Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Znajdzie sie jeszcze jakis klap ktory bedzie bronił szrotow z plusa?

zawsze marzyłem żeby zagrać w galakz

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak przejdziesz Arcanum to dopiero możesz być z siebie dumny. :lapka: 

Opublikowano

Remake Postal zapowiedziany na PS4 i PC :banderas:

Zielony złom ponownie zapomniany.

Świetnie. Tyle syfu omija XO, jak dobrze, że ta platforma nie jest zaśmiecana takim guwnem.
Pierwszy Postal guwnem? Ok.
Zapowiedziano remake na PS4, vvięc dla Ciebie insta klasyk.

Jesteś najgorszym użytkownikiem tego forum, Dlaczego? Z sympatycznego nintendozyeba od króliczków stałeś się bardziej męczący, niż izi i ludwes razem wzięci. Poziom czeskimaster + mroku.

Nie, od jakichś 4 lat gram w CW okropnego klapa i od tego samego czasu słyszę identyczne gadki. Już gorsze rzeczy słyszałem tutaj pod moim adresem więc nie gadaj mi o tym, że siê nagle zmieniłem :)

A Ludwes jest spoczko.

Figaro się jara takim czymś:

Najlepsze jest to, że i tak w to sobie nie pogra  :reggie:  :reggie:  :reggie:

Opublikowano

Galak-Z i broforce dobry rzut

Opublikowano

Broforce prosze szanować 

Opublikowano

nienawidze retro indyków

Opublikowano

dziś premiera intrygującego exa #niedlaklapakielbasa 

a w marcu dostajemy 4 super gierki w goldzie, zanim zdazymy przejsc dwie juz jest kwiecien i gramy w quantum fucking break?

roger that mr spencer  :ogor:

84 na meta a u klapów co? guwniane 3/10 w sf v? nawet mi ich nie żal

Opublikowano

ostatnio nadrobiłem świętą trójcę crpg i się tego nie wstydzę więc

4. nobody

Jaka to trójca? Prawilna? Tylko jak napiszesz, że coś od bethesdy...
Opublikowano

pisał o falloucie 1&2 i tormencie czyli nie taka prawilna

Opublikowano

To teraz zagadka, zgadnijcie co robią boty na obrazku w spoilerze?

2TpYgPc.gif

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

4. nobody

Jaka to trójca? Prawilna? Tylko jak napiszesz, że coś od bethesdy...

nikt mnie tak jeszcze nie obraził w tym temacie  :smutas:

Opublikowano

już pomijając to że fanek jest turbojanuszem a uncharted to kapiszony, to jak można tak się pałować gifami, filmikami z gry? zanim nastanie premiera to fanek będzie znał każdą scenę, potem będzie rozczarowanie bo "no w sumie widziałem to już wcześniej".

Opublikowano

4. nobody

Lustracja i samolustracja klapoblacharzy trwa w najlepsze. Kto jeszcze? Przyznawać mi się! A może ktoś trzyma jakieś papiery w szafie? Temat modny ostatnio... :reggie:

Opublikowano

Nie moja wina że butcher i jego pracownicy przez miesiąc nie potrafili ogarnąć innej konsoli albo podłączyć ją pod innego providera żeby rzetelni zrecenzować multiplayer w grze, zamiast tego woleli zająć się pewno redagowaniem niusów i recenzji sponsorowanych przez polskie Sony, no bo kogo tam xbox, nie? No Halo 5 nie działa multiplayer, fail roku jak nic!!11

ja Halo 5 mogę wiele rzeczy zarzucić, ale na pewno nie to że jest tam jakikolwiek problem z serverami, kod sieciowy jeden z najlepszych w historii a matchmaking nawet po paru miesiącach i ubyciu częsci populacji znajduje mecz w 10-15 sekund.

Ocho - przygadal kocial garnkowi! Pamietam, jak ciagle w CW pisales, ze nie mozesz w wiele gier grac w multi na PS, z Natem 3, za firewallami i 0,5Mb Nestoradzie.

W temacie BF 4 pisales, ze na PC nie da rady rozegrac ani jednego meczu i jakos ani razu nie zastanowil Cie fakt, ze byles jedynym na forum z takimi problemami xD

Klapoblacharze xD

A właśnie...stwórzmy listę prawdziwych zdeklarowanych klapoblachmenów.

ALe co Cie boli ? To, ze czlowiek moze grywac na konsoli rownoczesnie ogrywajac exy Ona na PC, albo multiplatformy w 60fpsach?

