Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Tak trudnego Bossa jak mam teraz to chyba nigdy w żadnych Soulsach nie miałem xD Chyba już z 25 podejście robię no co za chory sukinsyn
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l ornit, też miałem taka ochotę, bo lokacja jest tak nieprzyjemna, że aż flaki wykręca, ale ostatecznie coś tam pobłądziłem (zapewne dużo rzeczy i tak ominąłem). wet_willy, podaj nazwę lokacji, gdzie boss urzęduje? :>
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Jest to imo najbardziej epicki i najlepszy boss w serii Udalo sie go wczoraj polozyc ale sporo prob bylo Boss znajduje sie w dodatkowej lokacji ktora mozna calkowicie pominac: archdragon peak
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Tylko ja mam odczucie ze duzo tych ognisk nawalili w tej czesci? W road of sacrifices to juz wybitnie co krok
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l W Road tak ale w innych lokacjach rozwiązali to tak, że zamiast po kilka bonfire po prostu umieścili skróty do różnych miejsc które się łączą z jedynym.
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Pisałem wcześniej, że rzeczywiście sporo ognisk - czasem jedno za drugim. Jeszcze mi się przypomniała jedna sprawa - wrzucę w spoiler, jakby ktoś się miał puszyć: tylu Mimików nie było w żadnej poprzedniej grze - jest ich chyba więcej niż regularnych skrzyń...
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Boze, ile w tym sztosie jest smaczkow i nawiazan do pierwszej czesci... Jestem dopiero na bagnach , ale juz zaczynam skladac do kupy niektore fakty. Najbardziej ekscytujaca mysl w tej chwili, to ze juz sie domyslam, o kogo chodzi w kwestii starego wilka . Btw, czy aby zostac przywolanym jako pomocnik w Blue Sentinels, lub przymierzu wilka musze miec wypity ember? Czy dziala to rowniez bedac "nierozpalonym"? Nie wchodze na wikipedie by nie nadziac sie na spoilery. Edytowane 16 kwietnia 20169 l przez smoo
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Jako farron watchdog nie trzeba byc jako ember, co do niebieskich to nie mam pojecia, bo nje doczekalem sie summona nigdy - co innego gdy kogos najezdzalem xd
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Btw, czy aby zostac przywolanym jako pomocnik Yay dla systemu cytowania, ktory nie ukrywa spoilerow :[ wystarczy, ze postawisz znak, host musi byc rozpalony, Ty nie
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l pomoże mi ktoś w walce z drzewcem? jestem rycerzem na 20 poziomie, przywoływałem już innych graczy, którzy kończyli swój żywot w połowie walki i męczę z nim od jakiegoś czasu
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l @kacperdd Trzymaj na odległość i jak zobaczysz, że wstaje na 2 "nogi", trzymaj się jego lewej strony (twojej prawej) i wal ile wlezie w tę białą łapę po tym jak się przewróci. Edytowane 16 kwietnia 20169 l przez ragus
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l 47 poziom. Jestem w miejscówie żywcem wyjętej z Demona. Boziu ale mnie to w(pipi)ia. 19 godzin na liczniku. Kocham tę grę i jej nienawidzę zarazem. <3
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Walka z papiezem i jego obstawa to najnudniejsze co mnie spotkalo w tej serii
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l OMG walka z Yohrmem i piękne nawiazanie do Demonsów - STORM RULER <3 i jolly coop z Cebulą. Miyazaki jest Bogiem, Kojima fałszywym mesjaszem wschodu. Szkoda tylko że nie zachowali wyglądu z Demon's . Edytowane 16 kwietnia 20169 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l @kacperdd Trzymaj na odległość i jak zobaczysz, że wstaje na 2 "nogi", trzymaj się jego lewej strony (twojej prawej) i wal ile wlezie w tę białą łapę po tym jak się przewróci. dzięki wielkie za radę, poszło na szczęście przy następnym podejściu po napisaniu posta
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Ja wiem, że From jest znane z reusowania do bólu assetów ze swoich poprzednich gier, ale w momencie jak zobaczyłem zreskinowanego ognistego psa z Bloodborne na moście do Irithyll to tylko mogłem się uśmiechnąć z politowaniem. Edytowane 16 kwietnia 20169 l przez Qjon
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Ja na to nie zwróciłem uwagi bo tamten dymił Za to denerwuje mnie powtórka z rozrywki. Znane postaci, przeciwnicy, broń a nawet i lokacje jak ujrzałem Anor Londo i tą kryptę Gwyndolina to już wiedziałem gdzie biec...słabo
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Czy grajac sobie coopa mozna wylaczyc zyebow ktorzy atakuja moj swiat? Bo w(pipi)ia i przeszkadza w graniu.
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Ja na to nie zwróciłem uwagi bo tamten dymił Za to denerwuje mnie powtórka z rozrywki. Znane postaci, przeciwnicy, broń a nawet i lokacje jak ujrzałem Anor Londo i tą kryptę Gwyndolina to już wiedziałem gdzie biec...słabo Oj nie przesadzaj. Duza część osob ma za(pipi)istego mind faka i uśmiech od ucha do ucha gdy do tej lokacji wchodzi. Łącznie ze mna ;P według mnie to akurat za(pipi)iste posuniecie
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Czy grajac sobie coopa mozna wylaczyc zyebow ktorzy atakuja moj swiat? Bo w(pipi)ia i przeszkadza w graniu. Nie nie da się jak jesteś cieniasem potrzebującym pomocy to wystawiasz się na atak innego gracza.
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Ale w porównaniu do jedynki to muszę napisać, że znerfili łuczników w lokacji na dachach prowadzących do Anor Londo
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Velka, bogini grzechu, jest możliwość rozgrzeszenia i oczyszczenia, o co w tym chodzi? Edytowane 16 kwietnia 20169 l przez YETI
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Pewnie jak zaatakujesz jakiegos NPCa będzie mogła odpuscić Twoje winy i zaatakowany NPC przestanie się gniewać.