Skocz do zawartości

NieR: Automata

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 255,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10.   Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn?   - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie w

• Skończyłem skurczybyka i jeśli mam być zupełnie szczery, to gra nie zrobiła na mnie aż takiego wrażenia, jak na niektórych w tym temacie. Ale powiem też, że nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, jak

• Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli.    

Opublikowano

Jaki sztos! :o

Kurna, z tych gameplayów wygląda za(pipi)iście, klimat rozrywa dupsko. Czekam na coś w lepszej jakości, ale dodaje do listy do zakupu ;)

Nawet odpakuje z folii coś czuje.

btw, ta muzyka :obama:

https://www.youtube.com/watch?v=e0evXAOCro8

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

framerate poprawić i mamy mistrza

Opublikowano

Systemowo to MGR2. Duuuuże podobieństwo.

Opublikowano

Szkoda tylko, że nie pokazali jeszcze żadnej mechaniki parowania - jeśli takowa by była i była core elementem systemu jak w MGR, na pewno gdzieś mielibyśmy jej przebłysk na jakimkolwiek materiale :frog:

Opublikowano

Ale czemu smutna żaba? Od tego był MGR że opierał się głównie na blokach i parowaniu, tutaj tego nie potrzeba, niech idą w swoja stronę, wystarczająco, że sam system walki wygląda jak żywcem wyjęty z przygód Raidena.

Opublikowano

Bo oprócz MGR ten system parowania (tapowanie przodu) został wykorzystany we wcześniejszym slasherze od Platinum - Bajonetce, więc się sprawdza, jest fajny i w ogóle.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nier bedzie na E3, licze na jakis dkuzszy pokaz rozgrywki.

Opublikowano

Już myslalem, że trailer nowy wrzuciłeś.  :frog:

Opublikowano

poczatek 2017

soundtrack bedzie genialny czuje

Opublikowano

Rewelka, muzyka i atmosfera świetne. :banderas:  Pokażą jeszcze jakiś dłuższy kawałek rozgrywki? Chciałbym zobaczyć jakieś in-depth video z systemem walki i może bossem.

Opublikowano

Czekam i zacieram rączki. Design + muzyka  :banderas:

Opublikowano

Niestety nie mam czasu teraz ogladac, ale czekam na wasze opinie

Dobra kawałek obejrzalem, dynamiczna walka, przeciwnicy maja zniszczalne czesci, maja tez pokazac cos wiecej dzis. Jaranko 100%, bedzie goty gra.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

mam wieksza chec na to niz na gowa i ff15

Opublikowano

No prezentuje się wybornie - systemowo to MGR z domieszką Bayonetty, widać, że jest mocno rozbudowany. Do tego świetny design przeciwników i lokacji. 

Opublikowano

Kiedy to wychodzi?

Bo we wszytskich wyliczankach jest pomijana ta gra, a przeciez to jest (pipi)a hit.