Opublikowano 12 grudnia 20168 l Pamiętam, jak miałem Shemnue i wieku 11stu lat nie wiedziałem co się dzieje dokładnie na ekranie bo znajomość angielskiego prze zemnie i moich domowników była głęboko na dnie. Co ja bym dał za dobry remake lub remaster w niezmienionej postaci tej gry
Opublikowano 16 marca 20178 l Dobry materiał, jestem zadowolony z tego co widzę, bałem się o animację postaci, niepotrzebnie :) Edytowane 16 marca 20178 l przez Soul
Opublikowano 16 marca 20178 l Czekam na to,ale cos to wyglada jakby zyli naszymi wspomnieniami z poprzednich czesci.Mam nadzieje,ze gra jednak sie ukaze.
Opublikowano 17 maja 20177 l Ostatnio troche ploteczek, że remaster 1 i 2 incoming, może na E3 pokażą
Opublikowano 29 maja 20177 l Jakiś materiał. Niestety jednak gry nie zobaczymy na E3. https://www.gamespot.com/articles/shenmue-3-wont-be-at-e3-new-character-revealed/1100-6450389/
Opublikowano 29 maja 20177 l Autor Skoro nie będzie na E3, to i pewnie nie ma szans na premierę w tym roku Fajnie jakby się wyrobili do końca 2018.
Opublikowano 29 maja 20177 l No będzie animacja z PS2 ale mi to akurat nie przeszkadza, człowiek bardziej się wkręci w nostalgię :D Będziemy się czuć tak jak by Shenmue 3 wyszło po 2-3 latach a nie 16 lat.
Opublikowano 29 maja 20177 l Nie będzie S3, ale pewnie będzie kolekcja remasterów. W to mi graj, chętnie sprawdzę wreszcie serię.
Opublikowano 29 maja 20177 l Autor Jakby wypuścili te remastery, też bym ograł. Moje top jeden sentymentalne.
Opublikowano 29 maja 20177 l Shenmue to gra mojego życia. Dla mnie jedynka i dwójka to też jedne z najlepszych gier w historii gamingu. Na trójkę bardzo czekam a całe $ony niech w końcu sypnie więcej kasy dla tej gry a nie pompuje kasę w jakieś VR czy gry płytkie fabularnie z ładną grafiką.
Opublikowano 29 maja 20177 l Albo w tego mega sztosa sny :/ ja (pipi)ie, narobili nadziei a teraz dziadują :/
Opublikowano 29 maja 20177 l Na razie to wygląda strasznie biednie, Yakuza Zero zjada ten produkt na śniadanie, oczywiście dalej czekam, bo bardzo lubiłem Shenmue 1 i 2 na DC, ale boje się rozczarowania.
Opublikowano 29 maja 20177 l Na razie to wygląda strasznie biednie, Yakuza Zero zjada ten produkt na śniadanie, oczywiście dalej czekam, bo bardzo lubiłem Shenmue 1 i 2 na DC, ale boje się rozczarowania. Gra jeszcze nie wyszła a ty już ją oceniasz niby po czym?
Opublikowano 29 maja 20177 l W jedynkę nie grałem ale w dwójce nie dało się przejść przez ulicę. Wyobrażacie to sobie jak za(pipi)iście będzie to zrobić w trójce? Chyba, że nie będzie tam ulic...
Opublikowano 29 maja 20177 l Boże nie każ mi czytać żalów na grę z 2001 roku, która zassała wszystko co było dostępne w tamtych czasach.
Opublikowano 29 maja 20177 l Boże nie każ mi czytać żalów na grę z 2001 roku, która zassała wszystko co było dostępne w tamtych czasach. Ja ostatnio ograłem Yakuze Zero. Gra za(pipi)ista, ale niektórych archaizmów to właśnie Shenmue nie ma a taka nowa YZ ma
Opublikowano 31 maja 20177 l Na E3 pewnie remaster dwóch części zapowiedząObsrałbym się z radości! Shenmue to dla mnie #1 jeśli chodzi o grę wszechczasów, nie ma sobie równych. Remaster miał już być podobno na PS3, ale wtedy nie było takiego zainteresowania, a teraz przed III chcą pewnie jak najwięcej osób zapoznać z historią. Nigdy nie zapomnę jeżdżenia wózkiem w porcie i zasuwania do roboty dzień w dzień :D Jeśli chodzi o 3 to jestem świadomy, że to raczej nie będzie poziom poprzednich produkcji, tam budżet i ekipa były znacznie większe. Ale po prostu chce zamknięcia historii, po tylu latach najwyższa pora.
Opublikowano 31 maja 20177 l Na razie to wygląda strasznie biednie, Yakuza Zero zjada ten produkt na śniadanie, oczywiście dalej czekam, bo bardzo lubiłem Shenmue 1 i 2 na DC, ale boje się rozczarowania.Gra jeszcze nie wyszła a ty już ją oceniasz niby po czym? Właśnie po niczym. Będzie crap i tyle.