Opublikowano 7 maja 20241 r Jakośc PS4 to i tak będzie sukces patrząc na Nintendo. Każdy element Switcha (jako platformy - nie mówię o grach) jest dziś w tyle za konkurencją i każdy powinni naprawić. Na to liczę i to zdecyduje czy i kiedy kupię.
Opublikowano 7 maja 20241 r 11 minut temu, Ukukuki napisał: Mnie bardziej interesuje podejście do kartridży na następcy. Już na Switchu dostaliśmy niepokojący trend obcinania gier i dociągania brakujących danych z neta bo wydawcy szkoda na kartridża o większej pojemności. Ciekawe jak to będzie tutaj wyglądać. Obstawiam, że tak samo jak obecnie. Pewnie niektórzy będą sobie kalkulować, że się nie opłaca a inni wrzucać całość. Edytowane 7 maja 20241 r przez GearsUp
Opublikowano 7 maja 20241 r Dla mnie oled i wsteczna to mus żebym patrzył w strone tego sprzętu. Na moc nie patrze bo ich konsole to i tak dla mnie to tylko exy i indyki
Opublikowano 7 maja 20241 r 10 minut temu, Pupcio napisał: Dla mnie oled i wsteczna to mus żebym patrzył w strone tego sprzętu. Na moc nie patrze bo ich konsole to i tak dla mnie to tylko exy i indyki Wyjdzie Switch 2 z exami pokroju nowej Zeldy, Mario i nie kupisz go tylko dlatego, że ekran nie jest OLEDowy mimo, że pewnie zostanie zachowana hybrydowość?
Opublikowano 7 maja 20241 r 1 minutę temu, Pupcio napisał: A co robią kolejne dlc do botw że wyjdzie zelda przed modelem oled? TotK > BotW Ja bym się ucieszył z remaków starszych Zeld między oczekiwaniem na główne danie
Opublikowano 8 maja 20241 r Wiadomo ile krzykna za te kompliacje pocietych romów? W sumie zagralbym jak by latalo za 10 euro. No max 15.
Opublikowano 8 maja 20241 r 1 godzinę temu, pawelgr5 napisał: Wiadomo ile krzykna za te kompliacje pocietych romów? W sumie zagralbym jak by latalo za 10 euro. No max 15. Masz już preordera w eshopie 129.80pln
Opublikowano 8 maja 20241 r 5 minut temu, Daffy napisał: Masz już preordera w eshopie 129.80pln Tak sprawdzilem i wpisalem nawet do odpowiedniego tematu. Im dluzej o tym mysle tym mniejsze value ten pakiet ma
Opublikowano 9 maja 20241 r W dniu 8.05.2024 o 00:12, qvstra napisał: dzięki mordeczki, ale się obkupię w gierki trafiłem mario 3d all stars za 100zl
Opublikowano 9 maja 20241 r Eh dawac mi juz zapowiedz nowej zabawki. Chce widziec czy mam na co czekac
Opublikowano 9 maja 20241 r The console has 12 GB RAM, from two 6 GB 7500 MT/s LPDDR5 (LPDDR5X? it's unclear) modules. The internal storage is 256 GB of UFS 3.1.
Opublikowano 9 maja 20241 r Bebechy bebechami, ale jakoś nie chce mi się wierzyćz że nie będzie jakiegoś gimmicka. Zwykły upgrejd? No smutno by było Niny...
Opublikowano 9 maja 20241 r 3 godziny temu, GearsUp napisał: The console has 12 GB RAM, from two 6 GB 7500 MT/s LPDDR5 (LPDDR5X? it's unclear) modules. The internal storage is 256 GB of UFS 3.1. autystyczni detektywi z famiboards znowu w akcji : ) Fajnie, ze komus sie chce śledzić przesyłki i dane celne między Nintendo, NVIDIA i pozostałymi xd
Opublikowano 13 maja 20241 r Niech jeszcze zrobia cos zeby mozna bylo spokojnie pograc w sloneczny dzien na zewnatrz Spoiler Maja wogole taka technologie? Edytowane 13 maja 20241 r przez Sven Froost
Opublikowano 13 maja 20241 r Udało mi się sprzedać Switcha V2 z 2021 + karta SanDisk 128 GB za 900 zł
Opublikowano 13 maja 20241 r No nie da się ukryć, że trafiłem na odpowiednią osobę Ale zestaw bardzo ładny, jak już spakowałem wszystko do oryginalnych folijek i pudełka to jak szedłem w ustalone miejsce transakcji na parkingu przy markecie to czułem dumę, że ta konsolka tak dobrze wygląda nawet w ofercie napisałem ,,dbam o elektronikę bardziej niż o samego siebie dlatego jestem pewny, że konsola posłuży długo''