Gość ragus Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Pokazywano już materiał na którym singiel wydawał się w porządku, z misjami i bossami, plus grę robi Camelot. Także porównanie do Smasha czy Mario Kart nietrafione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 jakis insajder kolejny: pracownik ubisoftu takie cos wrzucil na twitta wiec praktycznie potwierdzil, ze south park bedzie na switcha Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Wreszcie. No dajcie cos wreszcie przeciez ja nawet 5 minut nie grałem na tej konsoli w tym roku bo taka Sahara.xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 no pierwsze polrocze 2018 jawi sie na razie jako przygoda dla kogos kto nie mial wiiu (bayo2+donkey) i lubi skladac kartony bo procz tego niewiadoma w postaci jakosci kirbiego czy mario tennis aces Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Ponoć mają pokazać gameplay z NMH 3. Byłoby milo. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) Jeśli pokażą tylko coś z gier już zapowiedzianych (jak Mario Tennis), bądź z gier spodziewanych (jak Smash), to dla mnie żaden direct, oczekuję konkretnej zapowiedzi, coś od Retro, albo gameplay z Metroida, albo jakąś niespodziankę :). Edytowane 7 Marca 2018 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Gameplay z metroida i info o pokemonach poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) 5 minut temu, Kinoji napisał: Gameplay z metroida i info o pokemonach poprosze. Za szybko, te rzeczy to na 2019 zostaną. Edytowane 7 Marca 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Z direct mini zainteresowała mnie jedna nowość, czyli Mario Tennis, i jeden port, czyli DKTF. Mam nadzieję, że na tym directcie (bez mini przed) będzie grubiej, musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 nawet taki byly klap jak ja wie, ze poksy zawsze zapowiadali osobno wiec jak juz to oglosza to na osobnym directie lub na e3 (tam tez pewnie najwczesniej pokaza cos z MP4) nie zapominajcie, ze e3 za trzy miesiace wiec dziala musza zostawic na tamte swieto a poksy, mp4 czy gra retro idealnie sie do tego nadaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) dobra to drugiego jpg'a z metroida poprosze tylko przepraszam. Edytowane 7 Marca 2018 przez Kinoji Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 no i pewnie z 5 min o labo bedzie xdd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 i zapewne szybka pokazowka kolejnych smieci na 3dsa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Fire Emblem, pewnie dużo o Mario Penis i pewnie jakieś daty premier oczekiwanych przeze mnie indorów. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) No tak nie ma co się napalać :). Ale przecież mogliby pokazać krótką zajawkę czegoś od Retro, a na E3 zostawić gameplay. Albo chociaż o płatnym online niech coś więcej powiedzą i o VC. Edytowane 7 Marca 2018 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Nowe kolory balonów do Mario poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Teraz, zdrowywariat napisał: No tak nie ma co się napalać Teraz, zdrowywariat napisał: Ale przecież mogliby pokazać krótką zajawkę czegoś od Retro, mi to wyglada na typowy przyklad napalania sie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) Bo minęło 4 lata od ich ostatniej gry, a ja uwielbiam Retro, pierwszy Metroid to moje top3, a DKCR to najlepszy platformer 2D, więc cieszę się bardzo z portu DKTF i nie mogę doczekać, co pokażą, mocno w nich wierzę, bo Switch potrzebuje sztosa w tym roku na miarę Mario, czy Zeldy. Edytowane 7 Marca 2018 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Pokażą masę gó.wna które każdy ograł parę lat temu typu ds, d3, sp czy inne porty z dużych konsol i tyle. Nie ma co się napalać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 drugiego south parka z przyjemnością przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Gra niewarta świeczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 profil jednego z ludzi z retro na linkedIn uzupelniony, pracuja nad czyms z “narrative specializations in worldbuilding” and “non-linear storytelling” https://nintendoeverything.com/retro-studios-linkedin-profile-mentions-narrative-specializations-in-worldbuilding-and-non-linear-storytelling/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) Nie liczę na pokazy Metroida, a tym bardziej Pokemonów, ale spodziewam się Fire Emblem, Kirby, Mario Tennis, POT, jednego portu (Smash albo Xeno X), kilku multiplatform(min. GTA V) oraz jedną niespodziankę (Pikmin 4 albo nowe IP), ale i tak będziemy źli, bo 3DS dostanie Zeldę 2D lub Mother 3 albo jedno i drugie Edytowane 7 Marca 2018 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Ja tam się nie napalam. Mało ostatnio gram bo nie mam tyle czasu (a przyciągnęły mnie trochę książki i gry planszowe) a i tak za wyjątkiem Marca to w kwietniu łykam Wonder Boya w pudełku. Maj należy do kotletów w postaci DKa i DSa a mam jeszcze do nadrobienia backlog z zeszłego roku, wiec na brak gier nie narzekam (ale dotyczy to tylko mnie). Na porty kolejnych gier z Wii U również narzekać nie będę i z chęcią przygarnę Wind Wakera HD i Tokyo Mirage Sessions (czy jak to się tam zwało). Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Pamiętajcie, ze to nie Direct Mini, więc musi być mocniejszy niż ten styczniowy. Zapomniałem, że jeszcze liczę na port Crash N.Sane Trilogy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi