Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

To jest zwykły pre-load, nie będzie można odpalić gry do oficjalnej premiery.

Trochę lipa z tą ultimą ale w sumie nic dziwnego, teraz cała nadzieja w wysyłce z hurtowni do zaprzyjaźnionego sklepu z elektroniką.  ^_^

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 417,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Też nazwiecie swoją postać kacperking i dacie jej 0 do inteligencji?

• W razie czego, mozna zadzwonic na infolinie Orange i poprosic o odpowiedni pakiet, tutaj numer telefonu do dzialu: "informacje i zakup usług" 801 234 567   Wystarczy spytac o abonament gold na forum

Opublikowano

Co do Ultimy to czuje że jednak do mnie przyjdzie tego 6 listopada bo kupiłem już na początku sierpnia.Z dotychczasowych doswiadczen z Ultimą jestem pozytywnie nastawiony i czekam.

Co do tego screena to pre-load może byc ale nie na 2 tygodnie od premiery a może kilka dni od premiery.Od chyba 23 pazia redakcje dostały grę do zrecenzowania, więc jak już to to.

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Właśnie w newsie na ppe ujawnili sterowanie w F4 0_o więc chyba faktycznie lada chwila rzucą gry na półki

:) :) :)

Opublikowano

to jest info z instrukcji cyfrowej wersji gry która juz jest z pre loadu dostępna, jeszcze nie widziałem by ktoś z prasy otrzymał promkę czy klucz do recenzji

Opublikowano

uwaga spoilery mocno xddddddddddddd

Opublikowano

Łatwe, wyczuwam serdeczną platynke.

Opublikowano

Chyba nawet nie ma trofea za przejście na najwyższym poziomie - zwyczajnie tylko grać. Chociaż boję się wczytywać w trofea bo wszystko jest odkryte.

Opublikowano

Yup, o dziwo łatwe tylko czasochłonne. 

Będzie wbijane. :banderas: 

Opublikowano

Z fabularnych są nazwy zadań ale wolałem nie czytać a w reszcie nie ma spoilerów... no przynajmniej dla mnie  :cool:

Opublikowano

Sprostowanie całej akcji z Ultimą.Dostałem dziś taką wiadomośc

Witam ponownie,

Przepraszam ale pomyliłam daty, wysyłkę fallouta rozpoczniemy w przeddzień premiery oficjalnej czyli 10.11

Pozdrawiam,

Za zamieszanie przepraszam, żadnej wczesnej wysyłki nie będzie.Może jednak wyślą w piątek chociaż :/

EDIT.Jednak wysyłka będzie przeprowadzona tylko i wyłącznie w poniedziałek.Dobrze chociaż że dostanę grę punktualnie na dzień premiery :D

Opublikowano

Spoilery tylko na domyślanie się, jednak właśnie trochę mnie martwią te trofea, liczę że to będzie platyna dla leniwych(chacha?), nie mająca zbyt dużego odzwierciedlenia w ilości zawartości w samej grze.

Odpaliłem swoją drogą NV i wsiąkłem jak za pierwszym razem, VHard i tryb hardkora, a styl gry? Dżentelmen, prawdziwy mężczyzna obijający każdego pięściami + wysoka charyzma, żeby można było wziąć perka na zastraszanie i powiedzieć pewnym legionistom co o nich sądzę. Próbowałem to samo zrobić w F3, ale po prostu nie działa.

Oby Bethesda wzięła to co działało w NV i dodało do czwórki, bo ja naprawdę nie widzę już Fallouta bez takich pierdół jak wymogi jedzenia i picia, i spania.

Zamówiłem w muve kolekcjonerkę, więc jeśli ktoś tu zacznie opisywać wrażenia przed 10tym, to serio trza wyłączyć internet, bo nie oprę się spoilerom i pewnie któryś otworzę :I

Opublikowano

Sojusze z osadami ? Poziom zadowolenia u konkretniej osady to pewnie coś na wzór reputacji, ale co to będzie ten sojusz ?

Z każdym towarzyszem mamy określony poziom relacji.

Są "olbrzymie stworzenia"

Osiągnij home run i wykonaj przyłożenie ?

Opublikowano

No to już wiem skąd te 2 acziki związane z baseballem. :fsg: 

Opublikowano

Ok panowie robi się coraz goręcej, jeśli trofea zdradzają jakieś momenty z gry to pora opuścić już ten temat. Od 10 Listopada czeka mnie cudowne calakowanie. Platynka nr.18 zarezerwowana dla Fallusa 4 

Opublikowano

Właśnie do mnie dotarło, że graficznie sprawia lekkie wrażenie RAGE:

Co nie? Osobiście w czasie gry ciągle myślałem jak zarąbiście by to wyglądało w falloucie...

Opublikowano

Będzie wczytywanie tekstur tuż przed naszymi oczami jak w RAGE? ;)

W sumie... jeśli utrzyma poziom TES V, to będziemy mieli drugiego najlepszego RPGa tego roku (na pierwszym sami-wiecie-co).

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Jak dla mnie Fallout 4 ma GOTY, od kiedy tylko został zapowiedziany.Także to sami-wiecie-co nie będzie miało GOTY.Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

No niestety przehajpowany fallout wygra goty z najlepszym rpgiem od wielu lat, szkoda ale tą branżą rządzą janusze  :dunno:

Opublikowano

Może poczekajmy jak ta gra wyjdzie, zagramy i ocenimy, bo na razie w kwestii GOTY nic się nie zmienia, BB siedzi wygodnie na tronie. ;)

Opublikowano

Bloodborne u mnie na trzecim miejscu oraz pozytywne zaskoczenie. :)