Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

xbox jak nintendo od lat na jednych seriach jadą halo, forza i gearsy. Tyle, że na konsole nintendo można w fajne rpgi pograć  

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

nie to co na palstejszyn co nie, zaraz uncharted, ratchet a pózniej gran turismo :banderas:

Opublikowano

cover-front-610.jpg

niebieskie karakany zaorane.

Chitynowe odwłoki niebieskich robali popękane! :yao:

Opublikowano

COLE TRAIN BABY

Opublikowano

Kto Ficka z piwnicy wypuścił? Zrobił już tego kickstartera na 3DS'a czy dalej rozciąga tabelki z grami na Vitę w paincie żeby wyglądało, że jest ich tyle samo co na 3DS?

Opublikowano

hR8yzYO.jpg

A Wy co qurwa? Wojenki konsole na cyferki? Far Cry'e i Assassiny? Nawet mi Was nie żal, gardzę Wami. :sir:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

blant ograł na premiere

Opublikowano

czyli dobrze rozumiem, że scena z E3 (gdzie Nate budzi się na plaży) dalej jest w grze? Ciekawe jak będzie wyglądać. Urywek wygląda prawie tak samo.

Opublikowano

yup, to są zdecydowanie postacie od zachodniego deva

rzygam

ch/uj kogo obchodzi jak wyglądają, ważne że będzie mielenie lucudta z gnashera

Nie to żeby kogoś zdanie Gifaro obchodziło, ale tu jest wersja którą by zaaprobował:

ByjOoWO.png

Opublikowano

chyba tematy pomyliłeś

Komentarz pod filmikiem mówi co innego

unchartet 4 a xbox's end

Opublikowano

Widzę, że U4 w multi to takie wczesne PS3 ... 

p3oYFE.png

1457424381-uncharted-tm-4-multijoueur-20

1457424386-uncharted-tm-4-multijoueur-20

Jak Yeti będzie grał w takiego rzyga, w dodatku w 900p ? Ładny singielek na 6 godzin, ale to w multi miał zamiar spędzić sporo czasu.

Opublikowano

1SBkEOC.jpg

No ale te generyczne mordy xD

Opublikowano

Ważne że jest wallhack, tyle klapom wystarczy do szczęścia

Niby gdzie, w U4?

Ins, żeby x-taczer miał chociaż jedno multi tak dobrze wyglądające jak U4, zresztą odsyłam do analizy DF. Z drugiej strony z kim ja pisze, graficznie forza>dc, a pc i xzlom to najlepsze combo. Tiger Bonzo, Kobra i Ins, Łódź w pigułce.

Opublikowano

Niby gdzie, w U4?

Ins, żeby x-taczer miał chociaż jedno multi tak dobrze wyglądające jak U4, zresztą odsyłam do analizy DF. Z drugiej strony z kim ja pisze, graficznie forza>dc, a pc i xzlom to najlepsze combo. Tiger Bonzo, Kobra i Ins, Łódź w pigułce.

Ja wiem YETI, ze Mocarz 2.0 w krwioobiegu, a on ma dewastujace dzialanie na wzrok i w ogole na wszystko. Gdzie wallhack? Przypatrz sie:

Po raz kolejny nie moge sie powstrzymac...To czołganie się jak dałn... :yao:

Opublikowano

Feeling broni niczym w plantsach tylko ze tam naprawde sie strzela pestkami z kaktusa, a nie niby kalachem xD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

feeling broni chyba zostal mocno poprawiony, bo jest o niebo lepiej niz w najnowszym Tomb Raiderze.

Opublikowano

Danganronpa 2 trafi ba steama, Vita traci kolejnego exa i niedługo trzeba ja będzie nazwać morten.

Opublikowano

Starh spóźnił się na stypę  :reggie:

Opublikowano

Niby gdzie, w U4?

zresztą odsyłam do analizy DF.

To samo DF co w wiedzminie na ps4 mialo o 20 klatek za duzo na premiere?

Solidna firma!

Opublikowano

Cos tam jeszcze wychodziło te dwa lata ten, ba nawet rok temu bylo kilka premier.

Danganronpa 2 trafi ba steama, Vita traci kolejnego exa i niedługo trzeba ja będzie nazwać morten.

Przecież PS Mortem jest martwe od jakiś dwóch lat :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.