Nadal jestes zly na rozmazane Call Of Duty ? To nie nasza wina, ze grasz na najgorszej konsoli dostepnej na rynky, a pod biurkiem stoi Pentium 4.

Edytowane przez easye

Opublikowano

już pomijając to że fanek jest turbojanuszem a uncharted to kapiszony, to jak można tak się pałować gifami, filmikami z gry? zanim nastanie premiera to fanek będzie znał każdą scenę, potem będzie rozczarowanie bo "no w sumie widziałem to już wcześniej".

tez nie rozumiem osob co tak wszystko ogladaja, gry ktorymi naprawde sie interesuje ogladam pierwsze zapowiedzi, trailer i odpuszczam az do premiery, tym bardziej ze developer. wydawca lubi pokazac 3/4 gry przed premiera

Opublikowano

O chuy ten Uncharted 4 jaki niszczator martwicy muzgu bez popity, już lece do GAME po mojego trójnoga :fsg:

I jeszcze Rachet :daddy::obama::banderas:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Cb8dGmZUUAABjOk.jpg

To nazywamy g r a f i k ą.

nie liczy się grafika, to GAMEPLAY jest najważniejszy

Kolega pomylił chyba temat.

Opublikowano

I granie w ten sam tytuł co 14 lat temu lul

Opublikowano

Ratchet & clank xD platformówka w której sie nie skacze tylko strzela xDDDDDDD

Opublikowano

strzela i skacze czyli tak jak platformówka dla każdego poważnego, dojrzałego odbiorcy powinna wyglądać :banderas:

Opublikowano

Nie moja wina że butcher i jego pracownicy przez miesiąc nie potrafili ogarnąć innej konsoli albo podłączyć ją pod innego providera żeby rzetelni zrecenzować multiplayer w grze, zamiast tego woleli zająć się pewno redagowaniem niusów i recenzji sponsorowanych przez polskie Sony, no bo kogo tam xbox, nie? No Halo 5 nie działa multiplayer, fail roku jak nic!!11

ja Halo 5 mogę wiele rzeczy zarzucić, ale na pewno nie to że jest tam jakikolwiek problem z serverami, kod sieciowy jeden z najlepszych w historii a matchmaking nawet po paru miesiącach i ubyciu częsci populacji znajduje mecz w 10-15 sekund.

Ocho - przygadal kocial garnkowi! Pamietam, jak ciagle w CW pisales, ze nie mozesz w wiele gier grac w multi na PS, z Natem 3, za firewallami i 0,5Mb Nestoradzie.

W temacie BF 4 pisales, ze na PC nie da rady rozegrac ani jednego meczu i jakos ani razu nie zastanowil Cie fakt, ze byles jedynym na forum z takimi problemami xD

Jesteś naprawdę męczący, tłumaczyłem nie raz sytuację z BF4 i jak zwykle miałem rację, a ty jak katarynka, powtarzasz to samo

tu masz pierwszy lepszy news odnośnie problemów na PC http://gry.onet.pl/wiadomosci/duze-problemy-z-battlefield-4-dice-obiecuje-rozwiazanie/4fnfj

tu masz pierwszy lepszy news odnośnie zbiorowego pozwu EA http://www.theguardian.com/technology/gamesblog/2013/dec/20/ea-battlefield-4-lawsuit

dalej będziesz pisał że nie mam racji, bo jakimś dwóch pecetowcom jacy są na forumku i którzy wypowiadają się w temacie o BF4 działała gra?

odnośnie Sony nie wiem do końca o czym mówisz, bo w jaki ja multiplayer na playstation mogłem grać?

zerknąłem do swojego profilu playstation i co widzę

Killzone 2 - grałem chwilę, nawet znajdowało ludzi mimo że stara gra

Killzone 3 - też troszkę grałem, pomijając że gorszy od KZ2 to nie pamiętam problemów

The Last of Us - grałem chyba ze dwa miesiące, z ludźmi z forum

Shadow Fall - grałem też parę tygodni, nawet zrobiłem mały montage

Uncharted 2/3 - zagrałem może ze 3 mecze ale darowałem bo to nie mój klimat

reszta gier w które grałem na playstation nie miały w ogóle multiplayera, więc serio nie wiem o czym (pipi)sz, mam wrażenie że znowu inhalowałeś mocarza

Opublikowano

Spoko Panowie. Beka to będzie na koniec roku jak się okaże, że z dużych gier Sony wyda w tym roku na PS4 tylko Uncharted 4 i Ratcheta bo Horizon nie wyjdzie w tym roku i wszystkie japońskie gry co najwyżej w 2016 to wyjdą w JP (jak zwykle zresztą).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.