Skocz do zawartości

Metal Gear Solid Collection HD

Featured Replies

• Odpowiedzi 902
  • Wyświetleń 108,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ach, te złe graczyki nostalgia-fagi. Wspierają kasą leniwą korporację, zamiast emulator odpalić. Wstyd. Ha-tfu.    

• - MGS1 działa w oryginalnej rozdzielczości, czyli coś około 240-360p - 2 i 3 są żywcem wyjęte z HD Collection - no może nie do końca żywcem, bo 720p jest, ale w 30 klatkach - jebać kona

• Gdybym nie popełnił błędu życia - sprzedał PSX i PS2 to może i bym się zastanawiał po co mi ta kolekcja skoro tak mało zmian. Ale popełniłem ten błąd...   PS2 pamiętam ten dzień jak dziś, sp

Opublikowano

Sorry chłopaki, po prostu głupia sprawa nazywać coś vol. 1, a potem zlać temat. Ale to Konami sonkassie

Opublikowano

Oni nie zlali tematu ale tak jak Bzduras pisał teraz jest Delta wiec nie ma sensu pchać premiery vol.2 w podobnym oknie. Jeszcze w połowie (chyba połowie) tamtego roku czytałem newsa, że Konami dopiero podejmuje decyzję co do tego jakie gierki mają wejść w skład vol.2 więc to nie tak, że temat umarł. Obstawiam że 2026 już będzie realnym oknem na premierę kolejnej składanki staroci.