Opublikowano 24 maja 20159 l Ten kawałek chyba najlepszy: https://www.youtube.com/watch?v=_VWOSciGbF4 MOTZ
Opublikowano 24 maja 20159 l Wiecie co ? Największym problem Mad Maxa jest jedna rzecz, wszystkie inne wakacyjne blockbustery z tego czy poprzedniego roku wypadają przy nim blado. Jak porównywać auto do które macie sentyment z mega wy(pipi)anym Lambo. Mamy sentyment, no ale bez jaj. Mad Max rozwala.
Opublikowano 24 maja 20159 l a jak tam fabuła w mad maxie? btw zadzownilem do brata czy chce isc do kina na mad maxa, mowi: - może i bym poszedł ale ostatnio już nie jarają mnie takie filmy - takie czyli jakie? - no takie gówna jak transformers - O_O kurna porownywać MM do transformersów to trzeba naprawde nisko upaść
Opublikowano 24 maja 20159 l a jak tam fabuła w mad maxie? Takie coś nie istnieje w tym filmie, ale to kompletnie nie przeszkadza.
Opublikowano 24 maja 20159 l Autor fabuła jako taka jest prosta jak konstrukcja cepa, ale czy to wada? i tak udało się Millerowi wcisnąć masę informacji nt świata przedstawionego i czuć, że w zamyśle lore jest bardzo rozbudowany co na pewno będzie bardziej eksplorowane w "wasteland", grze wideo i komiksach vertigo. Edytowane 24 maja 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 24 maja 20159 l a jak tam fabuła w mad maxie? fabuła jest jak w soulsach, ale czy to sprawia, że soulsy, to złe gry? Max ma przebogaty lore. Twórcy gry mają naprawdę z czego korzystać, a i w kontynuacji filmu można by było rozwinąć masę wątków.
Opublikowano 24 maja 20159 l Autor no przecież będzie. prawdopodobnie następne części będą kręcone jak to mówią back-to-back, a druga ma już nawet tytuł.
Opublikowano 24 maja 20159 l Film wydaje się być jakby mega rozbudowanym side-questem do jeszcze ciekawszej gry. Fabuła prosta, ale tak jak pisali poprzednicy, lore jest przeolbrzymi.
Opublikowano 24 maja 20159 l W ogóle zajebisty jest cały ten motyw religijny Valhalla! V8!V8! Rytuał odbierania kierownicy z ołtarza oraz szprejowanie gęby chromem tuż przed akcją kamikadze.
Opublikowano 24 maja 20159 l Autor no ku.rwa. i joe niczym post-apokaliptyczny papież zsyłający na plebs błogosławieństwo w postaci życiodajnej aqua-coli \m/.@kalel: odniosłem to samo wrażenie. tak jakby tego rodzaju akcje to dla maxa był chleb powszedni i po zakończeniu filmu otrzepuje się, szuka następnego samochodu, paliwa do niego i w stronę kolejnej przygody .
Opublikowano 24 maja 20159 l Autor to też. ale mówię o samej konstrukcji filmu od pierwszego ujęcia z maksem wpatrującym się w horyzont po końcową scenę w tłumie.
Opublikowano 24 maja 20159 l Najbardziej chore gów.no jakie widziałem w kinie od dawna. Nie wiem, 60sek wstępu, but na pysk i nieustająca akcja do samego końca. Scenografia totalnie perfekcyjna, te ujścia, ta muzyka i CAŁA BANDA PIEP.RZONYCH ŚWIRÓW.
Opublikowano 24 maja 20159 l Nie wiem czy tez mieliscie tak wrazenie, ale koncowka byla troche slabsza, mimo ze to teoretycznie to samo (tak samo fajne), to po 2h juz tak nie szokuje. Najlepsza jest 1 godzina filmu, ktora jest kompletnym butem na morde juz od samego poczatku i zaskakuje nas coraz bardziej, zeby pod koniec niestety nie zaskoczyc juz niczym. Dlatego 9/10 ode mnie.
Opublikowano 24 maja 20159 l Nie wiem czy tez mieliscie tak wrazenie, ale koncowka byla troche slabsza, mimo ze to teoretycznie to samo (tak samo fajne), to po 2h juz tak nie szokuje. Najlepsza jest 1 godzina filmu, ktora jest kompletnym butem na morde juz od samego poczatku i zaskakuje nas coraz bardziej, zeby pod koniec niestety nie zaskoczyc juz niczym. Dlatego 9/10 ode mnie. Musi też być chociaż lekki moment na złapanie oddechu.
Opublikowano 24 maja 20159 l ja się tylko bałem, że akcja sie skónczy po po dojechaniu do "oazy" i spotkaniu tych starych typiar ale na szczęscie ostatnia scena dostarczyła, pier.dolone goty, swietna Charlize, dobry Hardy, który jest w sumie zaje.bistym drewnem, ale i tak go lubię :> a Hoult niesamowicie zaskoczył pamietam go w sumie tylko z Skinsów i X-menów jako raczej lamusa a tutaj proszę, proszę. Aż mnie dziwi, że takie słabe wyniki ma ten film, w kinach pustki nawet w dzień premiery było z 4 osoby na sali (szczerze dla mnie to na plus, ogladało się w spokoju). Edytowane 24 maja 20159 l przez _Be_
Opublikowano 25 maja 20159 l Znowu w zakopiańskim Sokole sala prawie pełna, co nie zdarza się prawie nigdy.
Opublikowano 25 maja 20159 l w katosach w cinema city wczoraj tez moze z 20 osob na sali bylo fenomenalny film, brak slow po prostu - w jednym tygodniu mesjasz gier i mesjasz filmow akcji gitarzysta goty, oskar za role drugoplanowa xD
Opublikowano 25 maja 20159 l Wkurzyłem się trochę podczas seansu, bo nie mam na co narzekać . Pomijając wszystko inne, to rola Theron awansowała na podium najlepszych twardych babek ever, zaraz obok Ripley i Connor. MIAZGA Avengers coś tam ultrona