Opublikowano 25 marca 20169 l To chyba żeromowi się coś poje.bało bo pisał, że niby w JP wersji nie będzie działał online w europie. Co z technicznego punktu widzenia jest bzdurą skoro ps4 jest region free. Nic mi sie nie myli jesli chodzi o Soulsy czy BB. Jesli czegos nie jestem pewny to pisze, ze nie jestem pewny. Inaczej podaje sprawdzone wiadomosci. http://www.ppe.pl/news/42644/wydawca-dark-souls-iii-ostrzega-przed-graniem-w-azjatycka-wersje-tytulu.html
Opublikowano 25 marca 20169 l Odnośnie długości. Starał się eksplorować co tylko mógł, ale pewnie niektóre opcjonalne lokacje pominął.
Opublikowano 25 marca 20169 l Nie kierujcie sie takimi wynikami, bo przecietnemu Kowalskiemu ten czas nalezy pomnozyc razy trzy mniej wiecej. Lubie goscia, obok ENB moj ulubiony streamer jednak z tym DkS to zawsze mnie rozbawial.
Opublikowano 25 marca 20169 l Jak oroboro zrobił to w tyle godzin to i tak na tym forum 90 % ludzi (odliczam kazuba, bansaia i kilku innych hardcorów) będzie potrzebować minimum 2 razy więcej czasu
Opublikowano 25 marca 20169 l Ogólnie z wielu różnych opinii wynika, że średnio w 30 godzin można całość ukończyć. Nie licząc kitajców, bo jeden ponoć w 14-15 godzin. Edytowane 25 marca 20169 l przez Bigby
Opublikowano 25 marca 20169 l Serio, skonczcie z tym w ile czasu mozna skonczyc. Jeden skonczy w 30h, inny w 80h i liczenie jakis srednich jest bez sensu w tej serii czy innych rpg.
Opublikowano 25 marca 20169 l Watpie. Kilka ziomkow juz gra, ktorzy maja na koncie setki i tysiace godzin. Nie jest latwiej, tyle powiem - takie sa opinie. IGN pisal, ze najtrudniejsza czesc.
Opublikowano 25 marca 20169 l Przeważają zdania, że porównywalnie do Bloodborne. Niektórzy bossowie potrafią mocno napsuć krwi.
Opublikowano 25 marca 20169 l To chyba żeromowi się coś poje.bało bo pisał, że niby w JP wersji nie będzie działał online w europie. Co z technicznego punktu widzenia jest bzdurą skoro ps4 jest region free. Nic mi sie nie myli jesli chodzi o Soulsy czy BB. Jesli czegos nie jestem pewny to pisze, ze nie jestem pewny. Inaczej podaje sprawdzone wiadomosci. http://www.ppe.pl/news/42644/wydawca-dark-souls-iii-ostrzega-przed-graniem-w-azjatycka-wersje-tytulu.html Janusz obudź się i wyjdź zza filara, japońska wersja działa normalnie, nie wiem jak firma może ostrzegać o granie w grę którą sama wydała xDDD
Opublikowano 25 marca 20169 l Watpie. Kilka ziomkow juz gra, ktorzy maja na koncie setki i tysiace godzin. Nie jest latwiej, tyle powiem - takie sa opinie. IGN pisal, ze najtrudniejsza czesc. najtrudniejsza część? na pewno nie, już na początku gry możemy mieć 4(!) estus flaski gdzie w dwójce męczyliśmy się z jedną fiolką przez kilka godzin gry. obecnie jestem po 3 bossach, gdzie dwóch padło za drugim razem, trzeci mi napsuł sporo krwi, ciężko mi coś obiektywnie pisać po grze w japońską wersję bo np. w ogóle nie znam zasad formy żywej i martwej postaci, jest to na pewno zmienione względem poprzednich części Edytowane 25 marca 20169 l przez bartiz
Opublikowano 25 marca 20169 l Tak donosza ludzie plus znajomi z grupy. Na ps4 nie dziala online. Jesli chodzi o poziom trudnosci to pisze tez to co podaja Ci co graja. Co z tego, ze na poczatku mozna miec 4 estus flaski? Co to zmienia w ogolnym ocenianiu poziomu trudnosci calej gry?
Opublikowano 26 marca 20169 l Jeśli jest to dobrze, dla wprawionego w boju soulowicza jedynka czy dwójka na zwykłym NG to żadne wyzwanie.
Opublikowano 26 marca 20169 l Ds 1 ma 10 ectusow od początku więc czemu 4 to niby coś dziwnego:) Nie 10 tylko 5 estusów. 10 masz "domyślnie" przy 3 ogniskach, przy innych trzeba kindle'ować.
Opublikowano 26 marca 20169 l Tak donosza ludzie plus znajomi z grupy. Na ps4 nie dziala online. Online masz na myśli gre z innymi ludzmi, np przy pomocy z bossem tak? DZIAŁA
Opublikowano 26 marca 20169 l Ds 1 ma 10 ectusow od początku więc czemu 4 to niby coś dziwnego:) Nie 10 tylko 5 estusów. 10 masz "domyślnie" przy 3 ogniskach, przy innych trzeba kindle'ować. No a kindlowanie jest prawie darmowe tylko jedną hummanity trzeba poświęcić. Po 2 h gry masz już z 6 a po 4 h ok 16:)
Opublikowano 26 marca 20169 l Na PS4 calkiem niezle, w porownaniu do poprzednich gier z serii mozna nawet powiedziec ze jest wspaniale, praktycznie betonowe 30fps i znacznie lepszy frame-pacing [ktory juz nawet w BB mi jakos nie doskwieral]. No wiec moja ostatnia obawa poszla wlasnie do piachu, ale bedzie grane
Opublikowano 26 marca 20169 l Ja natomiast czułem, że cos jest nie tak z BB i sądziłęm, że gra chrupie Teraz będę przygotowany psychicznie
Opublikowano 26 marca 20169 l Tak donosza ludzie plus znajomi z grupy. Na ps4 nie dziala online. Jesli chodzi o poziom trudnosci to pisze tez to co podaja Ci co graja. Co z tego, ze na poczatku mozna miec 4 estus flaski? Co to zmienia w ogolnym ocenianiu poziomu trudnosci calej gry? No faktycznie nie działa, dobry crack tam macie na tych grupach.
Opublikowano 26 marca 20169 l Żulom żyje w swoim własnym świecie, już to udowodnił na forum wielokrotnie.
Opublikowano 26 marca 20169 l Ds 1 ma 10 ectusow od początku więc czemu 4 to niby coś dziwnego:) Nie 10 tylko 5 estusów. 10 masz "domyślnie" przy 3 ogniskach, przy innych trzeba kindle'ować. No a kindlowanie jest prawie darmowe tylko jedną hummanity trzeba poświęcić. Po 2 h gry masz już z 6 a po 4 h ok 16:) tylko trzeba jeszcze o tym wiedziec, ja sie zorientowalem ze mozna ogniska podpalac dopiero jakos pod koniec gry ;p