Shen 9 610 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Najpierw daje chyba B a potem A od +5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 w miedzyczasie siedze i czytam o czym piszecie, otwieram spoilery, oglądam screeny... Jak wy to robicie? Dla mnie to jakaś totalna magia o czym tu piszecie Mam podobnie, nawet spoilery czasem czytam bo i tak z nich nic nie kumam. Ale już teraz wiem, że będę nadrabiał i zaliczał wszystkie poprzednie części, ta gra jest fenomenalna a zawsze myślałem, że te Soulsy to takie smutne i nudne. I też wcale nie taka trudna kiedy ma się podejście na zasadzie robienia practice runów. Mnie osobiście ta gra uspokaja, zginąłem już pewnie ze 70 razy ale jeszcze ani razu nie poleciała żadna (pipi). Żółtodziobom polecam przeczytać instrukcję, idealnie przedstawia zasady gry. Jest napisana przez kogoś, kto rzeczywiście wie o czym pisze, mnie dużo to dało. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jest jakiś ring który pozwala nośić cięższe itemki i zwiększa wigor? Pierscień Havla, dusza potrzebna do jego stworzenia jest na bagnach. A mi dropnąl po 30 razie Dark Sword ponoć mocno OP z odpowiednim gemem fajnie sie skaluje z sila Do tego jeszcze to cięcie z L2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 A ja czytam notatki, sam pisze również. Oceniam często, najczęściej pozytywnie - akurat moze autor walczy z bossem to mu się estus przyda No bez kitu, że jak kogoś notatka zostanie pozytywnie oceniona to dostaje estusa A za negatywa też coś jest? Tak, przysyła Jerome'a. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Na szczęscie akutalnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 w miedzyczasie siedze i czytam o czym piszecie, otwieram spoilery, oglądam screeny... Jak wy to robicie? Dla mnie to jakaś totalna magia o czym tu piszecie Mam podobnie, nawet spoilery czasem czytam bo i tak z nich nic nie kumam. Ale już teraz wiem, że będę nadrabiał i zaliczał wszystkie poprzednie części, ta gra jest fenomenalna a zawsze myślałem, że te Soulsy to takie smutne i nudne. I też wcale nie taka trudna kiedy ma się podejście na zasadzie robienia practice runów. Mnie osobiście ta gra uspokaja, zginąłem już pewnie ze 70 razy ale jeszcze ani razu nie poleciała żadna (pipi). Żółtodziobom polecam przeczytać instrukcję, idealnie przedstawia zasady gry. Jest napisana przez kogoś, kto rzeczywiście wie o czym pisze, mnie dużo to dało. waaaaaaaaaaaaat Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 No już już, może jeszcze nie wszystko widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Mnie też Dark Soulsy leczą zszargane życiem nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 A że tak się zapytam, czytacie notatki zostawiane przez innych graczy? Bo ja na początku tak robiłem, głównie dla bekowych komentarzy, ale z czasem zdradzały coraz więcej motywów mających zaskoczyć/przestraszyć/o sekretach; zaczęło to psuć radochę z samodzielnego odkrywania świata i je odpuściłem. Mam podobnie, nawet spoilery czasem czytam bo i tak z nich nic nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Znalazlem sloneczny prosty miecz, ale wymaga za duzo wiary. Ktos go porownywal do Mrocznego Miecza ? bo ktos chyba wczesniej wspominal, ze jednen z najlepszych... Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 ciezki klimat ta polska wersja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Bardzo fajna jest, po przestawieniu się z ang gra sie spoko Zostałbym przy ang, ale nie chce miec systemu po angielsku i sklepu w funtach, męczące to jest, a PL tłumaczenie, pomijając parę drobnych kwiatków jest bdb Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Rayos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Pytanie od nooba znalazłem jakiś talizman(?) wojownik słońca, tym sie przystępuje do frakcji? co to daje? opłaca sie? Nawet nie wiem czy jest sens to spoilerować skoro każdy pewnie to zna Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 tak, przystapisz do sunbrosow co daje? stawiasz zlotego summon signa ktory jest lepiej widoczny posrod tlumu bialych i za pomoc hostowi badz skuteczne najechanie hosta dostajesz sungliht medala, ktore mozesz wykorzystac do levelowania w covenancie. a za to dostajesz (pipi)ki. tak jak w kazdym innym covenancie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) ziom, przyzywają mnie ciągle do pomagania przy tanczacej z mieczami , a na prostego Vordta nikt nie chce isc. Efekt - 2 udane rajdy na 12 chyba. Dwa moje zgony, reszta to jak host umiera. Potrzebuje innej miejscówki Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 No to przed drzewkiem się ustaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Pamiętajcie o ringach +2, warto iść do ng+2 jeśli ktoś chce mieć dobry pvp build Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Warto też pamiętać o haśle do swojego konta xdd 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Fajny bajer o którym nie wiedziałem, fire keeperka reaguje na niektóre gesty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) je.błem uwaga na spoilery z bossami xd Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Może się zmienić muzyka na stałe w firelink shrine i jak przypuszczam zakończenie też. Można się poruszać szybko po glebokiej wodzie skillem ze sztyletu. Dark Sword to nadal najlepszy miecz w grze mimo że już przed premierą u nas został osłabiony. Heavy armor imo jest bez sensu. Tak czy tak boss ma mnie na 2 hity. A poise nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Warto też pamiętać o haśle do swojego konta xdd Dokładnie. Zaraz bede dzwonił do serwisu. Poise istnieje. Testowałem. Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 :obama: Siódma próba - zwróćcie uwagę na pasek życia... Walka była genialna - pierwsza faza wyjątkowo dobrze (tylko jedno zionięcie z powietrza wyrwałem - nie potrafię tego unikać), potem już mano a mano - w między czasie rozkminiłem nieco taktykę, ale błędów się nie ustrzegłem. Zarówno bossowi jak i mi zostało po ~3 cm paska HP, rzuciliśmy się na siebie w morderczym natarciu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Dawajcie filmiki z epickich starć, chętnie by się oglądało Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi