Skocz do zawartości

Dark Souls III

Featured Replies

Opublikowano

To chyba żeromowi się coś poje.bało bo pisał, że niby w JP wersji nie będzie działał online w europie. Co z technicznego punktu widzenia jest bzdurą skoro ps4 jest region free.

Nic mi sie nie myli jesli chodzi o Soulsy czy BB. Jesli czegos nie jestem pewny to pisze, ze nie jestem pewny. Inaczej podaje sprawdzone wiadomosci.

http://www.ppe.pl/news/42644/wydawca-dark-souls-iii-ostrzega-przed-graniem-w-azjatycka-wersje-tytulu.html

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 440,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra! Pograłem już wczoraj całkiem konkretnie [na liczniku ponad 10h] więc myślę że można już coś skrobnąć. Bez spoilerów.   Zacznę może od tego że gra wciąż łapie za jaja i nie puszcza, nie czuć t

• Soulsy w formie cyfrowej? A fuj...     Brakuje mi jeszcze japońskich Demonów...

• Postanowiłem pobawić się trochę w roleplaying i przedstawiam swoją postać z dzisiaj:   Jezus Chrystus stąpił do Lothric, pakuje oczywiście we Wiarę i czynienie cudów. Postać nastawiona na kooperac

Opublikowano

Odnośnie długości. Starał się eksplorować co tylko mógł, ale pewnie niektóre opcjonalne lokacje pominął.

ggzXhJY.jpg

Opublikowano

Nie kierujcie sie takimi wynikami, bo przecietnemu Kowalskiemu ten czas nalezy pomnozyc razy trzy mniej wiecej.

Lubie goscia, obok ENB moj ulubiony streamer jednak z tym DkS to zawsze mnie rozbawial.

Opublikowano

Jak oroboro zrobił to w tyle godzin to i tak na tym forum 90 % ludzi (odliczam kazuba, bansaia i kilku innych hardcorów) będzie potrzebować minimum 2 razy więcej czasu :)

Opublikowano

Ogólnie z wielu różnych opinii wynika, że średnio w 30 godzin można całość ukończyć. Nie licząc kitajców, bo jeden ponoć w 14-15 godzin. :D

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Serio, skonczcie z tym w ile czasu mozna skonczyc. Jeden skonczy w 30h, inny w 80h i liczenie jakis srednich jest bez sensu w tej serii czy innych rpg.

Opublikowano

Watpie. Kilka ziomkow juz gra, ktorzy maja na koncie setki i tysiace godzin. Nie jest latwiej, tyle powiem - takie sa opinie. IGN pisal, ze najtrudniejsza czesc.

Opublikowano

Przeważają zdania, że porównywalnie do Bloodborne. Niektórzy bossowie potrafią mocno napsuć krwi.

Opublikowano

To chyba żeromowi się coś poje.bało bo pisał, że niby w JP wersji nie będzie działał online w europie. Co z technicznego punktu widzenia jest bzdurą skoro ps4 jest region free.

Nic mi sie nie myli jesli chodzi o Soulsy czy BB. Jesli czegos nie jestem pewny to pisze, ze nie jestem pewny. Inaczej podaje sprawdzone wiadomosci.

http://www.ppe.pl/news/42644/wydawca-dark-souls-iii-ostrzega-przed-graniem-w-azjatycka-wersje-tytulu.html

Janusz obudź się i wyjdź zza filara, japońska wersja działa normalnie, nie wiem jak firma może ostrzegać o granie w grę którą sama wydała xDDD

Opublikowano

Watpie. Kilka ziomkow juz gra, ktorzy maja na koncie setki i tysiace godzin. Nie jest latwiej, tyle powiem - takie sa opinie. IGN pisal, ze najtrudniejsza czesc.

najtrudniejsza część? na pewno nie, już na początku gry możemy mieć 4(!) estus flaski gdzie w dwójce męczyliśmy się z jedną fiolką przez kilka godzin gry. obecnie jestem po 3 bossach, gdzie dwóch padło za drugim razem, trzeci mi napsuł sporo krwi, ciężko mi coś obiektywnie pisać po grze w japońską wersję bo np. w ogóle nie znam zasad formy żywej i martwej postaci, jest to na pewno zmienione względem poprzednich części

Edytowane przez bartiz

Opublikowano

Tak donosza ludzie plus znajomi z grupy. Na ps4 nie dziala online.

Jesli chodzi o poziom trudnosci to pisze tez to co podaja Ci co graja. Co z tego, ze na poczatku mozna miec 4 estus flaski? Co to zmienia w ogolnym ocenianiu poziomu trudnosci calej gry?

Opublikowano

Jeśli jest to dobrze, dla wprawionego w boju soulowicza jedynka czy dwójka na zwykłym NG to żadne wyzwanie.

Opublikowano

Ds 1 ma 10 ectusow od początku więc czemu 4 to niby coś dziwnego:)

Nie 10 tylko 5 estusów. 10 masz "domyślnie" przy 3 ogniskach, przy innych trzeba kindle'ować.

Opublikowano

Online masz na myśli gre z innymi ludzmi, np przy pomocy z bossem tak?

DZIAŁA

Opublikowano

Nie 10 tylko 5 estusów. 10 masz "domyślnie" przy 3 ogniskach, przy innych trzeba kindle'ować.

No a kindlowanie jest prawie darmowe tylko jedną hummanity trzeba poświęcić. Po 2 h gry masz już z 6 a po 4 h ok 16:)

Opublikowano

Na PS4 calkiem niezle, w porownaniu do poprzednich gier z serii mozna nawet powiedziec ze jest wspaniale, praktycznie betonowe 30fps i znacznie lepszy frame-pacing [ktory juz nawet w BB mi jakos nie doskwieral].

No wiec moja ostatnia obawa poszla wlasnie do piachu, ale bedzie grane :banderas:

Opublikowano

Ja natomiast czułem, że cos jest nie tak z BB i sądziłęm, że gra chrupie :D Teraz będę przygotowany psychicznie ;)

Opublikowano

Jesli chodzi o poziom trudnosci to pisze tez to co podaja Ci co graja. Co z tego, ze na poczatku mozna miec 4 estus flaski? Co to zmienia w ogolnym ocenianiu poziomu trudnosci calej gry?

9MoDZP2.jpg?1

QJK2rqT.jpg?1

No faktycznie nie działa, dobry crack tam macie na tych grupach.

Opublikowano

Żulom żyje w swoim własnym świecie, już to udowodnił na forum wielokrotnie.

Opublikowano

No a kindlowanie jest prawie darmowe tylko jedną hummanity trzeba poświęcić. Po 2 h gry masz już z 6 a po 4 h ok 16:)

tylko trzeba jeszcze o tym wiedziec, ja sie zorientowalem ze mozna ogniska podpalac dopiero jakos pod koniec gry ;p