Opublikowano 9 maja 20231 r 42 minuty temu, Nyu napisał: Dodatkowo gra jest, no, mocno średnia, to nie jest najlepsza Zelda dla nowicjuszy. Spokojnie, myślę że jest duże prawdopodobieństwo, że jak grałem w tą zelde pierwszy raz i to po niemiecku, waliłeś jeszcze kloce w majty, także ten, myślę że dam sobie radę.
Opublikowano 9 maja 20231 r piękne są te cyfry mając taką krówkę, trzeba być szaleńcem, żeby wypuszczać nowy sprzęt trzeba doić
Opublikowano 9 maja 20231 r Zelda w piątek, potem plaza do końca roku i zapowiedź S2 z premierą 3 msc pozniej. Tak bedzie, tak musi być - nie mogę już trzymać w rękach tego śmiecia z bebechami z 2007 roku.
Opublikowano 9 maja 20231 r Jeśli poczekają ze Switchem2 jeszcze z rok, a na święta mają bombę typu SMO2 to może z bólem pobiją rekord, albo choć przeskoczą 150mln. Edytowane 9 maja 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 9 maja 20231 r Niech sobie i przez jeszcze 20 lat robią gry na switcha, mam to gdzieś, chce jak najszybciej nową konsolę Nintendo. OLED super ale no to jest przepaść wracać do niego mając decka w rękach. 3 minuty temu, zdrowywariat napisał: Jeśli poczekają ze Switchem2 jeszcze z rok, a na święta mają bombę typu SMO2 to może z bólem pobiją rekord, albo choć przeskoczą 150mln. Na nowy rok fiskalny zakładają sprzedaż 15M sztuk konsoli co by dało 140M ogólnie za rok o tej porze jakbym im się udało to osiągnąć
Opublikowano 9 maja 20231 r 5 minut temu, Daffy napisał: Niech sobie i przez jeszcze 20 lat robią gry na switcha, mam to gdzieś, chce jak najszybciej nową konsolę Nintendo. OLED super ale no to jest przepaść wracać do niego mając decka w rękach. Na nowy rok fiskalny zakładają sprzedaż 15M sztuk konsoli co by dało 140M ogólnie za rok o tej porze jakbym im się udało to osiągnąć Szczerze po cichu liczyłem na shadow dropa, odnośnie Switcha2, z zapowiedzią 3 miesiące przed i z Zeldą crossgenem, ale się przeliczyłem, więc stawiam na 2024 rok-marzec.
Opublikowano 9 maja 20231 r Oficjalnie powiedzieli że w tym roku fiskalnym bez nowego sprzętu więc najwcześniej nextgen w prima aprilis
Opublikowano 9 maja 20231 r 12 minut temu, Daffy napisał: Oficjalnie powiedzieli że w tym roku fiskalnym bez nowego sprzętu więc najwcześniej nextgen w prima aprilis Oni różne rzeczy gadają, a będzie jak będzie, nie ma co wierzyć w ich zapewnienia, gadają to co muszą gadać, to jest biznes.
Opublikowano 9 maja 20231 r Nowy switch będzie pod koniec 2024. 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Apropo - Hyrule Warriors ogarnęli czy są takie ścinki jak pamiętam w demie? Grałem niedawno, jest lepiej niż w demie ale dalej beznadziejnie.
Opublikowano 9 maja 20231 r Teraz, Ukukuki napisał: Nowy switch będzie pod koniec 2024. Grałem niedawno, jest lepiej niż w demie ale dalej beznadziejnie. Ja skończyłem jakiś czas temu i gierka dropi, czasem okrutnie ale dużo zależy od postaci jaka się gra. Najgorzej z klatkami jest u magicznych, grając Linkiem jeszcze jest znośnie
Opublikowano 9 maja 20231 r To tylko pokazuje jak wszytskich interesuje ta gra Na chuj komu pikmim jak wyszedł pogromca, Tinykin.
