Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Stawiam że savy w chmurze wejdą razem z płatnym online. Może do tego czasu dadzą też party i chat textowy na konsoli.

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w styczniu - Słiczer towarzyszył nam w kolejnej wyprawie i spisał się (jak zawsze) znakomicie. Fantastyczna konsola. Tym razem padło na Florydę i powiem wam, że o ile w takiej Ja

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

Opublikowano

ciekawostka: switch teraz pokazuje czas gry w godzinnych odstępach jak graliśmy poniżej 5 godzin. Wcześniej pokazywało tylko, że graliśmy "jakiś czas". Po 5 godzinach zliczanie wraca do normalnych, 5 godzinnych odstępów. 

Opublikowano

Nie wiem co im szkodzi zrobić dokładne wyświetlanie, skoro i tak dokładnie zlicza czas.

Opublikowano

ciekawostka: switch teraz pokazuje czas gry w godzinnych odstępach jak graliśmy poniżej 5 godzin. Wcześniej pokazywało tylko, że graliśmy "jakiś czas". Po 5 godzinach zliczanie wraca do normalnych, 5 godzinnych odstępów. 

Małymi kroczkami ale do przodu. Może w kolejnych updejtach dostaniemy licznik na miarę tego z WiiU. Swoją drogą ciekawy jestem, że tam się dało, a tu się nie da  :scratch_one-s_head:

Opublikowano

#nintendo, też nie rozumiem tego motywu. Na 3DSie mieli bardzo ładny activity log, na Wii U również był on obecny w lekko zmienionej postaci a tu? Jakieś dziwaczne zaokrąglanie godzin gry, zero informacji o to kiedy i ile graliśmy (poza apką rodzicielską)... 

Opublikowano

Wszystko z czasem :P I tak wreszcie fajne rzeczy są ;)

Opublikowano

to kiedy ten wasteland na switcha? może być dwojka albo od biedy torment

Opublikowano

Najfajniejsze to nowe ikony. Już zmienione na okolczykowaną skamielinę z wąsem  :Coolface:

Opublikowano

:obama: Oby dzialal z Astro

Edytowane przez Velius

Opublikowano

WIDZISZ VELIUS MÓWIŁEM ŻE SIĘ DA

Opublikowano

No ragus przepraszam, miales racje, zakladam gumowce i ide po słicza.

giphy.gif

Opublikowano

Co to jest to całe wireless USB? Z Bluetooth nie było by łatwiej? Ehhh Nintendo.

Opublikowano

Chodzi o słuchawki z donglem (takie jak np. te od Sony).

Opublikowano

Bez sensu imo no ale co kto lubi :lapka:

Opublikowano

ale co bez sensu? że podepniesz np sony goldy pod switcha ? mi się idea podoba, w końcu jest możliwość wygodnego grania na słuchawkach w trybie TV 

Opublikowano

No cóż, może w jakimś sofcie uwolnią to BT i będzie można słuchawki podłączać? A może, ze względu na zużywanie zasobów nie chcą, bo gry będą gorzej chodzić? Zobaczymy. Zdania nie zmieniam - chodziło o to, żeby wypuścić konsolę na czas do Zeldy z absolutnym minimum pozwalającym po prostu grać. Wszystkie inne funkcje będą pisane teraz a my jesteśmy betatesterami (posiadacze pierwszego modelu). Przy czym gra się dobrze, więc jakoś straszliwie mi to nie przeszkadza :-)

P.S. Do wygodnego grania w trybie TV powinno być wyjście słuchawkowe w gripie albo w Pro Padzie jak ma konkurencja od paru ładnych lat. Teraz musisz kupić dodatkowe słuchawki które swoje kosztują pewnie a tak mógłbyś używać tych samych co do trybu mobilnego znicza.

Edytowane przez NemoKOF

Opublikowano

Sprawdzałem przed chwilą Arctis 7 nie działają bezprzewodowo po podpięciu samego dongla usb, cały czas trzeba trzeba podłączyć dodatkowy kabel z dongla do konsoli aby słuchawki działały bezprzewodowo (tak jak na obrazku poniżej).

Arctis-7-Nintendo-Switch-Set-up_02.jpg

Opublikowano

Będziesz miał czas grać w Dooma jak w tym czasie na rynku będzie M(esjasz)arian?

Opublikowano

Jasne ze nie, pozatym mam na PC bo tam za prawie darmo rozdawali. Poprostu spodziewalem sie nieco nizszej ceny, raczej w okolicach 160-180zl.

Opublikowano

ale co bez sensu? że podepniesz np sony goldy pod switcha ? mi się idea podoba, w końcu jest możliwość wygodnego grania na słuchawkach w trybie TV

Bez sensu ze to wireless usb a nie po prostu bt, tyle.