Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Problematyczne w stylu pływania w Wieśku, oczywiście z czasem człowiek opanowuje tę umiejętność, ale to nie znaczy, że została dobrze zaprojektowana. To po pierwsze. Po drugie, owszem nie siedzi mi SOTC, podobnie jest z ICO (może jak bym grał w ICO w dniu premiery, ale to znowu jak oczekiwanie, że Another World kogoś zachwyci wraz z wydaniem edycji na 20 lecie- promil szansy), ale ja nie pisałem o tym, że mi się koncepcja gierki polegającej na jeżdżeniu od chłopka do chłopka nie podoba, tylko że gierka w pewnych elementach się postarzała ew. nigdy nie była geniuszem. Takich podstawowych jak np. sterowanie. Ot tyle.

Sczerze? Rzadko stykałem się z opinią by ten tytuł miał złe controls Argo od osób które ograły go znów po latach. Więcej; podobał się nawet części forumowych tru gameplay on the #1 dzifko graczy. Choć przyznam że odejmując kwestie około gameplayowe wychodzi z tego imo gra na max 8. 

Z tym że chyba u każdego z nas znajdzie się tytuł, który wbił się w głowę pomimo pewnych defektów (czy będzie to gunplay w RE1-3, animacje w F:NV, czy hitboxy w W3), które nie przeszkodziły w uwielbianiu go za inne, także growe elementy. Jeśli spojrzysz na większość swoich ulubionych pozycji przez pryzmat czystego funu z gameplayu z pewnością znajdziesz choć kilka nie zasługujących na wlepiane im swego czasu dychy, czy nawet dziewiątki.

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nobodylikeyou opanuj sie

Opublikowano

Do spania

Opublikowano

Za 3 godziny 35 minut po skończeniu nocki. Przyrzekam. 

Opublikowano

Ori, ano całkiem fajna gierka do pogrania na laptopie na kolanie.

Opublikowano

Czyli standardowo beka z PS4. Jak bardzo trzeba nie mieć szacunku do samego siebie, aby bronić tego kału :/

Wracam grać w genialne Ori, a Wy co tam na szrocie? Knack x 6 i grafika jak z filmów Pixara?

To Ori do dnia dzisiejszego to musiałes prze(pipi)ac z 10 razy

Opublikowano

Takiego Hiciora i zbawce Xone kupiłes 4 miesiace po premierze? To ja nie majac(juz) konsoli Xone skonczyłem to na Laptopie .... w marcu :D

PS: Tak naprawde to jestesmy jako gracze w czarnej (pipi)e. Przepychanki czy lepsze jest (pipi) rozmazane , czy rzygi.

Opublikowano

W sensie juz za 3 miesiace? no tak czekaliscie 7 to poczekacie jeszcze 3.

Jeden (pipi) ze u sony to samo w druga strone

Opublikowano

przypominam Rakietowej Lidze aby prawą gałką zmienić widok na auto bez tła. Dbajcie o ukochany sprzęt!

Opublikowano

czyli wyrownany poziom z PS4, zeby nie bylo zadnego wow efektu na PC?

Wow, odkryłeś jak działa branża.

---

Ostatnio ten temat to przyganiał kocioł garnkowi. Coś tam do poprawy na PS4, to koło jej pięty skaczą posiadacze gorszych platform do grania. Powinniście być wdzięczni Sony za to że daje jeszcze szanse konkurencji, bo jakby poszli na pełnej kuhwie to by dziś Xboxa i PC-ta wystawiano w muzeach, a nie na sklepowych półkach...

Opublikowano

Ładna beka z tym rocket league. Nie jest to jednak nic z czym domowy klapomajsterkowicz by sobie nie poradził! Dołożyć kilka dodatkowych podkładeczek, wstawić ps4 do lodówki, odpowiednio ustawiać kamerę w grze i można grać bez problemów. Przeżyli medytowanie na bagnach przy każdym deszczu to i tutaj dadzą sobie radę

Opublikowano

czyli wyrownany poziom z PS4, zeby nie bylo zadnego wow efektu na PC?

Wow, odkryłeś jak działa branża.

---

Ostatnio ten temat to przyganiał kocioł garnkowi. Coś tam do poprawy na PS4, to koło jej pięty skaczą posiadacze gorszych platform do grania. Powinniście być wdzięczni Sony za to, że muszą wyjść z kryzysu w firmie idąc po najniższej linii oporu: ciąć koszty, projektując wadliwą konsolę, każąc płacić sobie za online który w identycznej jakości był na PS3 tyle, że za darmo. A my lubimy jak nas się nie szanuje, więc cierpimy z uśmiechem na twarzy.

le fix

Pięknie się sytuacja odwróciła. Kiedyś to Xbox360 był bardziej wydajny, ale pierwszy model był źle zaprojektowany, a online było płatne. Teraz PS4 jest w IDENTYCZNEJ sytuacji, ale konkurencja nie śpi i sprowadza kure.stwo niebieskie do parteru dopieszczając swoich graczy świetną końcówką 2015. Do tego na gamescom będą nowe gry, których nie pokazano na E3 :obama:

Dominacja jak za czasów X360.

Opublikowano

zanik mięśni twarzy ma, zaraził się w stanach jak nigdy nie był

Opublikowano

I jeszcze coś, elita forumkowa gra na PS4.

11044533_714910408621553_312605415485509

:reggie:

co roziemu stało się w twarz?

lubi penisy

Opublikowano

Co tam u Was klapki słychać? Rozumiem, że przygotowania do Sonyexitu idą pełną parą? :lol: Zbliża się właśnie Gamescom, na którym dostaniecie parę sążnistych kopniaków w Wasze lazurowe rzycie, a potem będzie już tylko gorzej i boleśniej :pirate: O tym,że grozi Wam rak nie muszę przypominać, albowiem wiecie co może grozić kiedy spożywa się kotlety smażone w głębokim tłuszczu.Jeśli jednak nie wiecie to zapodaję pierwszy z brzegu link do strony, która o tym mówi:

http://kuchnia.wp.pl/kat,1037879,title,Cala-prawda-o-smazeniu-w-glebokim-tluszczu,wid,16106947,wiadomosc.html?ticaid=115321

Także tego...spyrtalajcie póki czas :cool:  :lapka:

Opublikowano

Jeszcze tego bezbeka tu brakowało.

Opublikowano

ps4 to takie włoskie super auto, niby jeździ te 300 km/h ale po każdej takiej przejażdżce trzeba auto wziąć na warsztat by sprawdzić co tym razem się zyebało.

xone jest jak niemiecki samochód gt, niezawodny ale ma kaganiec na 250 km/h.

Ja wolę niezawodność :problem:

Nooo... moja PS4 po ograniu pCARS gdy było około 28 stopni w pokoju skończyła tak:

14w3fwk.jpg

Zrobi się reanimację w postaci wymiany pasty i może jeszcze jakąś grę się przejdzie nim ryk wentylatora roz.du.pcy uszy :/ 

Opublikowano

ten mikro-laptopowy radiator rozwala mi mózgownicę, jak oni mogli tak zje.bać sprawę....

Opublikowano

i do tego ten nieszczęsny TRIM...

Opublikowano

Ja juz kiedys pisałem, ze to jest tykająca bomba.

Opublikowano

i do tego ten nieszczęsny TRIM...

I frame pacing

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.