Opublikowano 9 maja 20231 r 9 minut temu, XM. napisał: To tylko pokazuje jak wszytskich interesuje ta gra Na chuj komu pikmim jak wyszedł pogromca, Tinykin. Bez kitu, włączyłem przedwczoraj i skończyłem pierwszy level, urocza gierka i główny bohater, który cały czas na nas patrzy xD
Opublikowano 9 maja 20231 r 1 godzinę temu, Daffy napisał: Sprzedali 125,62mln switchy Do kwietnia 2024 oficjalnie bez nowego hardware Mario Kart 8 Deluxe: 53.79M Animal Crossing: New Horizons: 42.21M Super Smash Bros Ultimate: 31.09M Legend of Zelda: BotW: 29.81M Pokémon Sword/Shield: 25.82M Pokémon Scarlet & Violet 22.1M Splatoon 3 10.67M Switch Sports 9.6M Fire Emblem Engage 1.61 Xenoblade Chronicles3 1.6M Kirby’s Return to Dream Land Deluxe 1.46M Metroid Prime Remastered 1.09M The top 10 best selling games are: Mario Kart 8 Deluxe - 53.79M Animal Crossing: New Horizons - 42.21M Super Smash Bros. Ultimate - 31.09M Breath of the Wild - 29.81M Pokemon Sword/Shield - 25.82M Super Mario Odyssey - 25.76M Pokemon Scarlet/Violet - 22.10M Super Mario Party - 19.14M New Super Mario Bros. U Deluxe - 15.41M Ring Fit Adventure - 15.38M Najlepsza gra 1.6 mln, dramat graczy. Switch 2 z remasterem Tears of Kingdom za darmo dla posiadaczy na Switcha 1 i Xenoblade X w bundlu na holidays 2023, albo nie kupie ich żadnej gry już nigdy. Przydałby się też zmieniający swoją wielkość ekran OLED, rozwijalny jak kartka papieru.
Opublikowano 9 maja 20231 r lista jest piękna, bo bardzo różnorodna gatunkowo - Nintendo zrobiło kawał porządnej roboty ze wsparciem
Opublikowano 9 maja 20231 r Nie dziwi mnie że ewentualnie nowy sprzęt na 2024 Sprzedaż się jako tako ciągnie za rogiem Zelda i pewnie jakiś as w rękawie żeby nie odczuwać pustki . Madrze że nie pchają się na ten rok , w którym co miesiąc będą wychodzily na inne platformy bardzo dobre gry. Rok później może lekko lżejszy... kurz opadnie i cykną zapowiedź z jakąś grą bombą i znowu mają nas w kieszeni :p Edytowane 9 maja 20231 r przez Plackus
Opublikowano 9 maja 20231 r 6 godzin temu, Wooyek napisał: Spokojnie, myślę że jest duże prawdopodobieństwo, że jak grałem w tą zelde pierwszy raz i to po niemiecku, waliłeś jeszcze kloce w majty, także ten, myślę że dam sobie radę. Nie wywyższałem się, sam grałem pierwszy raz teraz, po prostu to średnia Zelda dla kogoś, kto gra pierwszy raz, a dla ludzi z sentymentem może to być świetny remake.
Opublikowano 9 maja 20231 r Ja grałem pierwszy raz na Switchu i bardzo mi się podobało. Nie jest to top 3 Zeld, ale dla mnie zdecydowanie top 15 gier na Switcha
Opublikowano 9 maja 20231 r Żeby nie było że hejtuje bo tak to np skyward sword mi się bardzo podobał, a gdy grałem na tv to świetnie mi się grało z tym sterowaniem ruchowym. Awakening jest do mnie zbyt prostacki, nie ma ciekawych dungeonow, za dużo backtrackingu, a na domiar złego mimo że jest śliczny to te chwilowe spadki FPS co lokacje mnie irytowały. Wręcz twierdzę że wiele współczesnych klonów jest od niej lepszych.
Opublikowano 9 maja 20231 r Dla mnie słabiutka Zelda w konwencji point and click, ale z tych starych - dostajesz przedmiot, szukasz NPCa który chce tego przedmiotu po czym dostajesz inny przedmiot który zanieść musisz komuś innemu. Brrr ciarki, dla mnie mocny zawód.
Opublikowano 9 maja 20231 r W mojej opinii była spoko, takie 8/10, warto sprawdzić i nie przejmować się spadkami.