oraz wspomniany kod PSN, ale jest absurdalnie droga (taniej wyjdzie kupno poszczególnych gier osobno).
Opublikowano 16 września 201113 l Na nowo nagrali dialogi? W wersji jap czy ogólnie? było sporo newsów o tym. np: http://uk.ps3.ign.co.../1182186p1.html ten akurat tyczy się wersji jap. o angielskiej tez cos było ale w kontekscie zmodyfikowanych cutscenek.
Opublikowano 17 września 201113 l ale to jest tylko podbita rozdziałka... liftingowi poddali tylko ikonki i czcionki w grze. aha... nagrali na nowo dialogi. btw. wczoraj czytalem, że ma byc mgo w subsistance Moglbys dac jakis link? Ciezko mi uwierzyc, ze konami po odmowach na wszystkie prosby i starania graczy o reaktywowanie tej gry cos rzuci, ale jakby to sie okazalo prawda, to lykam na premiere . PW + 2 galki + online tez mnie ciekawi MGO i nie potrzebuje innej gry online MG1 i MG2 byly na plycie z MGO wiec moze. Edytowane 17 września 201113 l przez Metal
Opublikowano 18 września 201113 l http://mgs.gram.pl/wordpress/galerie/metal-gear-solid-hd-colletion/ troche screenow z MGS w HD
Opublikowano 18 września 201113 l A tutaj gameplay z Tankowca: http://www.youtube.com/watch?v=BhpCl4XLEw0 Nigdy nie zapomnę jak się jarałem, jaki to był szok, że po wejściu do środka zostają ślady butów. I, że można strzelić-rozwalić arbuzy, worki hehe. To była masakra ;p
Opublikowano 18 września 201113 l No, nawet w trójce nie było takiej interakcji z niszczeniem owoców. Szkoda, że ten epizod był taki krótki bo to chyba najlepszy gameplay z całej serii MGS.
Opublikowano 18 września 201113 l MGS3 i Peace Walker w 60 FPS oraz co-op w tym drugim. Na PW pewnie się skuszę, z resztą się zobaczy... Za dużo nowych gier wyszło i wychodzi. ;/
Opublikowano 29 września 201113 l Snejk bez małp - http://www.siliconera.com/2011/09/28/metal-gear-solid-hd-collection-has-monster-hunter-missions-but-no-snake-vs-monkey/
Opublikowano 29 września 201113 l było do przewidzenia. ale myślałem, że sony bedzie forsować dodanie małp do edycji PS3/Vita... w koncu to zawsze jakis plus w stosunku do wersji przeznaczonej na x360
Opublikowano 29 września 201113 l Czyli nie będzie opcji zdobycia maski małpy i stroju? Bo o ile dobrze pamiętam, coś się za ten tryb odblokowywało.
Opublikowano 29 września 201113 l Ta broń o ile pamiętam, była chyba na very easy od początku dostępna. xD
Opublikowano 29 września 201113 l była dostępna ale to chyba tez 'patent' z ape escape - tak mi się wydaje.
Opublikowano 29 września 201113 l Te misje można jakoś przeboleć, Jak wypadają te z Monster Huntera w PW? Mimo wszystko trailer mnie zaintrygował tą zawartością swoimi czasy.