Opublikowano 23 maja 20159 l A Tina Turner i Master Blaster są w tej części? Nie, ale głównego Badguya gra ten sam aktor co 36 lat temu w pierwszym Maxie.
Opublikowano 23 maja 20159 l Ile filmy wiszą w kinie? W połowie czerwca jeszcze będzie? lol co za problem znaleźć 2h wolnego czasu teraz? aha film rozje.bał Edytowane 23 maja 20159 l przez _Be_
Opublikowano 23 maja 20159 l Autor A Tina Turner i Master Blaster są w tej części? nie, ale jest typ w czerwonej pidżamie z gitarą/miotaczem płomieni, który cały czas akompanniuje na niej epickiemu sountrackowi \m/.
Opublikowano 23 maja 20159 l W tym filmie jest tyle GENIALNYCH motywów, że wypiszę wszystkie jak tylko będę miał dostęp do kompa.
Opublikowano 23 maja 20159 l Autor no ku.rwa. nie sposób oderwać wzroku. te 10 lat zaowocowało z nawiązką.
Opublikowano 23 maja 20159 l Ile filmy wiszą w kinie? W połowie czerwca jeszcze będzie? lol co za problem znaleźć 2h wolnego czasu teraz? aha film rozje.bał Dojazd do kina w dwie strony to ponad godzina, odebranie biletów przed pokazem dodatkowe pół, etc.. a mam dużo nauki, więc się grzecznie pytam, kartoflu.
Opublikowano 23 maja 20159 l Dojazd do kina w dwie strony to ponad godzina, odebranie biletów przed pokazem dodatkowe pół, etc.. a mam dużo nauki, więc się grzecznie pytam, kartoflu. Nic nadzwyczajnego szczerze mówiąc. Taka typowa głupia wymówka!
Opublikowano 23 maja 20159 l Pie.rdolę, idę w połowie czerwca, a jak nie będzie już w kinach leciało, to wasza wina.
Opublikowano 23 maja 20159 l Generalnie filmy puszczają w kinie przez dwa tygodnie także chyba pobite gary.
Opublikowano 23 maja 20159 l Ja pier.dole idzcie wszyscy na to jak najszybciej. Szkoda tylko ze trafilo mi sie 5 gimbow komentujacych kazda scene, bekajacych i puszczajacych muzyke z telefonu. Przy okazji ciagle mowili ze film (pipi)owy.
Opublikowano 23 maja 20159 l Ja miałem dwóch czarnoskórych obcokrajowców, którzy też komentowali i bawili się telefonami. Jednak przy wielu scenach milkli i z uwagą oglądali, co podkreśla tylko majestat tego arcydzieła...
Opublikowano 23 maja 20159 l W filmie jest parę rzeczy potwierdzających, że być może jest kontynuacja a nie soft-reboot. Chociażby flashback, gdzie widać fragmenty z jedynki czy auto Maxa, które ponoć jest identyczne z tym z Road Warriora (pisze ponoć, bo ostatnio MM2 widziałem 2 lata temu) Posobnie ma się sprawa z jego ubraniem, czy pamiątka po strzale w kolano pod koniec jedynki. Jest jeszcze sporo innych smaczków. Polecam ten link: http://www.imdb.com/title/tt1392190/trivia?ref_=tt_trv_trv
Opublikowano 23 maja 20159 l Przed chwilą wróciłem z kina. Nigdy nie oglądałem poprzednich części, ale w tej był niezły rozpyerdol. 3 ostatnie filmy na jakich byłem w kinie to Saga Wikingów, Avengers 3D i Mad Max (też w 3D), aż mi chyba szare komórki te filmy wyżarły. Co do filmu to niezły rozpyerdol. no kuźwa, aż miałem skojarzenia z Domem 1000 trupów jeśli chodzi o postacie, np. ten główny antybohater jak ten doktor z końcówki dzieła Roba Zombie albo ten gościu co na gitarze napier'dala, naprawdę, efekty świetne, 3d daje radę, szczególnie scena z końcówki jak te części pojazdu lecą z ekranu. ogólnie poryty klimat, nieco kiczowaty, ale to było zamierzone i ja to akceptuję naprawdę świetny seans, polecam, 9/10
Opublikowano 23 maja 20159 l Ja pier.dole idzcie wszyscy na to jak najszybciej. Szkoda tylko ze trafilo mi sie 5 gimbow komentujacych kazda scene, bekajacych i puszczajacych muzyke z telefonu. Przy okazji ciagle mowili ze film (pipi)owy. Było im lepe sprzedać, to tylko gimbusy.
Opublikowano 23 maja 20159 l Ale główny bohater Max - tak średnio bym powiedział. Mam wrażenie że ta baba którą grała Theron była w tym filmie ważniejsza.
Opublikowano 23 maja 20159 l Ja bym powiedzial ze ich rola jest mocno podobna. Max faktycznie nie jest typowym glownym bohaterem, ale czy w czyms to przeszkadza? Chyba nie.
Opublikowano 23 maja 20159 l Obejrzałem Co za film, co tam sie w nim nie wyrabia, 120 minut akcji. 10/10
Opublikowano 23 maja 20159 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No to czekam na HD. Nie lubię kin. idź do kina piraciku yebany bo jak nie pójdziesz to mi drugiej i trzeciej części nie sfinansują.
Opublikowano 23 maja 20159 l Błażej, ale skund mamy widzieć jak ten film będzie się w polszy sprzedawał? Może być 3 tygodnie, może być 1,5 miesiąca jak Interstellar albo 4 dni jak Watchmen.
Opublikowano 23 maja 20159 l Jakie to jest qurva widowisko !! Marsz do kina i szanować markę! Tak się powinno robić kino rozrywkowe, a nie jakieś plastikowe ludki i inne avengersy. Moc, po prostu moc i geniusz reżyserski - prawdziwa zabawa kolorem, konwencją, muzyką no mistrz qurva, mistrz!